Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kiss addict
bigirl - krenulo je da prelazi ulicu jer je romantično, da dokaže svoju ljubav, ali su ga na sred ulice zgazila kola! o zašto niko ne voli romantične piliće :rida:

Njaaaaaaaaaaa...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Simor

sunce - pile ima tako predivnu žutu boju, i onda prelazeći put ima taj divan odsjaj po svom perju.
:sunce:
By Swanheart
Colonia...jer je bezalo od Swanheart koja ga je jurila motornom testericom da ga skrati za glavu :smeh: :kiss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
i cek...

na kraju, zasto je pile preslo put?!

svi postavljaju pitanja i odgovore a niko mi ne rece koja verzija je ona prava? :)
By Swanheart
The1whowished...da bi opralo sudove i zamisljalo Mrlju kao aktivnog
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
:lol:
:rotflmao:
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Zonche - pile se osisalo na tjelavo:shocked:

paki - pile je odlucilo da se outuje, ii ja ga u potpunosti podrzavam!

Dina - ja mislim da treba postovati svaciji izbor, i da nije lijepo da se tako javno dikutuje o piletovim razlozima za prelazak puta. Mozda jednog dana i ja pozelim da predjem put.

MM&I - pile? molim? ma kakvo pile? kakav put? dajte nesto zanimljivo, ovo je tako boooring!

nshappy - pile je ljubitelj dobre kapljice!

tramp - videla sam pile ovih dana, prelazilo je ulicu sa deckom i usvojenim jajetom. slatko.

gari - mislim da pile pusi saobracajcu, pa prelazi kad 'oce! :neto: :klux: :nunchake:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by bananica

Dina - ja mislim da treba postovati svaciji izbor, i da nije lijepo da se tako javno dikutuje o piletovim razlozima za prelazak puta. Mozda jednog dana i ja pozelim da predjem put.

gari - mislim da pile pusi saobracajcu, pa prelazi kad 'oce! :neto: :klux: :nunchake:
lol
Korisnikov avatar
By Euro31
jedu mi se masni ustipci, to nisam pojeo vec par godina, narocito ako je sa domacim jajima
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
stepski vuk- pile je jedan Mladi Princ koga sam pozvao na kolache profiterole i na po 20 kaishem po guzi.
Korisnikov avatar
By Dina
:smeh:

Naravno, lako je osuditi ali treba shvatiti pile koje je napravilo izbor da predje put. Svako ima svoj put ili prelazak puta pa i pile... Toplo utociste uvek ce naci na drugoj stani puta, u kaficu "Dina i Seaman" gde cu mu ja skuvati kaficu a Tot ga ponuditi rahat lokumom.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
Ohohohohooooo...
Ti i ja cemo nesto lepo pricati... :uljenavatru:
Zasto je Swanhert presla ulicu? Zato sto su prekoputa bila parkirana njena snobovska prevozna sredstva! :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by radoznala

ne, ne...
metafizicki je iracionalno da pile predje put, mozda je prozaicno, ali i neizbezno...
:D

ja mislim da se pile vratilo jer nije znalo zasto prelazi... a bas me interesuje zasto je krenulo :hmm:
Dijalektika je cudo!
radoznala: Da bi doslo do gajbe u kojoj se slusa o metafizicki iracionalnim osnovama u bozeoprosti stanjima svesti.
By Bombina
Originally posted by Dina
:smeh:

Naravno, lako je osuditi ali treba shvatiti pile koje je napravilo izbor da predje put. Svako ima svoj put ili prelazak puta pa i pile... Toplo utociste uvek ce naci na drugoj stani puta, u kaficu "Dina i Seaman" gde cu mu ja skuvati kaficu a Tot ga ponuditi rahat lokumom.
he he
Dina -ce pratiti piletovim inace ce postati detektivka ,koja ce pratiti s simenica
i to ja predjem na marsa :lol:
Bananice -shvatio je da predje prosudit,i moci cete ih promeniti po zelji.:cheer:
Korisnikov avatar
By Seaman
Odlicna tema. Bas sam se slatko nasmijao. :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi

Bananica - Neko mu je došapnuo da Peggi Silver nastupa u kabareu preko puta...

Dina - Dolazi u kafić "Dina & Seaman". Najavilo se, ja već stavila kafu.

Paki - Ide na sastanak aktivista i boraca za prava manjina.

Dirrty18 - Odkud znam... ali ono ''Da pređe na drugu stranu'' mi deluje kao pravi odgovor. Ali šta ja znam ... Ej, pipni mi guz :D

Gorski Vilenjak - Ide da otvori jednu od misaonih tema. Neću dalje da govorim, obećao sam mu. Dobro ajde ... ima neke veze sa potpisima.

Renoir - Mislim da je krenulo na proputovanje, a prvi korak je prelazak puta.

^RAY^ - Ma pusti ga! Našlo neki .torrent pa sad ide da ga skine...

Mr.Ja - Pa na žurku ide ... sa dečkom. Ne?

tramp - Pa ide na okupljanje vragosisih pilića, zar ne vidiš da je ponelo one ukrase za bradavice?

Frizerka - Kako zašto? Pa to mu je ovonedeljni tajni zadatak.

decko - Ma ide da se nađe sa dečkom! Garant!

Delete - More odakle tebi ideja da prelazi put? Ide do sredine ceste, seda na Harley i uz buku nestaje u daljini.

Blue Union: Da se nađe sa onim narkomanom iz LDPa! On zna šta treba raditi sa naivnom rodoljubivom piletinom! Ali neće moći, video sam ga ja!

Sakis - Baš mi se sviđa kako je poseklo kandžice. A nanule kako čuče na te tanke zglobove.. ma extra! Eh da ima više pilića koji brinu tako o svojim stopalima... Zar je bitno zašto je prešlo ako se zna da su mu nogice bile savršene?

Kiwi: Pile je pasivno. Garant. Gledalo je moj profil i reklo da se popalilo. Ja sam inače, ako neko ne zna, isključivo aktivan.. dobro nekad sam malo uni.. Ali do sada i od sada samo aktivan. Što se tiče prelaženja, nisam ovlašćen da govorim u piletinino ime. Piletina .. mmmmmm

Spliff: Otislo da pokupi neku vutru ... i da pokupi karte za Tigu. A posle da srola po jednu ... ccuj mene jednu :happysmoke:

radoznala: Baš bih volela da znam zašto je prešlo. Neko jel prošlo onih dugih 10min? A? Jel prošlo?

LoneDruid: Pilići su danas precenjena živina. Kažem ja bratu "pile prešlo put!", a on "Jao gledao sam to na MTVu, jel mu izašao disk?"

mmiki - Ma ide na neko grupno druženje sa nekim drugim pilićima. Kao fol svi neiskusni.

Status - Pa pisalo se o tome na forumu www.ceca-online.com. Ako je za verovati novom Scandalu, pile zapravo nije prešlo put i to je demantovalo! Sve one slike su zapravo samo fotomontaža! Ipak, silikoni su pravi.

fazza - Videlo neke siledžije sa ove strane. Zna pile kako se treba ponašati u društvu siledžija brzih prstiju...

coka - Jel muško ili žensko pile? To može da se proveri, ima neka metoda. Ako je žensko, neka joj neko da link do teme o mojim nogama. Ako je muško, nek dođe da komentariše :D

Morgan - Morgan na osnovu proračuna NjuDehijskih proroka pouzdano zna zašto je pile prešlo put. Na žalost, tajni spisi ne bi ostali tajni kada bi se odali. Moj božanski status mi daje za pravo da ne odam tajnu. Da, zao sam!

A.F.K.A.OB - Ma krenulo u Alijansu. Ili možda nije. Ne! Samo je navratilo posle neke pijanke... mora da je to. Nek mi se javi ako ima šta da pokaže.

andjela - Crko mu hard. Ima u Cvijićevoj dobre hardove i super je cena, ali je mala količina. Inače, pile se juče ponovilo MP3 playerom, da da, onaj sa LCD displejom!

Živadinka - Mi u naše selo piliće koljemo. A ne prelaze put, da ih ne bi zgazila zaprežna kola. Ne znaš šta su zaprežna kola???
Korisnikov avatar
By Dirrty
kiwi kiwi... ccc

opet moje DUPE se naslo u tome... a ja u svojim postovima ga ne pominjem...DUPE

mislim gde si video da ja skrecem paznju na moje DUPE
stvarno sam uvredjen da neko moze da pomisli da ja namerno spominjem moje DUPE, da zelim nekako da istaknem svoje DUPE

itd...

:)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Kiwi

LoneDruid: Pilići su danas precenjena živina. Kažem ja bratu "pile prešlo put!", a on "Jao gledao sam to na MTVu, jel mu izašao disk?"
:lol: :smeh: :pucaodsmeha:

Cudi me da mene nisi spomenuo :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
i mislim DUPE

znaci DUPE

moje DUPE

DUPE DUPE

...

P.S. ne osudjujte me :)
kiwi ne znam za ostale ali mislim da si moju sustinu pogodio :)
By Swanheart
Colonia boy...da bi civilno sluzilo vojsku ...zloupotrebilo fixni telefon i smaralo Swanheart o raznom povrcu

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
hlaefdige: pile je znači na drugoj strani ulice? odlično, biću i ja tamo u sredu pa taman da se vidimo. ima još neko sa druge strane ulice, da nam pravi društvo?

Kupper: da je to pile ikakav sportista oni bi preskočilo 3 ulice u jednom skoku, a ne tako prelazilo...

Vel boy: Pa i moralo je da pređe iz Pittsburga-shitsburga... to kako se ovde ponašaju prema pilićima imigranitima- to je strašno

Dina: Jao tako smo seamen i ja jednom prešli ulicu :love:

Seamen (ne spominjuci pile ni trenutka) : Jao jeste Dina, sećam se... baš nam je bilo lepo...

Marque: divno, to me podseti na drugoplasiranu pesmu sa izbora za predstavnika Lihenšhtajna na Eurosongu 1969. zakačiću je negde ako neko hoće da je čuje

Lunja: pile preshlo ulicu? amezing :klap:
Korisnikov avatar
By Oziris
Immemorial: Staaaa??? Pile preslo put??? Kad jbt???
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mr.Ja- Da bi smaralo Zoncheta sa Counter-om
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!