Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Kad bi Morgan sisao sa metle i postao covek mozda bi sirio i misicavim...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Tesko da bi Morgan postao covek silaskom sa metle, ali butt plug je opcija u igri.
Korisnikov avatar
By HARP
Najvise je UNI momaka...
Meni nije problem da nadjem decka passive, active or versatile... pitanje je koliko to zelimo...

I uvek imajte na umu da onoliko koliko nudite toliko mozete i da trazite :hvala:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by tinkerbell
Zamislite da se dva ISKLJUCIVO pasivna tipa zaljube jedan u drugog? I sta onda?
Onda uživaju u čarima platonske ljubavi. :sweet:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tinkerbell
Meni nikada nece biti jasno kako neko moze da bude SAMO pasivan ili SAMO aktivan! :puzzle:

Zamislite da se dva ISKLJUCIVO pasivna tipa zaljube jedan u drugog? I sta onda?
Kako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost) :wink: Ali dobro, verovatno svako zna svoj put u zivotu i sta mu je ciniti...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Dina

Kako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost) :wink:
Pa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Korisnikov avatar
By Dirrty
aktivni tvrde jedno, pasivni drugo...

ja kao prestavnik pasivnije strane :) guzne strane:)
ja kazem da nikada nisam imao problema sa nedostatkom aktivnih.... a opet vidjao sam i dosta pasivnih... tako da mislim da je svet u ravnotezi :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Adenim

Kako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost) :wink:
Pa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Ja mislim da :) Kada je o ljubavi rec, ne zaljubljenosti. Mozda bi im ona (ljubav) pomogla da se usklade i u seksu. A i ako ne bi, seks je samo jedan deo zivota. Seksualni partneri se nalaze mnogo lakse i cesce nego srodne duse. Ovo drugo kada god propustis pitanje je da li ces ikada vise sresti...

Sem toga u mnogim (da ne kazem u vecini mada mislim i da je tako) str8 brakovima vec vrlo posle kratkog vremena seksa jedva da ima ili ga nema uopste. A ostaju zajedno cesto i citavog zivota. Ne mora da znaci da je ljubav u pitanju ali neka povezanost zbog koje su ostali tu a ne negde drugde jeste.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:pokazuje:

sorry, ovaj offtopic je jachi od mene:

otvaram "Novo danas" i vidim temu "Zasto ima vise pasivnih nego aktivnih", a zadnji odgovor ni manje ni vise nego od str8 cure! :pucaodsmeha:

Dina, ti si takav liiiik!:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Bananice,
Pa i pre mene su devojke odgovarale, cak ja u mom prvom odgovoru citiram Tinkerbell... Ne vidim da nesto menja to sto sam ja str8 a one nisu...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne cico, pogresno si me shvatila (uh, toga sam se i plasio)

stvar je u tome da je to bio samo kratak flash kad sam vidio temu u Novo Danas. Kontas, to ti je kao da vidis Adama *uzimam ga za primjer samo zbog toga sto se deklarise kao str8* da je napisao nesto u temi "Prsti ili jezik" u Estrogenu. Ne znaci to uopste da nije rekao nesto pametno, vec da je samo funny:)

eto:hvala:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
samo je jedan kurac. (sveti kurac) mozda zato? :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by Lakiboy_ns
Frojd bi rekao-SINDROM DOMINANTNE MAJKE.

Ja bih rekao da osecaj penetracije kod nekih izaziva osecaj da se njima vlada da su u sigurnim rukama dominantne jake muske osobe posto sami prizeljkuju da su u takvoj ulogi ali nisu dovoljno musko za takvo nesto.

Molim da se niko ne nadje uvredjenim ovom mojom konstatacijom,to je samo moja intepretacija raznih psiho-teorija. :spijun:
Hajde Frojde objasni Morganu, zashto Morgan onda ima zelju da bude aktivan sa likovima kojih ima, svugde u mishicima i visini i tako... a kada se nadje sa likom koji je zgolja, nema ga, kreshti kad pricha, dodje mu da samo rashiri noge...
majka te je zlostavljala a palio si se na tatinu guzu. :smeh:

;)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee
...
:lol: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Ja bih rekao da osecaj penetracije kod nekih izaziva osecaj da se njima vlada da su u sigurnim rukama dominantne jake muske osobe posto sami prizeljkuju da su u takvoj ulogi ali nisu dovoljno musko za takvo nesto.

Molim da se niko ne nadje uvredjenim ovom mojom konstatacijom,to je samo moja intepretacija raznih psiho-teorija. :spijun:
Hajde Frojde objasni Morganu, zashto Morgan onda ima zelju da bude aktivan sa likovima kojih ima, svugde u mishicima i visini i tako... a kada se nadje sa likom koji je zgolja, nema ga, kreshti kad pricha, dodje mu da samo rashiri noge...
Ne mogu da objasnim niti zelim ja sam ovo komentarisao samo iz nekog psiholoskog aspekta posto me ta oblast zanima.Rekao sam da nije namera da se bilo ko uvredi.:jbg:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Paki

:doh:

Ma važno je da ima onih koji su dovoljno velike muškarčine, pa ćemo biti mirni. Živ ti nama bio tako muževan, aktivan i do zla boga homofobičan! :mete:
Ja licno sam uni,ne mislim za sebe da sam velika muskarcina i nisam homofobican nego mislim da realno gledam na neke stvari.Sagledao sam pitanje iz nekog psiholoskog aspekta i dao takav odgovor bez namere da bude uvredljiv.Postoji vise aspekata iz kojih se moze gledati ova pojava i ovo je samo jedan od njih.Mislim da je u stvari besmisleni diskutovati o tome zasto je neko u seksu ovakav ili onakav ali dechko je postavio pitanje a ja dadoh svoje misljenje :bye: :kiss:
Korisnikov avatar
By Adenim

Ja mislim da :) Kada je o ljubavi rec, ne zaljubljenosti. Mozda bi im ona (ljubav) pomogla da se usklade i u seksu. A i ako ne bi, seks je samo jedan deo zivota. Seksualni partneri se nalaze mnogo lakse i cesce nego srodne duse. Ovo drugo kada god propustis pitanje je da li ces ikada vise sresti...

Sem toga u mnogim (da ne kazem u vecini mada mislim i da je tako) str8 brakovima vec vrlo posle kratkog vremena seksa jedva da ima ili ga nema uopste. A ostaju zajedno cesto i citavog zivota. Ne mora da znaci da je ljubav u pitanju ali neka povezanost zbog koje su ostali tu a ne negde drugde jeste.
E sad si bas banalizovala. Bas bih voleo da vidim tebe kako upoznajes devojku bez ruku i nogu, preruznu, strejt, bez oka, zuba, jednog uva, celavu, sa podocnjacima, usput i muca i pruzas joj sansu da udje u tvoj svet ljubavi kao tvoja srodna dusa.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
@adenim - :up: Dinica ponekad zvuci kao da je sasvim sposobna za tako nesto.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Mr Dee

;)
hmmm
Korisnikov avatar
By Dina
Adenime,
Pa to nije isto... Ja sam govorila o situaciji kad vec postoji privlacnost fizicka i duhovna, a onda saznanje da su obojica pasivni (aktivni) menja sve to...

U situaciji slicnoj toj naravno da mi ne bi bila prepreka, inace bi mi bilo shvatljivije zasto je to njima...
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, otisli smo predaleko, da skratim - postoje ekstremno, citaj puno, pasivnih, a to su zenski tipovi muskaraca, nesto poput muski pol, zenski rod, i kada bi takav neko naleteo na takvog istog, to je kao dve strejt devojke....
Korisnikov avatar
By deželaš
Da, otisli smo predaleko, da skratim - postoje ekstremno, citaj puno, pasivnih, a to su zenski tipovi muskaraca, nesto poput muski pol, zenski rod, i kada bi takav neko naleteo na takvog istog, to je kao dve strejt devojke....
pa dobro, budete dve žene u braku :dancingfever:

šta fali ženama?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by deželaš
pa dobro, budete dve žene u braku :dancingfever:

šta fali ženama?
penis.
Korisnikov avatar
By tinkerbell

E sad si bas banalizovala. Bas bih voleo da vidim tebe kako upoznajes devojku bez ruku i nogu, preruznu, strejt, bez oka, zuba, jednog uva, celavu, sa podocnjacima, usput i muca i pruzas joj sansu da udje u tvoj svet ljubavi kao tvoja srodna dusa.
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Anyway, toootalno se slazem sa Dinom! :right:
Korisnikov avatar
By Tot
Od ozbiljnosti ove rasprave sav sam usplamteo! Fasciniran! Još, još, još!!!

Pederski rasizam cveta, pa samo tako!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja znam za slucaj gdje je ljubav i to nadjacala, mada meni licno djeluje suludo.

meni jedino smeta nacin na koji Adenim ovdje iznosi svoje misljenje, jer zvuci kao nadrndana tetka koja pljuje po Ceci, a uvece se moli za nju i zabranu na pinku.

srecom, iz iskustva znam da ne zeli da zvuci tako:)

ili, pak, provocira?:zavera:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tot
Od ozbiljnosti ove rasprave sav sam usplamteo! Fasciniran! Još, još, još!!!

Pederski rasizam cveta, pa samo tako!
Gde ti vidis ovde rasizam?!
Usplamti nasu neozbiljnost ozbiljnoscu.
Korisnikov avatar
By Paki
Ako se složimo da je rod kategorija koju svaki pojedinac oseća lično, individualno, onda lako dolazimo do toga da si u najmanju ruku stereotipizirao pasivne momke. Ja sam polno muškarac. Rodno sebe doživljavam muški. Pasivan sam uglavnom. Reši ovu "misteriju" na svoj način, baš sam nestrpljiv... :trep:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Paki
Ako se složimo da je rod kategorija koju svaki pojedinac oseća lično, individualno, onda lako dolazimo do toga da si u najmanju ruku stereotipizirao pasivne momke. Ja sam polno muškarac. Rodno sebe doživljavam muški. Pasivan sam uglavnom. Reši ovu "misteriju" na svoj način, baš sam nestrpljiv... :trep:
Slazem se da je moj post ekstreman. Procitao sam pre par godina neku studiju u kojoj se homoseksualni muskarci mogu podeliti na preko 50 grupa.
Ali me zanima da si ne uglavnom, vec potpuno pasivan i da naletis na takvog istog da li bi sa njim, kao sa apsolutno srodnom dusom, mogao da izgradis ljubavni odnos?
Korisnikov avatar
By Paki
Ne znam, Adenime. Ne mogu da toliko apstraktno da se zatvaram u šemu (kakvu god). I seksualnost i seksualne navike, želje, uloge su varijabilne, fluktuantne kategorije, moje iskustvo je takvo... Ponavljam, na tvoje pitanje nemam adekvatan odgovor. Cenim da bih u datoj situaciji znao šta mogu, šta možemo, ali znam da bi emocije kojih bi svakako bilo (apsolutno srodna duša je u pitanju, zar ne?) poprilično olakšale sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!