Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
pogrsa,n smajli ...ovo je :kosa:
Korisnikov avatar
By HARP
Deksi - pile je preslo put da kupi nesto za bolji volumen perja :kosa:
By Simor
vel boy - pile je prešlo put zato što ima dobro i pravedno srce.

andjela - a što je čeda prešao preko puta, pa posle nacrtali zebru...

gari - ja sam kuče od juče... av, av, av...

dušan maljković - pile moje milo, biće da ti kao liberalka smatraš da je urbanizacija (dakle, i putevi) trend koji treba podržati, zaboravljajući da su kapitalizam i industrijalizacija, i kultur-rasizam koji je imanentan i jednom i drugom, suštinski osnovi diskriminacije.

v.alter - da bi vikalo na sav glas o nepravdi koja nam se nanosi. nezamislivo je da se jedna teritorija cepa. uzeše nam kosovo i metohiju, vičite o tome na sav glas.

fencysmurf - ja sam čuo da se pile pozitivno izjasnilo o nezavisnosti crne gore.

tramp - da bi prisustvovalo mom novom performansu u ny, u kome se ja i još dve lezbejke skidamo i tako subverziramo kolonijalni diskurs. uskoro će biti sve na mom sajtu.

dina - nadam se da dolazi u kafić "dina i seaman". jedna :kafa: za dobrodošlicu.

tot - dinice, a jel ima rahat lokum za pile?

sunce - pile ima tako predivnu žutu boju, i onda prelazeći put ima taj divan odsjaj po svom perju.

jazzva - offtopic je isečen i nalazi se ovde

simor - zato što je klerofašista koji hita u knjižaru da kupi sabrana dela nikolaja velimirovića.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kako je dobra tema hahahaha
Korisnikov avatar
By Deksi
FireGox - pile je preslo ulicu zato sto su ga svi gledali jer ima bubuljicu :blenta:
Korisnikov avatar
By Deksi
Zonche - Pile je preslo ulicu jer se prekoputa otvorila nova radnja s perikama "A la Britney"
Korisnikov avatar
By Zonche!
Deksi - It has crossed the street to enter the realm of delirium so that change and delight can swallow its being
By aldlfr
pile je Srbin i sve mu se cini da je uvek ona druga strana ulice bolja od one na kojoj je trenutno...
Korisnikov avatar
By селпередејз
Pile zeli biti ON THE SUNNY SIDE OF THE STREET, naravno.

Jer to je jedno pametno pile, demokratsko pilence, a ne - glupa boljsevicka malogradjanska pizda od kokoske/petla!
Korisnikov avatar
By jukie
Evo ove dve su najjače:

Stepski Vuk - na mom veb sajtu kitamidoklena-amozakkograshak.com mozete pogledati dosta slika ocerupanih pilica kao i procitati sveze price o piletu u na regrutnom pregledu, piletu u vozu, piletu u profesorovom kabinetu...

gorski vilenjak - ZADAJ JAJE - setio sam se! možemo da izmišljamo pileći žargon i po tome vidimo ko je najveća kokoška na forumu ajde ja zadam reč pa vi pogađajte na šta mislim naprimer fazanerka neka bude mala tetka u izlasku a onda da vidimo kako da se svede da kajgana bude u ponedeljak

:rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh: :rock: :smeh:
dakle, krenuo sam da KAŠLJEM od smeha. Ljudi vi ste opasni po zdravlje :hail2:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ajmo:

Morgan La Faye: Postojanje izbora je iluzija. Morgan zna da ce pile zavrsiti u rerni, jer sta Morgan pozeli, on to i dobije.
A Morgan je sasvim sposoban da ceka.

gari: Mislim da smo na ovoj temi izbegli malo dubje razmisljanje. Da li je pile zaista preslo ulicu? Da li je crno - crno? Ili je crno - belo? Bog je stvorio i pile i ulicu i gde god da pile ide, vraca se Bogu. Abortus je ubistvo. Zato ja ne jedem jaja.

:usamljen: :bundeva: :bubbles:

Angelina777: : Ako uzmemo da je pile (ah, prostackog li uvoda, ali sta cete, protiv kliseiziranih jezickih vetrenjaca ne mogu sama, shvatila sam, jednog bogougodnog dana :opatica: iluminacija me udari poput kakve preagresivne butchice, i prosvetljena tim udarom, odlucila sam - postajem konformista - samim tim i str8) ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ cista solipsistika.

Jukie: Jao, deco, ovo me je podsetilo, kada sam imao 12 godina, neki decak iz moje ulice je imao strasno strogu mamu, nije mu zena davala ni da ode u komsiluk. Uvek sam se pitao sta se sa njim desilo, jer je jednom presao ulicu i nikada se nije vratio.
Kao Keni iz 'South Parka'. Vratite Kenija!

Za ostale me mrzi, trenutno.
Korisnikov avatar
By svejedno
WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD?

Karl Marx:
It was a historical inevitability.

Timothy Leary:
Because that's the only kind of trip the Establishment
would let it take.

Douglas Adams:
Forty-two.

Buddha:
If you ask this question, you deny your own chicken-
nature.

Epicurus:
For fun.

Jack Nicholson:
'Cause it (censored) wanted to. That's the (censored)
reason.

Hamlet:
That is not the question.

George W Bush:
We don't care why the chicken crossed the road. We
just want to know if the chicken is on our side of the
road or not. The chicken is either for us or against
us. There is no middle ground.

Tony Blair:
I agree with George.

Martin Luther King, Jr.:
I envision a world where all chickens will be free to
cross roads without having their motives called into
question.

New Yorker:
Get that freakin' chicken off the freakin' road or
I'll break its freakin' neck!

New York Chicken:
Hey! I'm walkin' here!

Homer Simpson:
Mmmmmmmmm . . . . C h i c k e n
Korisnikov avatar
By tinkerbell
VRH TEMA!!! :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :smeh: :smeh: :smeh:

Bas lepa tema za dobro jutro :)

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By V25
[quote]Originally posted by kal zakath
Beogradjanin18
Glasanje: Omiljeno pile koje je prešlo put u 2006
Glasanje: Najseksipilnije pile koje je prešlo put u 2006
Glasanje: Pile koje če preči put u 2007

:roflmao:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
tema je trla baba lan,da joj prodje dan
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:deda:

KIWI-pile je preslo put jer je sa druge strane videlo Cecu i htelo da joj ponudi ANTICELULIT MASAZU.

FIRE GOX-pile je preslo put jer je sa druge strane stajalo pile sa transparentom JA SAM PILE ZA VEZU A NE SAMO ZA SEX.

DIRTY-pile je preslo put jer nije moglo da veruje da je videlo pile sa boljom guzom od njega.

DENI-pile je preslo put jer se sa druge strane setala Zoki Brunclik sa sve Kemišom.

Dusan Maljkovic pile je preslo ulicu jer je sa njegove strane ulice ugledalo Kurir sa sve naslovom "Bolesno-nekrofil dao oglas".

STATUS-preslo je ulicu jer je videlo Cecu i Karleusu kako vicu jedna drugoj "Kurvetino....".

UNICORN-preslo je ulicu jer je videlo drugo pile kako vice "Jebem se za zvezdice...".
:)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Zonche
^RAY^ -Ova tema nema poentu!
Originally posted by ^RAY^
tema je trla baba lan,da joj prodje dan
:roflmao: ... Ok, ok... :potapsava:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Da izdvojim par :smeh:
Originally posted by svejedno

gari: Mislim da smo na ovoj temi izbegli malo dubje razmisljanje. Da li je pile zaista preslo ulicu? Da li je crno - crno? Ili je crno - belo? Bog je stvorio i pile i ulicu i gde god da pile ide, vraca se Bogu. Abortus je ubistvo. Zato ja ne jedem jaja.

:usamljen: :bundeva: :bubbles:
Originally posted by deželaš

paki 2 - joj, piwe mawo, pweslo ujicu
kad cu da ga upoznam :meda:

superfly - chicks on speed _ kaltes klares wasser (edited)

Originally posted by kal zakath
Beogradjanin18
Glasanje: Omiljeno pile koje je prešlo put u 2006
Glasanje: Najseksipilnije pile koje je prešlo put u 2006
Glasanje: Pile koje če preči put u 2007

Originally posted by unic0rn
Paris - sta me bole kurac sto je jebeno pile preslo ulicu?

Morgan Le Faye - Morgan zna da je pile pretrcalo ulicu bezeci od magicnog zavijanja Morganovog praznog stomaka, misleci da ce zavrsiti u rerni.

Delete - Da li piletu treba obezbedjenje? Juce sam ocistila dedinu pusku iz I svetskog!

Stepski Vuk - na mom veb sajtu kitamidoklena-amozakkograshak.com mozete pogledati dosta slika ocerupanih pilica kao i procitati sveze price o piletu u na regrutnom pregledu, piletu u vozu, piletu u profesorovom kabinetu...

pile @ MOJA FOTKA - [img piletova fotka [/img

Paki @ MOJA FOTKA - swatko si :pilence:

Lazar Pavlovic.

Zonche | Swanheart @ MOJA FOTKA -
[img ja
[img ja
[img ja
[img ja
[img ja

Dirrty18g -
[img moje dupe
[img moje dupe
[img moje dupe
[img moje dupe

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Dušan Maljković – Da bi se pile vratilo ono prvo mora da ode. Možda je otišlo do knjižare da kupi knjigu Lesi se vraća kući.

Paki – Može... Snimaj... Zovem se Lazar Pavlović. Nemoj da je neko dirnuo pile. Ja sam Lazar Pavlović i kao takav ću uticati da ovo pilićofobni raspoloženo društvo ne deluje. Majka mi je dala ime Lazar Pavlović i ja ću opravdati svako slovo svoga imena. I ti što snimaš, šta ti se tresu gaće?! A, da, zovem se Lazar Pavlović i svakog dana ću vas izveštavati o kretanjima pileta. Studio.

Bojandjo – Da bi stiglo do biletarnice i našlo karte za predstavu.

Morgan Le Faye – Morganu se javlja da je pile naprasno prekinuto u meditaciji pa je zato, ne znajući šta radi, potrčalo preko ulice.
P.S. – Ako ga i zgaze kola naživeće se u drugom životu.

m.. – Ja kužim da je neka cica sa velikim dudama prešla preko ulice pa i pile za njom. Jedna moja bivša, mislim nije ona bivša, a ni sadašnja, malo smo se samo...dotakle. I ta bivša koja nije bivša je imala pudlicu koja nije volela piliće. Kasd bi se nas dve onako khm, khm, pudlica je odmah... Šta beše pitanje?

Delete – Bez brige! Ministarstvo unutrašnjih poslova će piletu obezbediti lagodan put. Ima da pucaju puške od Romanije do Šar-planine samo ako neko dirne pile.
Korisnikov avatar
By gorilica
Lakiboy_ns:
Neznam zasto je pile preslo ulicu a uostalom nemogu sada da razmisljam o tome jer je mnogo bitnije sta je pile time htelo da kaze nego nacin na koji je to ucinilo.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Lakiboy_ns:
Neznam zasto je pile preslo ulicu a uostalom nemogu sada da razmisljam o tome jer je mnogo bitnije sta je pile time htelo da kaze nego nacin na koji je to ucinilo.
Htelo je da kaze da previse filosofski shvatas ovu temu-igrariju.Ohh...prokletstvo nas umetnika svejedno :obraz:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by svejedno
Jukie: Jao, deco, ovo me je podsetilo, kada sam imao 12 godina, neki decak iz moje ulice je imao strasno strogu mamu, nije mu zena davala ni da ode u komsiluk. Uvek sam se pitao sta se sa njim desilo,
E isti ja, ne znam kako ti je to uspelo :sesir:
By Simor
jukie - sinoć sam gledao treću epizodu NY plavaca i tamo su se pojavili petlovi, koji su bilološke građe iste kao pilići, samo su nešto voluminozniji.

mladunac - pilitji prelaze put i sta sad.

adenim - ne kaže se pilitji.

lakiboy_ns - meni je mnogo važnije šta pilići rade, nego pravopis. a i pitanje je da li je pile iz veternika ili iz samog novog sada.

morgan le faye - morgan nije upoznat sa time da pile prelazi put. morganovo mišljenje je da ako i prelazi u pitanju je samo treća čakra. morgan ne voli treću čakru.

andjela - a druge vrste kao nemaju čakru? idi malo u ameriku, pa ćeš videti da i tamošnji pilići imaju treću čakru.

bigirl - ja hejtujem piliće.

deželaš - ja sam bio u okruženju gde su se ljudi bavili postpilićarskim studijama. počeo sam da čitam, ali još puno toga treba prethodno da pročitam, da bih to dokučio u potpunosti. "po čemu neka tričava stvar u nama pobudi neobjašniv interes" (vladan desnica "proljeće ivana galeba")

deni - "a moje srce je pile, drhti od straha kada grmi, nežno k'o svila na kaldrmi, a moje srce je pile pokislo, žuto i malo što je kraj orla jednom zaspalo" (ceca)

donquijote - te quiero y te perdono todo

jazzva - ja bih zamolio poslednji put korisnika simora da se drži temi i na ulazi u offtopic. offtopic je isečen i nalazi se ovde.

unic0rn - banovan korisnik simor. trajanje: neograničeno. neka ide na ranč prokletih, pa neka tamo piše o pilićima.

paki - a što nije to ban na jedan dan? piwe :sweet:

unic0rn - banovan korisnik paki. trajanje: neograničeno.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dušan Maljković
Ra pile nije preslo ulicu... hahahahaha... :testerica: :sekirica: :sekirica: :sekirica:

:kosach:
DO JAJA!!!!!

fencysmurf - pile je prešlo put jer je druga strana vojvođanska.
Korisnikov avatar
By gari
Pile je pokusalo da predje ulicu da bi ga pregazio kamion, kako bi NEKROFIL mogao da zadovolji svoje prirodne nagone i nabije ga na kolac kao primer svim pilitjima da ne prelaze ulicu van pesackog prelaza.

:zid: :snob: :sweet:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!