Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Actor In A Leading Role

Forest Whitaker for The Last King Of Scotland

Slika
Korisnikov avatar
By Paki
Režija - Martin Scorsese - finally! :P

Mislim, bravo čoveče! :shake:
Korisnikov avatar
By IriS
uh, meni je ovo iznenadjenje za najbolji film. bila sam 100% sigurna da će Babel osvojiti oskara.

no, kako god, bilo je poprilično raznoliko večeras... svaka čast dobitnicima, a ja odoh da spavam :D
Korisnikov avatar
By Paki
E, lepo...

... a sad odoh na spavanje... :zev: :sleep:
Korisnikov avatar
By Tweety
nije bilo bas puno iznenadjena, ali mi je jako drago zbog helen miren! btw, nasi prevodioci i komentatori su potpuno razocaranje!:nunchake:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja malo spavao, malo gledao. Malo razočaran najboljim filmom - i ja navijao za Babel, ali jbg, that is a Show bussiness
Korisnikov avatar
By svejedno
Brate, ja bio kuci, i pocese da me uspavljuju pricama ko je, kako, zasto i u cemu na crvenom tepihu, koliko je tepih crven etc, te su me, moram priznati, ipak lepo uspavali.

No, sad cujem da je Forest Vitaker dobio statuicu, i to mi je milo & drago.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Tweety
nije bilo bas puno iznenadjena, ali mi je jako drago zbog helen miren! btw, nasi prevodioci i komentatori su potpuno razocaranje! :nunchake:
Pa sto niste gledali satelitski prenos :nokti:
Korisnikov avatar
By anche
kazu elen sarmantna, melisa eteridz dobi oskara za najbolju originalnu pesmu... :spin:
ja bih rekla ovogodisnja dodela je lepo doprinela vidljivosti lezbejki :hvala:
By tennis maniac
sva sreca pa nisam gledao uzivo,pogledacu veceras reprizu natenane
bas sam se jutros nasmejao kad mi je drugarica javila pobednike i kada je uz departed kao najbolji film napisala tako ti je to kad dzek nikolson cita dobitnika,bas kao i prosle godine
sto se mene tice rzocaran sam sto je departed dobio za film umesto little miss sunshine ili babel,a jos vise za pesmu i need to wake up umesto listen,uzas,takodje alan arkin umesto edi marfija
ali zato mi je puno drago sto je dzenifer dobila,prvi film,prva nominacija,bravo,takodje i helen miren,sve u svemu nista posebno sto se dobitnika tice
By tennis maniac
e da i super sto je happy feet dobio za crtani,kao i za originalni scenario little miss sunshine
Korisnikov avatar
By mary
i uz ocajno simultano prevodjenje, uspela sam da odgledam dodelu Oscara do kraja. Pozdrav za Katarinu Rebracu :zacepi:

Martin Scorsese za reziju. Napokon. :hail2: bili su mi slatki : Spielberg, Lucas i F.F. Copola kad su izasli da najave nominacije za najboljeg rezisera i 'prozivali' Lucasa sto nema Oscara za reziju.
Scorsese said he was "overwhelmed" as he clutched his award and asked: "Could you double-check the envelope?" :lol:

Helen Mirren totalno zasluzeno dobila Oscara za najbolju glumicu. Mada se ja ne bi bunila da je dobila Meryl Streep, pa makar glumila i u filmu kao sto je - The Devil Wears Prada. Sad sam zaboravila sta su izasle da najave Anne Hathaway i ona druga, ali pre najave su se obracale 'gazdarici' (Maryl) - Jesi joj donela kapucino? -Nisam. ~shock~ A Maryl napravila onu ozbiljnu/prezrivu facu kao iz filma. Obozavam tu zenu.

Forest Whitaker, puno emocija i strasti je uneo u tu ulogu. potpuno zasluzeno je dobio Oscara.

Malo iznenadjenje mi je sto je Oscara za sporednu žensku ulogu dodeljena - Jennifer Hudson (Dreamgirls) a sto film Dreamgirls nije dobio Osacara za originalnu pesmu(imali su 3 nominacije, a i mjuzikl je u krajnjoj liniji.da kazes, bas se ocekivalo)

i bilo mi je dirljivo kada je Clint Eastwood, uz muziku iz filma 'A Fistfull of Dollars' izlazio da uruci Enniu Morriconeu Oscara za zivotno delo.

p.s. ja cekam taj dan kad cu neke od svojih prijatelja videti kako izlaze na podijum da prime tu nagradu :yes:

(svidja mi se ova slicica)

Slika
Korisnikov avatar
By mary
a sto se toaleta tice, najlepse obucene su mi bile : Cate Blanchett, Helen Mirrer i Nicole Kidman.
Korisnikov avatar
By KiWi
Slažem se sa mary u potpunosti. Gledao sam celu ceremoniju od 00:00 do 06:00

Drago mi je što je Panov Lavirint zasluženo dobio sve one nagrade ...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by mary
a sto se toaleta tice, najlepse obucene su mi bile : Cate Blanchett, Helen Mirrer i Nicole Kidman.
moji favoriti:

Helen Mirren u Christian Lacroix-a
Nicole Kidman u Balenciaga
Reese Witherspoon u Nina Ricci
Penélope Cruz u Versace
Eva Green u Givenchy

najveci promasaj:

Abigail Breslin
Jennifer Lopez
Beyoncé Knowles u Armani
Korisnikov avatar
By istok
Ceremonija kao i svake godine - farsa.
Imam utisak da svake godine ispravljaju "greske" iz prethodnih, ali unazad 10 god.
Razocaran jer je Cate Blanchett prosla neopazeno.
Iskreno nikada me nije ni zanimao Oskar, ali sam ipak bacio okce sta se desava i nimalo bio iznenadjen. Icim.
By tennis maniac
meni su najbolje izgledale kameron diaz i bijonse,od muskaraca mark volberg i kit robinson
najvise su me odusevili elen,sjajna voditeljka,a najvise nastup bijonse i dzenifer hadson,sjajne su,sta reci,sramota sto listen nije dobila nagradu za pesmu,inace najmanje je interesanto dodela,jer se 90% dobitnika vec znalo i pre dodele,najbolja mi je bila elen kad je igrala i kad je usisavala
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by FireGox
Originally posted by Tweety
nije bilo bas puno iznenadjena, ali mi je jako drago zbog helen miren! btw, nasi prevodioci i komentatori su potpuno razocaranje! :nunchake:
Pa sto niste gledali satelitski prenos :nokti:
deset puta sam promenio sve kanale, ali nigde nisam ugledao prenos oskara :(
Korisnikov avatar
By V25
Pratio sam ceo prenos sve do pola 7 jutros. Posle toga sam spavao samo 5 sati i proveo ceo dan u SC-u na FEST-u. Umreću od umora!!!! I sutra ceo dan u SC-u. No, da se vratimo mi našim Oscarima. Zadovoljan sam svim dobitnicima izuzev Jennifer Hudson. Slažem se da devojka ima sjajan glas, jako mi se dopada kako peva. Njena uloga, glumački nije bila toliko zahtevna. Oscara su više zaslužile sve ostale kandidatkinje. E hvala Bogu, pa dadoše Scorceseu Oscara da ga skinu sa dnevnog reda više. Počeo je da smara svojim filmovima koji se još u fazi pre-productiona smatraju dobitnicima Oscara. No, "The Departed" je sasvim fin film.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by istok
Ceremonija kao i svake godine - farsa.
:up:

Mada je meni prva pomisao tokom gledanja prvih 15 minuta prenosa bila "ljigavština... ko ovo može da gleda uopšte...". I i dalje ne razumem ko gleda takve gluposti kao što su dodela Oskara ili MTV nagrada... Sranje kroz gusto granje...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bigirl
I i dalje ne razumem ko gleda takve gluposti kao što su dodela Oskara ili MTV nagrada... Sranje kroz gusto granje...
e nek si nam rekla :roll:

jesi li čula za različita interesovanja? e pa ovo bi moglo pod tu stavku da se podvede!
Korisnikov avatar
By Skyen
pa ove godine je bila poprilicno pristojna "farsa". u sustini meni je bilo ok zanimljivo. onaj hor koji je imitirao specijane efekte, pa oni likovi sto su igrom senke i tela predstavljali postere filmova, pa retrospektiva evropskog filma i nezaobilazno secanje na sve one koji su preminuli prosle godine. i naravno odavanje priznanja Morikoneu. plus, Vavilon nije odneo Oskara (sto mi je posebno drago). da sam se ja pitala, Oskara bi poneo Zivot drugih za najbolji film (ne samo za inostrani). ali ajde, makar je pravda zadovoljena.
Korisnikov avatar
By Mahoney
RTS je, za one koji ne znaju, otkupio ekskluzivna prava na prenos dodele oskara, pa su, stoga, svi kanali koji su, takodje, prenosili, bili skremblovani (sto je peroviceva nekoliko puta i ponovila).

sama dodela je bila, kao i uvek, uzbudljiva i napeta. oskar gledam vec punih 20 godina. :D

hor koji imitira audio efekte je bio bez premca vrhunac veceri, pa zatim oni kratki filmovi spajk lija, pa nominovane numere uzivo, pa retrospektiva evropskog filma, pa sve te lepe glumice i jos lepsi glumci, pa sve te nominacije... sta reci? :)

sam prenos na RTS je bio podnosljiv, s obzirom da su prethodnih godina u studio dovodili raznorazne "eksperte" koji su zvalavili satima, i to toliko nemusto i neukusno, cak i za vreme prenosa.

ovo sada je bilo najbolje do sad, uprkos simultanom prevodu izvezne dame koja je roptala i umirala u svoj svojoj mrtvackoj dikciji (ima tema negde posvecena tome) :)

i na kraju, bio sam do besa ocajan sto JEDAN OD NAJBOLJIH FILMOVA SVIH VREMENA - "babel" nije dobio nagradu za reziju, film i scenario...

ali, okej, martin je martin :kupanje:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisu skremblovali Pro Sieben, pa ko ima kablovsku mogao je tamo da gleda (kao i uvek) bez ijednog komentatora. pravi melem za dušu posle onog ženskog retarda sa RTS-a.
Korisnikov avatar
By Skyen
meni je Sedmica bila skremblovana
Korisnikov avatar
By zboO
u vezi skremblovanja:

totalno kretensko ponashanje RTS-a...to sto su oni otkupili prava za prenos je njihov problem....to ne znachi da neko sme da skrembluju kablovske kanale!!!! Gradjani placaju jebenu pretplatu za to govno od programa...tako da je njima sve jedno da li ce neko gledati na rts-u ili na PRO7!!! placam i rts i kablovsku, pa cu u tom sluchaju JA birati gde cu gledati prenos, a ne jebeni rts.
Korisnikov avatar
By Kupper
Meni PRO7 na kablu nije bio skremblovan.

Mislim da Forest Witaker nije zasluzio Oskara ali naravno da ga je dobio. 1:1 situacija.

Helen Miren svaka cast, Alan Arkin takodje, a ono sumanuto celjade nije ni glumilo a dobilo Oskara za sporednu zenku.

Kao i uvek svi srecni.
Korisnikov avatar
By *deni*
Na RTS-u danas pošinje ciklus Oskarom nagrađenih filmova, pa tako večeras daju film " Mizeri " sa fantastičnom Keti Bejts u glavnoj ulozi.
Obavezno pogledati !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!