Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Swanheart
Swan u Hag
ma mozete da pricate sta god...
vid` 6 glasova protiv Jaffe
Originally posted by Swanheart
7 protiv Jaffe...
da razjasnimo:
da je za one koji vole Jaffu
ne je za one koji ne vole Jaffu
Originally posted by xyz/me ode da se pokajeOriginally posted by Swanheart
7 protiv Jaffe...
da razjasnimo:
ne darling - TI si pogresila
Tih 7 glasova pripadaju Presvetim Vitezovima od Jaffe koji su ustali u odbranu ove svete hrane.
@Swan - Deset Ave Marija- klececi stav + deset dana odricanja od mars cokoladica i bice ti oprosteno kcjeri
Originally posted by Pakipa razjasnjeno je jos na prvoj straniOriginally posted by SwanheartE sad si se setila da razjašnjavaš!
7 protiv Jaffe...
da razjasnimo:
Originally posted by devokICAOriginally posted by xyzblago onima koji se slazu sa mojom logikom trenutnoOriginally posted by devokICA
i ja sam glasovala kako ova s kraja abecede rece
zato sto osnovi logicke dedukcije tako i nalazu
Originally posted by FireGoxsmireeeeeeelaaaaa shizeeeeeeeelaaaa :devokica pokusava da ne izbalavi tastaturu:
Pogledajte samo taj presek ovog ukusnog kolaca prelivenog tako senzualnom cokoladom koja se topi samim prinosenjem usnama... egzoticnost ukusa daje tek kada zagrizemo i osetimo kroz poluhrskav keks ukus narandze...
Osecamo potrebu da se zanesemo slascu ovog keksa u celini
@Swan zagrizi, zagrizi sada, odmah ....
p.s. Jel bilo dobro
Originally posted by devokICAZamisli da plivas u Jaffi, njen miris te okruzuje, stavljas ih po 2 u usta, grickas, one sveze, tope se u tvojim ustima, njihova vazdusasta lakoca samo bude strast za sledecim grizom... tanka cokolada postaje krhka granica izmedju greha i zadovoljstva...Originally posted by FireGoxsmireeeeeeelaaaaa shizeeeeeeeelaaaa :devokica pokusava da ne izbalavi tastaturu:
Pogledajte samo taj presek ovog ukusnog kolaca prelivenog tako senzualnom cokoladom koja se topi samim prinosenjem usnama... egzoticnost ukusa daje tek kada zagrizemo i osetimo kroz poluhrskav keks ukus narandze...
Osecamo potrebu da se zanesemo slascu ovog keksa u celini
@Swan zagrizi, zagrizi sada, odmah ....
p.s. Jel bilo dobro
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!