Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By istok
Domaci rok??
Ja nisam nikada bio u A., ali sam stekao utisak da se tamo ne pusta nista sto je domace, jer jednostavno asocira na nestooooo...... lose.
Makar mene, a domaci rok je pravi izraz.

Elem, zanima me, postoji li nekad tematsko vece ili DJ koji pusta prog/trance/tekno/el ili nesto slicno? I smisleno, naravno?
Ne pokusavam nikoga da uvredim ili da se pravim pametan, samo me zanima informacija, posto, ponovaljam, nikad nismo bili.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by istok
Domaci rok??
Ja nisam nikada bio u A., ali sam stekao utisak da se tamo ne pusta nista sto je domace, jer jednostavno asocira na nestooooo...... lose.
Makar mene, a domaci rok je pravi izraz.

Elem, zanima me, postoji li nekad tematsko vece ili DJ koji pusta prog/trance/tekno/el ili nesto slicno? I smisleno, naravno?
Ne pokusavam nikoga da uvredim ili da se pravim pametan, samo me zanima informacija, posto, ponovaljam, nikad nismo bili.
Spremaj se i dodji u klub veceras :lizalica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Odlično mi je bilo u petak. :B
Korisnikov avatar
By Deksi
meni ova subota bila dosadnjikava...dosao sam s drugaricom pa smo se napili i prepusili sinoc tako da smo se proveli koliko toliko....ali atmosfera....bzvz...
Nije bilo uopste puno ljudi,muzika mi je bila skroz BZVZ (iskreno meni je jedna subota ovde bila VRH...pustali Psihodeliju i neki tehno-progressive valjda...)

I da...ubuduce ovde nosim palicu majke mi.....neki retard krenuo da se skida preda mnom i mojom ortakinjom...ODVRATNO!!! :bljak:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:lol:
da se skida?
Svasta...

I meni je bilo nekako osrednje sinoc...
No dobro Deksi me lepo oraspolozio :D
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zonche
:lol:
da se skida?
Svasta...

I meni je bilo nekako osrednje sinoc...
No dobro Deksi me lepo oraspolozio :D
anytime :obraz:

P.S. A taj lik....skinuo se u neke narandzaste gacice i krenuo da se prevrce po stolu.....jos je imao neku malu pishu..... :testerica:
Korisnikov avatar
By blenta
jooooj
ide mi se u alijansu :eya:

:pushten s lanca:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by tessio
Original Club Mix je u pitanju :namig2:
:hail2:
hFala
:love:
Korisnikov avatar
By Adenim
Vazno je da ce u petak :D
By Swanheart
Originally posted by Adenim
Vazno je da ce u petak :D
bas tako :dance:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
ja mogu :njanjanja: :evil:
:kletva: :transprst:

Boli me *cenzura*...

Da bog da te napale metalke :bubbles:
Korisnikov avatar
By Shmi
@ Zonce ali zato ona ne moze 10-og na lezbo zurku... :smeh: :novine:
By Swanheart
mrsh...ne pada mi na pamet da odlazem 5 dana izolacije od svega zbog zurke i sta sad ces da mi stanes na zulj i jos da skaces po njemu,a,a,a :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Paki
biraj :prst2: ili :prst: ili :dvaprsta:
Zone, ja bih uzeo sva četiri, nek' se nađe... :P
By Swanheart
ma sta god...slusam Pass this on...i blejim na netu...sad mozete do sutra da lajete...zabole meeeee :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Zonche
ja mogu :njanjanja: :evil:
:kletva: :transprst:

Boli me *cenzura*...

Da bog da te napale metalke :bubbles:
Nisu metalke vec pankerke.
Korisnikov avatar
By Paki
Ma nije on džabe napisao metalke - na pankerke je već stekla imunitet, ali metalke bi bile nova preteća pošast za jadnog mog sina... :placko:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Znam ja sta pricam A.

Hvala Pakitice na savetu

A sto se tice Swan :seljache:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eeee... ja sam veceras postovao nesto na myspace-u, i prilicno mi se svidja kako sam to odradio, pa cu kopirati nesto ovdje, sto se odnosi na utiske iz Alijanse:)

well:

"meeting the cure...

I was pretty sure that I suffer from a very rare disease called "Lack of stomach butterflies"... Luckily, I was wrong. I was just tired and bored...
And this is how I discovered that I am just fine...

I was in this gay club with a very good friend of mine. We were quite high, and i felt like i could eat the world in a small bite. But I was pleased to chew a small part of it... Well, we both noticed these two guys, looking very nice. The good thing, also, was that we didn't both like the same one. Also, I think "mine" was better.

It took a while until we started to communicate, and the beginning was not that fine.
I almost gave up when he approached me.

...Let's cut the story a little bit...

We found ourselves on the kitchen flore, kissing and making out. It went fine, until we realized the fact that the day after we are gonna fall apart. That was the moment when I felt bad. Few minutes later, we were back together, two-in-one. Hugging him made me feel happiness and sorrow, anger and pain mixed with pleasure... Simply, I felt the wakening of the butterflies, powerfull as an arrival of spring to a small village next to the river...

Something I surely won't forget soon...

Peggi"
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Super pricica, uz par propusta u Engleskom. :novine:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!