Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Gay-serbia ne podrzava misljenje da su str8eri manje vredna bica te se ogradjuje od bilo kakvih buducih optuzbi za sirenje heterofobije. Ucesnici u temi se mole da je prihvate sa dozom humora i ne pozivaju na linc str8era.

:alexis:

aham da .. ovo je bilo za Kurir ... cisto ako ce neko opet da me citira ... nego ...

na temu - Zasto se strejteri pare?
odgovor: moze im se
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by tramp
Gay-serbia ne podrzava misljenje da su str8eri manje vredna bica te se ogradjuje od bilo kakvih buducih optuzbi za sirenje heterofobije. Ucesnici u temi se mole da je prihvate sa dozom humora i ne pozivaju na linc str8era.

:alexis:

aham da .. ovo je bilo za Kurir ... cisto ako ce neko opet da me citira ... nego ...
na temu - Zasto se strejteri pare?
odgovor: moze im se

:lol:
By Snow_Crystal
Brak je neko nepisano pravilo,delo koje vezuje dvoje ljudi (mada se ja ne slazem sa tim ali ajde).Cudno je to sto te ljudi drugacije gledaju kad se udas/ozenis nego kad si sam,smatraju te za uspesnu osobu koja je postigla neki svoj cilj (glupost ali tako je).

Mrzim ta neka nepisana pravila po kojima se ponasaju vecina ljudi ove planete, i ako neko zeli da ih promeni onda je taj neko budala.

Heheh sad mi palo nesto na pamet..Pa da nema strejtera ne bi bilo ni gejeva zar ne?
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Tot
Milo mi je em drago što ima toliko odgovora. Naročito sam poradovan neduhovitim forumašima koji se javljaju na ovu i druge teme. Inteligentnima ne moram objašnjavati čemu služi parodija seksizma.

bejbe, kod parodije je bitna njena izvedba

a tvoja niti pogađa ključna mesta heterofobije (ne pogađa jer krije), niti daje radost samog parodiranja.

parodija parodije, sad as life :vruce:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Tot
Milo mi je em drago što ima toliko odgovora. Naročito sam poradovan neduhovitim forumašima koji se javljaju na ovu i druge teme. Inteligentnima ne moram objašnjavati čemu služi parodija seksizma.
Duhovitim odgovorima se mozes nadati samo ako temu postavis na duhovit nacin, sto nisi uspeo.

Samo je jasno da je zajebancija, ali meni je duhovitost u prvom postu sasvim izbegla.

Moras da poradis na svom smislu za humor, aiko ne sumnjam da si sasvim sposoban da osmislis parodiju na bilo sta, tesko to mozes uraditi bez duhovitosti.

Bez ikakve zelje da vredjam, iskreno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Tot
Zašto se u strejt populaciji propoveda potreba za brakom sa njegovom nužnošću parenja u svrhu rađanja dece? I to se postavlja kao najveća građanska vrlina, a poznato je da svaka budala može da se spari. Čak ima indicija da što si gluplji seksualni nagon ti je jači. A da ne govorimo o nesreći demografske eksplozije koju prouzrokuju strejteri, o njihovoj tuposti da budu dobri roditelji. Dobro, reći ćete, ne svi, ali pogledajte statistike. Više od 50% posto njih su moroni za život u zajednici i vaspitanje svoje dece. Šta je sa nasiljem u porodici, zlostavljanim ženama i decom, gladnom decom? Silne humanitarne organizacije treba da se bave problemom neumerenog parenja u svrhu rađanja dece.
Sve potpisujem jer se sasvim slazem i jer i jeste tako!
Originally posted by Tot
Da li je kao i uvek na nama pederima i lezbejkama odgovornost spasavanja čovečanstva zato što ih prevazilazimo u svakom pogledu svojom inteligencijom?
kamo srece da je svaki gej takav!
Originally posted by Tot Strejterima bi trebalo propovedati celibat kao vrhunsku vrlinu i težnju za zauzdavanjem seksualnih strasti.
Malo prejako, ali heterosima sigurno treba propovedati stalno da se bave svojim zivotima i problemima (jer ih ima i vishe od napretek!) pre nego shto sluchajno zaglednu u "kakvi su pederi i lezbejke"!
Heterosima treba reci uvek jasno i glasno da su oni poslednji koji bi "trebali" da moralishu gej ljudima! Poslednji na svetu!
Originally posted by Tot Mi pederi i lezbejke možemo da se seksamo jer ne doprinosimo populacionoj eksploziji, imamo odgovorniji stav prema vaspitanju dece ukoliko ih usvojimo te ovakvim svojim ponašanjem doprinosimo načelu umerenosti u svetu.

Šta mislite?
tu opet, kamo srece da smo svi takvi...

eto, shta ja mislim, bila ovo (ne) duhovita parodija ili ne....
Korisnikov avatar
By deželaš
srbe na vrbe decu na veronauke JEDAN BAN ZA VELBOYA split = beograd

ban, ban, ban, ban, ban :protest:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deželaš

joj, shta bi ovaj konandram od misli trebao da znachi? :drama:
Shta vi mislite?
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Vel boy

Shta vi mislite?
to da strejtere vidiš kao svoje neprijatelje

to da govoriš u terminima mi i oni, stalno i na svim temama

to da se pecaš na svaku moguću logičku grešku u najavi

to da zastupaš jednu vrstu politike za koju mislim da je najopasnija upravo za gejeve

to da esencijalizuješ homoseksualnost

to da si radikal u ogledalu

to da je od fašističkog strejtera debilniji jedino peder koji bi da se bori sa strejterima

to da je po tebi reč "peder" uvreda

to da ne znaš ni sam šta izgovaraš

to da te treba zabraniti

pobogu ljudi, velboy je hiljadu puta zaslužio banovanje :cyborg:
Korisnikov avatar
By Vel boy

Shta vi mislite?
to da strejtere vidiš kao svoje neprijatelje
samo u tvojoj ludoj glavi (deder, prijavi ovo pa da ti mozda zelje ispune!!).
pametnom se ni ne trebam opet opravdavati da medju heterosima (bash kao i medju gejevima) ima ljudi i neljudi...
Originally posted by deželašto da govoriš u terminima mi i oni, stalno i na svim temama
opet, samo u tvojoj ludoj (vi'sh, 2nd time!) glavi (iz koje prvi put inache i chujem) da izlaze ovakvi "zakljuchci". Oni koji su za mene (a i veliku vecinu obichnih forumasha ovde) oni o kojima se lepih rechi ne moze reci- su homofobi i heteroseksisti, NE svi heteroseksualci. a, gde i shta ti identifikujesh i prepoznajesh, mi lichno nimalo bitno nije...
to da zastupaš jednu vrstu politike za koju mislim da je najopasnija upravo za gejeve
ja "zastupam jednu vrstu politike" :smeh: , :smeh:
pa josh, ti mislish da je- ni manje ni vishe- "najopasnija" pa,-ni manje ni vishe- "upravo za gejeve"

Da nisi zalostan, ti bi bio smeshan...

idemo dalje...
to da esencijalizuješ homoseksualnost
pazi, "esencijalizujem"
valjda bi "trebalo" da je "deesencijalizujem"!?....
to da si radikal u ogledalu
sve dok nisam smradikal, ok je...

dalje....
to da je od fašističkog strejtera debilniji jedino peder koji bi da se bori sa strejterima
tako shto im, ukoliko se drznu da "moralishu", jednostavno kazem da gledaju sebe i svoje probleme????

trebalo bi li da im suck ass? ili da treptim i mucam "nemojte me mmmmmojjjimmm vasss dddirrratttiii, bicu dddobbbarrrr i pppponizzzzannn vama pppprrrreppppoddddobnimmmm hetroseksualcima"??
to da je po tebi reč "peder" uvreda
aaaa, tu se krije tvoj zeko. ti bi da se osecam pochashceno i OK kada me homofobi i heteroseksisti zele nazivati rechju koja po bukvalnom prevodu i u bukvalnom lingvistichko-semantichkom znachenju znachi isto shto i pedofil?
ah, da, za tebe i pedofilija i nekrofilija idu zajedno sa homoseksualnoshcu, dok su heteroseksisti ne-ne za boriti se protiv...
Originally posted by deželašto da ne znaš ni sam šta izgovaraš
deder, nauchi me
Originally posted by deželašto da te treba zabraniti
pa, ti je muka shto ne mozesh da nadjesh neshto protiv mene gde bi ban bio opravdan mojom "zaslugom". ne dam se dovoljno isprovocirati, pa te to nervira, ili shta? so, what you're gonna do about it??

niti cu te pitati, opet, zashto mislish da se "bojim bana"?? :nono:

pobogu ljudi, velboy je hiljadu puta zaslužio banovanje :cyborg:
pobogu i zabogu, ljudi, kako vi to ne vidite? :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da li sam ja jedina kojoj ovde ovaj glagol "pariti se" malo smeta? :nunchake: Meni jednostavno nije smesno. :nokti:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Tot
Zašto se strejteri pare?
Samo jedno pitanje...
Tebe su dakle napravila dva pedera, tj. dve lezbejke, a ne strejt par?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Zemunac
Originally posted by Tot
Zašto se strejteri pare?
Samo jedno pitanje...
poshto Tot nije prisutan, a ja mu nisam advokat :smeh: , pokushacu da preformulishem pitanje.
a, zar je nemoguce da se ima dece ukoliko nisi hetero? naravno, ne mislim medjusobno da dva homosa mogu zacheti dete telesnim putem, vec npr. o sporazumnoj vantelesnoj oplodnji izmedju geja i npr. lezbejke ili neke druge sporazumne i razumne zene koja prilaze jajne celije.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Zemunac
Originally posted by Tot
Zašto se strejteri pare?
Samo jedno pitanje...
poshto Tot nije prisutan, a ja mu nisam advokat :smeh: , pokushacu da preformulishem pitanje.
a, zar je nemoguce da se ima dece ukoliko nisi hetero? naravno, ne mislim medjusobno da dva homosa mogu zacheti dete telesnim putem, vec npr. o sporazumnoj vantelesnoj oplodnji izmedju geja i npr. lezbejke ili neke druge sporazumne i razumne zene koja prilaze jajne celije.
Hm, to je moguce, mada pretpostavljam da to kod njega nije sluchaj. Mislim, vantelesna oplodnja nije u praksi toliko dugo, zar ne?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam da li ima dovoljno sporazumnih zena koje bi ucinile tako nesto...
Korisnikov avatar
By Tot
Duhovit ja i ili ne tema ima dve strane sto znaci da pogadjam sta se ljudima svidja :D Naravno parenje! Oko čega bi se oni koji razmišljaju kurcem(pederi ili ne) složili sa drugima koji razmišljaju kurcem nego oko potreba kurca :D

Sasvim očekivano!

To što ja virtuelno "tlačim" strejtere je prosto stoga što mi se može kako reče mila mi trampica :D

Dakle, tema je ozbiljna! Skoro niko ne uviđa pošast prokreacije izazvane neumerenim parenjem strejtera!

Čak i gejevi forumaši koji se pitaju "šta je pisac hteo da kaže" bi u nedostatku ovog foruma penetrirali i, kuku nesreće, možda i nešto začeli da nema ovog foruma gde se bave esencijalnim pitanjima.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Snow_Crystal
Brak je neko nepisano pravilo,delo koje vezuje dvoje ljudi (mada se ja ne slazem sa tim ali ajde).Cudno je to sto te ljudi drugacije gledaju kad se udas/ozenis nego kad si sam,smatraju te za uspesnu osobu koja je postigla neki svoj cilj (glupost ali tako je).
Naravno, kako je lako spariti se, tako je lako ući u brak. Milioni ulaze u brak iz konformističkih i oportunističkih razloga. Kultura rađanja dece je najčešće maska za ostvarivanje, pre svega, muških strejt potreba dominacije jer da nema žena koje bi ih seksualno opsluživale, oni ne bi mogli biti uspešni, a prevalentni model nejednakosti bi možda bio doveden u pitanje. Ovako, pukim činom parenja dovode sebe do iluzije premoći time što su postigli "produženje sebe" u potomcima koji su najčešće samo nusprodukt neumerenih fizioloških procesa. Budale su najpotentnije.Zato nije potrebno da svaki klinac nasledi tatu.Tim pre, ako nije kao tata nije mu mesto u društvu.

Mrzim ta neka nepisana pravila po kojima se ponasaju vecina ljudi ove planete, i ako neko zeli da ih promeni onda je taj neko budala.
Ti mrziš nepisana pravila većine, ali ne bi da ih menjaš?
Heheh sad mi palo nesto na pamet..Pa da nema strejtera ne bi bilo ni gejeva zar ne?
Nesreća pedera je što većinom potiču od strejtera. :D
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by KissQueen
Da li sam ja jedina kojoj ovde ovaj glagol "pariti se" malo smeta? :nunchake: Meni jednostavno nije smesno. :nokti:
Oprosti: kopuliraju

Bejbe, kar si baba želi to tudi i sanja. :prst:

Ništa i niko nas ne može odvojiti od Vel boyevog dobrog i plemenitog srca!
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, fencysmurf bi rekao i "shushkavog, mirishljavog, pomazanog, zasladjenog..." :hvala: :marinac:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by Tot
Ništa i niko nas ne može odvojiti od Vel boyevog dobrog i plemenitog srca!
oprosti. odsad više ne diram u vaš ljubavni duo - vi se kompenzujte međusobno, u virtuali, a ja odoh da se parim

kad rodim javim :tepih:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dina

Mene je Tot obavestio da se sali pre nego sto sam procitala temu... I da ja nisam strejterka nego queer osoba pa me tema ni kao sala ne kaci... Dobro je... :D
ma ti si cico latentna lezbejka koja se provlaci kao peder. ali ti ne zamjeramo:giggle:

on topic - ljudi se ne pare.. debila ima svuda, i nisu samo str8eri ti koji prave djecu ciji je broj obrnuto proporcionalan njihovom IQ. sta je sa silnim tetkama koje se ozene, pa naprave klinca koji kroz 10 godina trpi neprijatnosti jer mu je tata u medjuvremenu ugradio silikone u usne i guzu, i trpa se sa kamiondzijama na parkingu?!:cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!