Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da je bolje - ne bi valjalo.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ukratko.
Frajera ima kao pleve...vise nego na zapadu veruj mi.
Problem je sto je drustvo jos uvek u velikoj meri homofobicno pa nije preporucljivo govoriti nikome o svojoj sexualnoj orijentaciji(van kruga beograske dvojke).:cowboy:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Lakiboy_ns
Ukratko.
A to si utvrdio kojim merenjem?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by M M and I
Ukratko.
To sam utvrdio koristeci merila EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA.......po kojo je majka Srbija pri evropskom vrhu...

Salim se to je naravno individualno ali meni licno mnogo vise odgovaraju ovi nasi momcovi jer nisu podlegli opstem trendu feminiziranja koji je prisutan(previse) medju zapadnim momcima.Ali opet- de gustibus non est disputandum.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ok. Trenutno Morganova prava nisu ugrozena jer on niti planira da iznajmljuje decu niti da stoji pred naradjenom sveshtenicom, koja skache na metli dok Morgan i njegov dragi pletu vence zavetovajuci se.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by M M and I
Ukratko.
To sam utvrdio koristeci merila EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA.......po kojo je majka Srbija pri evropskom vrhu...

Salim se to je naravno individualno ali meni licno mnogo vise odgovaraju ovi nasi momcovi jer nisu podlegli opstem trendu feminiziranja koji je prisutan(previse) medju zapadnim momcima.Ali opet- de gustibus non est disputandum.

Uh...generalizujes...To sto se na filmovima i serijama uglavnom vide isparodirani likovi feminiziranih pedera na zapadu ne znaci da je i zaista tako. Prvi ja nisam nimalo zainteresovan za feminizirane tipove obucene u hiljadu pastelnih i fluorescentnih boja i nasminkanih sa duplo vise...(o frizurama i pramenovima i "modnim kreacijama" da ne govorim)...Garantujem ti da ima dosta nefeminizovanih frajera i ovde...na moju veliku radost :elf:
Korisnikov avatar
By HARP
EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA...
Nasi frajeri su najfrajerastiji u frajerisanju :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by FireGox
EVROPSKE AGENCIJE ZA STANDARDIZACIJU FRAJERA...
Nasi frajeri su najfrajerastiji u frajerisanju :smeh:
Najfrajerastiji su i u drugim stvarima i zato VOLEM :marinac:
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, vidite dragi gastarbajteri... ovde kada udjete u gradski prevoz kazete da ste gay, i stariji vam ustanu. u redu za placanje kazete da ste gay, i svi vas propuste, a salter sluzbenica odobri popust od 25%. po defaultu dobijate privilegije kod zaposljavanja, i gratis zdravstveno osiguranje. stomatoloske usluge se naplacuju, oni su homofobi. ;)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ukratko.
Problem je sto je drustvo jos uvek u velikoj meri homofobicno pa nije preporucljivo govoriti nikome o svojoj sexualnoj orijentaciji(van kruga beograske dvojke). :cowboy:

Jos da Dorcol nije u okviru dvojke... :lol:

Nego, mogao bi da me upoznas sa tim frajerima o kojima pricas.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
...stomatoloske usluge se naplacuju, oni su homofobi. ;)
:smeh:
Joj, kad ovo vide neke!!!!

Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
ns.happy je zaboravio da kaze da sa clanskom kartom Alliance kluba ostvarujete do 45% popusta u objektima Srpske pravoslavne crkve na sledece usluge: krstenje, vencanje (str8 za sada jedino u ponudi), Porfirijevo uzdizanje.

Kid, it sucks being here. Izgleda kao da sam na sredini bunara dubokog 300 metara i gledam u sunce na povrsini za koje se cesto zapitam da li uopste postoji.

A, gay zivot? Ne znam, ja sam pricao o zivotu uopste.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
koje? :bic:
Forumašice stomatološkinje.

Korisnikov avatar
By ns.happy
jujuju... zar i takvih ima? ccc... homofobicne lezbe... pa da, to se moglo ocekivati. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by bebidol
:france:
odgovor iz inostranstva: snalaze se ljudi. neke stvari su iste kao u inostranstvu, neke su gore, neke mozda i bolje...
mnogo je bolje nego sto je bilo pre, recimo 5 godina. a u one mitove i legende o gay beogradu 80ih i pocetkom 90ih, jednostavno ne verujem :)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Kako izgleda gej život u Srbiji?

Kao život, samo manje.
Korisnikov avatar
By Mars
Pahuljice, mislim da ti je efektnije ovako:
:skuter:

Korisnikov avatar
By bebidol
Mislite da je bolje u drugim zemljama?
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by bebidol
Pitanje iz inostranstvo: KAKO IZGLEDA GEJ ŽIVOT U SRBIJI?
:france:
Ochekivano.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ukratko.
Problem je sto je drustvo jos uvek u velikoj meri homofobicno pa nije preporucljivo govoriti nikome o svojoj sexualnoj orijentaciji(van kruga beograske dvojke). :cowboy:

Jos da Dorcol nije u okviru dvojke... :lol:

Nego, mogao bi da me upoznas sa tim frajerima o kojima pricas.
Cekaj kad dodjem na Dorcol/Menheten.Bio sam u drugim evropskim drzavama na duze peride i istina je da ne vidoh nigde toliko dobrih likova kao ovde kod nas.Znaci nije sve napolju uvek bolje nego kod nas u nekim stvarima smo mnogo bolji a izgled je jedna od tih stvari.:gric:
Korisnikov avatar
By m..
Ma carski, ima jedno 1000 aktivnih gay/bi devojaka, od kojih se samo 300 redovno javlja na sceni. Moram da apstiniram da ih rasporedim na ceo zivot. lol.
Korisnikov avatar
By Blady
Nama je lepo, verovala ili ne :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By bebidol
Dali se na primer možete ljubiti na javnom mestu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!