Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by aldlfrApelujem da svi obratimo pažnju na izražavanje, očekujemo posle "besplatne by default dobre" reklame - najezdu čitalaca Kurira.Originally posted by A.F.K.A.OBpusi ga bre,idiote
I obavezno pomeni kako si bio primoran da se osisas na celavo zbog specificnog satanistickog rituala kojeg praktikujemo u noci punog meseca, i u vreme premijere novog Bekamovog parfema.
Originally posted by trampmila, pa ti imaš kobaju do kolena
grobljanska
Originally posted by Lunjahttp://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=25602
Kakve veza Duda ima sa pricom?
Originally posted by unic0rnUni ajd sad ti kao Gospodja ministarka posalji forumase da kupe sve brojeve Kurira na trafikama kako ne bi procurelo sta se prica po forumuOriginally posted by Zonchepa sutra ce izaci, po svemu sudeci - na naslovnoj
A cekajte kada je to izaslo?
Da li ce neko nekome ostaviti telo da ga jebe posle smrti, pojede ga ili shta vec, njegova je privatna stvar.Cekaj cekaj, znam ja da je 5h i da sam mrtav umoran ali da li sam ja to procitao da hoces da kazes da moderatori trebaju da izigravaju policiju i otkrivaju sa kim je nekrofil bio i da li je taj lik ustvari pristao na to ili ne pa onda sa tom informacijom da se odnose prema odredjenom postu?
Medjutim, narushavanje telesnog integriteta onih koji na to nisu pristali, dakle nekonsultovanih za pristanak na seks, zasluzuje reakciju moderatora u vidu brisanja komentara i kaznjavanja.
Najtuznije je shto smo dopustili da Kurir, kao manifest jedne nasilne, silovateljske, diskriminatorske populacije u ovoj zemlji, koristi svoj satanizujuci diskurs protiv nas.Ok,slazem se...
No, generalno, Kurir je u pravu.Shta bre?????
Isto tako bi bio u pravu kada bi otishao do sajta kakvih skins sajtova i tamo nashao dogovore o klanju pedera koji postoje.opet babozaboljubac
Stoga, ostaje nam da ga popushimo ovaj put.Yumm
Sve je ovo zbog toga shto moderatori rade besplatno, pa ih odgovornost napusti s prvim prdezom.Pa sto ih ti ne finansiras?
Originally posted by ZoncheNe, ne, nisam džabe pitao... Jer ovo nije medijski rat - imaš Kurir koji jednostrano i selektivno objavljuje šta oće i imaš uredništvo Gay-Serbia foruma koje će sutra zatražiti da se ispoštuje Zakon o informisanju.
Boze paki stvarno si plavusa!
Pa citaj citirane post-ove
Originally posted by ZoncheMa kakav demanti... samo insistiranje na tome da je Kurir po hiljaditi put svoje čitaoce napravio budalama... ako ništa drugo...
Nikada ne treba demantovati...
To je moj stav...
Retko kada uspe-moze samo da pogorsa stvar
Originally posted by fazzaOriginally posted by unic0rnwww.gay-srbija.com
o da da!!!
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007 ... PDF/01.pdf
cela naslovnica ))
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!