Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

U kakvoj ste porodici odrasli?

Sa oba roditelja
144
69%
Samo sa jednim roditeljem
51
25%
Sa starateljima (rodjaci, baba i deda i sl.)
8
4%
Nista od navedenog
5
2%
By pčelica
U Očajnim domaćicama ima dio
kada se opisuje Bree-ina porodica,
kao bijela protestantska porodica, koja
je u očima drugih savršena a u stvari se
raspada od svoje disfunkcionalnosti.
U takvoj sam i ja odrasla.
Sada ih već ne krivim ni za šta, znam da
su radili sve kako su najbolje znali; druga stvar
je što bih ja radila sve drugačije.
Korisnikov avatar
By take_the_lead
U veoma normalnoj,porodici koja me voli i obozava i koja se nikad nije nesto posebno interesovala i zanimala za moj privatni zivot!!!! I zauvek cu im biti zahvalan na tome!!!
Korisnikov avatar
By nik_kok2
Odrastao sam sa mamom i dve sestre,tata mi je poginuo kada sam imao 3 god.
Korisnikov avatar
By Deksi
Sa oba roditelja,bratom i sestrom....ali kroz ceo zivot sam dozivljavao sranja....
Korisnikov avatar
By NemuS
auuu kad bih vam rekao morao bih da vas ubijem :) salim se naravno... poprilicno normalan zivot do tamo nekog razvoda mojih roditelja... familija mi je ustinuta na svoj nacin svako :) )
sad je poprilicno ok, svako na svoju stranu :)
smesi mi se neka gajbica kraje ove godine tako da ....
pravicemo zurku i okupljanje forumasa tamo :) ) - ne znam koliko ima veze sa temom ali eto :) )
hehehe
Korisnikov avatar
By NemuS
ne obracajte paznju na ovaj post... ispravljam ga, greskom i mojom pospanoscu je dospeo ovde..
dakle da rezimiram ovaj post koji sad citate ne ovaj gore taj je ok :) )
auuuuuuuu odoh na spavanje :lood:
Korisnikov avatar
By Herald
Mama, tata, sestra i ja. Sve po propisu. Roditelji zaposleni, zajedno i dan danas u ljubavi i svadji. Ja i sestra vec dve, tri godine zivimo zajedno, bez mame i tate koji su u drugom gradu.
Tata ne pusi, ne pije, ne drogira se, pazljiv, brizan. Sve isto vazi za mamu. Veoma primeran tata. Veoma primerna mama. Ja i sestra studiramo. Sve se odvija straight.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sa oba roditelja. Mojim glasom dobili smo procenat 69. Moj omiljen broj.:D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by smera
Mama, tata, sestra i ja. Sve po propisu. Roditelji zaposleni, zajedno i dan danas u ljubavi i svadji. Ja i sestra vec dve, tri godine zivimo zajedno, bez mame i tate koji su u drugom gradu.
Tata ne pusi, ne pije, ne drogira se, pazljiv, brizan. Sve isto vazi za mamu. Veoma primeran tata. Veoma primerna mama. Ja i sestra studiramo. Sve se odvija straight.
Meni ovo vazi za celu familiju." Abnormalnost" moje vrste je njima toliko strana da se nikad nije ni spomenula. To za njih valjda ne postoji. Ja mu dodjem crna ovca u familiji. U stvari jos ne znaju tako da sam i dalje miljenica. Jeza me hvata kad pomislim na outovanje njima. Uvek mi je mnogo znacilo njihovo misljenje i podrska. Ne znam kako bih bez toga.
Korisnikov avatar
By svejedno
U zacudjujuce normalnoj..

Te se nismo slagali :D

Salim se, jos u 14oj sam iskombinovao da zivim u stanu mog pokojnog dede/strica, a da se on preseli kod mene u sobu, jer je i onako samo spavao kod kuce a ziveo kod mojih.

Mislim, taj stan je bio u istoj ulici. Ali bar nisam morao da ih gledam, niti da se svadjam koga/zasto budim/kada mi svracaju ortaci, zasto varim gajbi i to.

LM, moji su jos zajedno, na sasvim funkcionalan nacin (zelim reci nikada nisu poceli da se mrze)

Imam i sestru, sada ona i ja zivimo zajedno, uz blagu finansijsku podrsku roditelja. Mislim, vise se cimerisemo nego sto zivimo zajedno, svako ima neki svoj zivot, ne racunajuci zajednicke prijatelje, naravno. I cinjenicu da mi je sestra i da je volim :)

Dakle, do 14e sam ziveo sa mojima, posle ponovo neko kratko vreme, medjutim kod nas je uvek bilo neko pravilo da kazes tacno sta mislis, sto glasnije ;) (nikakva precutna (ne)odobravanja i tome slicno) i na tome sam zahvalan mojim roditeljima.

Normalni ljudi, sve u svemu.

Postujem ih & volim.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
oa pvako... mudri ljudi, tesko je to preziveti u pubertetskom periodu, zapravo!!! ali, kasnije, a proslo je poodosta, sa zahvalnoscu secam se svih svadja etc. i mogu reci da su vise pomogle no odmogle.
i jos podosta... no, kasnije :)
Korisnikov avatar
By Hys.
izuzetno blesavoj i normalnoj :D
Korisnikov avatar
By Andre87
Samo sa jednim roditeljem koji tesko prihvata moju tranziciju(ali zato zajednickim snagama pokusavamo taj strah da prevazidjemo i znam da je to velika zrtva sa njene strane...gledam je kako se sa tim bori..ne znam da li ce uspeti)..ali as I said emocije su mnogo deblji sloj od razuma i lakse nadvladaju coveka..jedan deo deteta gubis...ali dobijas SRECNIJE dete
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jeste gledali "otvorena vrata"...

....e pa da sam lepsa, bila bih bojana maljevic...

a mama JESTE katarina andjelic
Korisnikov avatar
By bothways
U sasvim harmonicnoj porodici sa oba roditelja... Svi se volimo, postujemo, niko ne sumnja nista... Prilicno su liberalni, sem u jednoj stvari. Pogadjate kojoj?
Korisnikov avatar
By mili86
pa sad.... opichenoj.....

rastrzan po raznim zemljama i gradovima...
jbg, posao je posao,,,,,
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
u porodici u kojoj je tata glava a mama vrat kuce... tata misli da donosi odluke ,a ustvariji ih donosi mama uz savete moje velike Bake koja je uvek i u svemu bila lider... Znaci jake zene i muskarac koji se fura da je jak .. Mama je saznala sve o mojim seksualnim sklonostima pre dve godine ,i to do najsitnijih detalja,procitavsi moj dnevnik.. prvo su bile frke i depresivne krize ,niko drugi iz porodice nije saznao,ali smo redovno skoro godinu dana odlazili kod jednog jungovca :salut:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
odrastao sam odvojen od kuce.
Do cetrnaeste sa oba, onda mi je otac umro 14 dana prije nego sam otisao od kuce, da ucim srednju u drugom gradu....
Korisnikov avatar
By Dina
Sa oba roditelja i mnogo problema...
Korisnikov avatar
By Daliborka
Odrasla sam sa ocem i dvojicom starije brace. Majka mi je umrla kad sam imala 2 godine.
Bilo mi je kako mi je bilo, cuvali su me , kontrolisali i na kraju me udali.
Tek sam sada u zrelim godinama docekala da me otac i braca uvazavaju kao sebi ravnu.
:)
No dobro, bitno da sam docekala...
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by colorado
s oba, s tim da mi je cale stalno bio odsutan i radio po terenima.
slucajno sam izabrao Colorada ali mislim da sam vec negde pisao da bi bilo dobro odraditi neku statistiku o tome koliko GAy muskaraca nije imalo neki blizak kontakt sa caletom ,
npr meni je cale umro kad sam imao 12 god , mom decku je cale proveo godine i godine na radu u inostranstvu dok je on odrastao , nekim likovima su se roditelji razveli a oni ostali da zive sa majkom , nekima jednostavno otac nikada nije bio bliska i/ili znacajna figura u porodici ...itd itd itd
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam odrastala sa majkom (moji su se razveli kad je meni bilo nekih 9 godina, a i pre toga otac nikada nije bio kod kuce-stalno predavanja i seminari ), koja me nikad nije prihvatala, razumela ni volela.
Sa njom ne zivim od otprilike 17-te, s`tim da sam imala 2 povratka na po koji mesec, a ti meseci su tek bili pakao....... :sigh:

Sada zivim u najsrecnijoj mogucoj zajednici, sa svojim sinom, psom i mackom :love:
Korisnikov avatar
By foolish
ukrakto, roditelji su se razveli kad sam ja imao 8 godina, od tada zivim sa kevom (nevdjeni lik) i ocuhom (sa njim imam cisto formalan odnos), ali povremeno posetim caleta (posao i samo posao), trudnu macehu (psihijatrijski slucaj, ali skroz) i 15 godina mladjeg polu-brata (uvek bolesno dete)...

inace, moram da naucim caleta kako da koristi kondom posto su mu se sva deca do sada omakla :zastita:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!