Originally posted by deželaš
Originally posted by Vel boy
srbe na vrbe decu na veronauke JEDAN BAN ZA VELBOYA split = beograd
ban, ban, ban, ban, ban
joj, shta bi ovaj konandram od misli trebao da znachi?
Shta vi mislite?
to da strejtere vidiš kao svoje neprijatelje
samo u tvojoj ludoj glavi (deder, prijavi ovo pa da ti mozda zelje ispune!!).
pametnom se ni ne trebam opet opravdavati da medju heterosima (bash kao i medju gejevima) ima ljudi i neljudi...
Originally posted by deželašto da govoriš u terminima mi i oni, stalno i na svim temama
opet, samo u tvojoj ludoj (vi'sh, 2nd time!) glavi (iz koje prvi put inache i chujem) da izlaze ovakvi "zakljuchci". Oni koji su za mene (a i veliku vecinu obichnih forumasha ovde) oni o kojima se lepih rechi ne moze reci- su homofobi i heteroseksisti, NE svi heteroseksualci. a, gde i shta ti identifikujesh i prepoznajesh, mi lichno nimalo bitno nije...
to da zastupaš jednu vrstu politike za koju mislim da je najopasnija upravo za gejeve
ja "zastupam jednu vrstu politike"
,
pa josh, ti mislish da je- ni manje ni vishe- "najopasnija" pa,-ni manje ni vishe- "upravo za gejeve"
Da nisi zalostan, ti bi bio smeshan...
idemo dalje...
to da esencijalizuješ homoseksualnost
pazi, "esencijalizujem"
valjda bi "trebalo" da je "deesencijalizujem"!?....
to da si radikal u ogledalu
sve dok nisam smradikal, ok je...
dalje....
to da je od fašističkog strejtera debilniji jedino peder koji bi da se bori sa strejterima
tako shto im, ukoliko se drznu da "moralishu", jednostavno kazem da gledaju sebe i svoje probleme????
trebalo bi li da im suck ass? ili da treptim i mucam "nemojte me mmmmmojjjimmm vasss dddirrratttiii, bicu dddobbbarrrr i pppponizzzzannn vama pppprrrreppppoddddobnimmmm hetroseksualcima"??
to da je po tebi reč "peder" uvreda
aaaa, tu se krije tvoj zeko. ti bi da se osecam pochashceno i OK kada me homofobi i heteroseksisti zele nazivati rechju koja po bukvalnom prevodu i u bukvalnom lingvistichko-semantichkom znachenju znachi isto shto i pedofil?
ah, da, za tebe i pedofilija i nekrofilija idu zajedno sa homoseksualnoshcu, dok su heteroseksisti ne-ne za boriti se protiv...
Originally posted by deželašto da ne znaš ni sam šta izgovaraš
deder, nauchi me
Originally posted by deželašto da te treba zabraniti
pa, ti je muka shto ne mozesh da nadjesh neshto protiv mene gde bi ban bio opravdan mojom "zaslugom". ne dam se dovoljno isprovocirati, pa te to nervira, ili shta? so, what you're gonna do about it??
niti cu te pitati, opet, zashto mislish da se "bojim bana"??
pobogu ljudi, velboy je hiljadu puta zaslužio banovanje
pobogu i zabogu, ljudi, kako vi to ne vidite?