Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

U subotu, 24. februara u 23:30 na programu hrvatske NOVE TV je Brokeback Mountain. Verujem da nas većina može da gleda ovaj program pa oni koji nisu gledali ovaj gay filmić u bioskopu, sad je pravo vreme ... :cheer:

Slika

Sa NOVE TV:
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
ja nemam novu :(

ali gledao sam bb mount :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ni ja nemam novu. Prokleti SBB!
Korisnikov avatar
By Rei
Imam ja novu :P :P :P
By ~ Le Saint X ~
super, reci cu mami da gleda...bas je pitala za film...ja ga imam na DVD-u ali kupljen u KAnadi te je title na engleskom!
te nije mogla gledati film

:love:
Korisnikov avatar
By jukie
To mi sbbovci nemaamo...
a i čuo sam da ima previše nasilja :shmi: (reče on i nastavi da gleda CSI)
Korisnikov avatar
By Delete
Jos jedan str8 film o pederima! Gledala ga i nemam nameru nikom da ga preporucim!
Korisnikov avatar
By muzika86
dobar film, vrijedi pogledati ako nista drugo. pa neka svako misli sta hoce o njemu.
Korisnikov avatar
By CareBear
I ja sam ga gledao i vise se svideo str8terima oko mene, ali svejedno cu se sloziti sa Kiwijem
Originally posted by Kiwi
Prokleti SBB!
Korisnikov avatar
By Sunce
Prošlo je godinu dana od kada sam ga gledao. Dobar je film!
Korisnikov avatar
By Neca
Jedan od najloshijih filmova koje sam gledao!Dosadan je, predugachak i prepun nedopustivih greshaka.Oskare je pokupio zahvaljujuci gay lobiju.
:avalon:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by Neca
Jedan od najloshijih filmova koje sam gledao!Dosadan je, predugachak i prepun nedopustivih greshaka.Oskare je pokupio zahvaljujuci gay lobiju.
Gay lobiju? To postoji? :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nema snage da odgleda film drugi put, iako ga ima u kompu otkada su se prvi torenti pojavili....
Choveche, da ponovo Morgan gleda onu scenu sa koshuljom i suzama....aaaaaaaaa srce bi mu puklo.
Korisnikov avatar
By Rei
Kako bre nemate Novu na SBB, pa ja sam na SBB. :comingout:

Novi Sad rules :P

(a neshto ni nisam zainteresovan da gledam film...)
Korisnikov avatar
By Neca
De Profundis naravno da postoji, u svetu filma je ochigledno preuzeo rech, jer bi inache toliko losh film zavrshio u kanti za smece, a ne na dodeli oskara.

Korisnikov avatar
By CareBear
Originally posted by REI
Kako bre nemate Novu na SBB, pa ja sam na SBB. :comingout:

Novi Sad rules :P
Vi u NS imate zato sto se tamo vidi i sa antenom. SjBB ne daje nista za DZ, a daju malo i za ono sto platis...
Korisnikov avatar
By De Profundis
Originally posted by Neca
De Profundis naravno da postoji, u svetu filma je ochigledno preuzeo rech, jer bi inache toliko losh film zavrshio u kanti za smece, a ne na dodeli oskara.

Gay lobij je izraz koji obicno koriste homofobi da bi "dokazali" da u posljednje vrijeme manipuliraju znanstvenoscu. Naravno, to nije nimalo crno-bijelo, postoje heteroseksualne osobe koje se bore za prava queer osoba i sl.
No i da postoji neki gay lobij, zasigurno ne bi gurao ovaj film koji salje tako pogubnu poruku mladim gayevima.
Korisnikov avatar
By Rei
Odgledao 10 minuta i smorio se. :ribica:

Svideo mi se samo jedan pravi pravcati zhvalavi kiss :D
Korisnikov avatar
By nik_kok2
Meni se film svideo,iako mislim da kao sto je vec neko rekao salje pogubnu poruku mladim homosexualcima.Najbolja scena je kada su se videli nakon 4 god.
Korisnikov avatar
By Stripi
Rastužio me do kraja, par dana sam razmišljao o svemu.
Od sada se bacam samo na komedije.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Kiwi
Ni ja nemam novu. Prokleti SBB!
Kako ja u Ns imam SBB i Nova Tv u osnovnom paketu-trazite i vi pa cete da dobijete.

On-bravo za Nova Tv jos kada bi prikazali film u prime tajmu da svi moralisti i crkveni velikodostojnici mogu da ga vide:setnja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!