Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by baby_girlSlazem se sa tobom! jadne moje lepe pederuse
Mislim da su muskarci po tom pitanju ipak ugrozeniji, ne bas retko cujem komentar: "ma ja bi to malj pa u glavu.." , i to samo kad se spomene poljubac dva muskarca.
Originally posted by baby_girlJa sam jednom kada je padala kisa skinula kosulju i sa tadasnjom devojkom isla od pravnog do slavije i ljubila se ispod kosulje (ja imam h=1,82m a grudi slaba dvojka,tako da verujem da ljudima nije bilo sumnjivo)
ja se secam da sam se sa drugaricom zagrlila i poljubila u obraz na zelenjaku i gomila nekih budala sa pivom u rukama je dobacivala gluposti tipa jel se tako svaki put kad ljubite.. inace krijem se uvek i od
svih:closet: i pizdim sto tako mora da bude:flaming:
Originally posted by DirectorZdrvo je to:kolo:
ljubile se, grlile se, i mazile se...na ocigled svih...
Naime, danas u troli na potezu Beogradjanka-Terazije, dve preslatke lezbe su se drzale za ruke i mazile ispred mene. Ili su provalile da sam gay pa su se opustile, ili nisu provalile pa su u inat str8terima to radile. U svakom slucaju, ulepsale su mi dan!
Originally posted by coka
meni je vatanje u javnosti extra a najvise kada nas gledaju neke babe, mislim moj zivot moja stvar. mada se trudim da ne preterujem kao kad smo bile u meku i kada smo zaglavile pola sata u wc i na kraju su nas trazili ili da kazem da sam se jebala u bazenu ali samo mrvicu
Originally posted by bananica
ja sam se na ljetnjem karnevalu ljubio sa deckom (ustvari, tad mi jos uvijek nije bio decko:lood: ) pa nas je startovao neki tip da nam kaze da smo slatki, a zatim i neka pijana riba koja je onda insistirala da se i ona malo ljubi sa nama:doh:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!