Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by baby_girl''preko trnja do zvezda''
Clanak u Kuriru
Pa dobro jel se tako stice publicitet, a? c c c
Originally posted by A.F.K.A.OBZar nije utvrdjeno da sam ja Bjelica???
Ja cu biti Vucicevic, a ti budi Bjelica!
Originally posted by gorilicatako je! zrtvujmo jednog, sacuvajmo svoje guzice
Ruku na srce, nije ovo baš za zebanciju.
Mislim, ovako izvučeno iz konteksta zaista deluje kao da smo svi bolesni.
Treba im definitivno proslediti link na temu sa autovanjem, pa nek posle proganjaju Ducu i tope ga na lomači.
Originally posted by trampAma zezam se bre!Originally posted by gorilicatako je! zrtvujmo jednog, sacuvajmo svoje guzice
Ruku na srce, nije ovo baš za zebanciju.
Mislim, ovako izvučeno iz konteksta zaista deluje kao da smo svi bolesni.
Treba im definitivno proslediti link na temu sa autovanjem, pa nek posle proganjaju Ducu i tope ga na lomači.
Originally posted by ZoncheSanja, jedi brze i razmisljaj plitko!
[
Zar nije utvrdjeno da sam ja Bjelica???
U svakom slucaju ja cu dati specijalni intervju za Kurir ako me budu zvali pa tek onda da vidim kakva ce frka i prasina da se dignu...Kad se samo sazna sta se sve ovde desava
Originally posted by unic0rnbravo!
ajde ne lupetaj molim te.
ako je tebi super da zivis u str8erskom svetu tako sto ces zivot organizovati tako da nikako ne iziritiras te ljude ocekivajuci da ce JEDNOG LEPOG DANA, kada rese sve svoje ostale probleme tebi dozvoliti da budes PEDER, ima ljudi koji tako ne razmisljaju, i kojima je muka od konformizma i prilagodjavanja bilo cijim razmisljanjima ili vodjenju rachuna o bilo chijim razmisljanjima.
To je za mene autohomofobija, nemanje muda i mnoge druge stvari, tako da moralishi nekome drugom a prvo kreni od sebe.
Da je do vas pre svakog posta bi pitali redakciju Kurira i Sveta da li smemo da ga objavimo da sluchajno ne iziritira Srbistansko puchanstvo.
NIje nego.
Zivi svoj zivot kako hoces a druge aman ostavi na miru da isto tako zive svoj kako misle da je najbolje.
A sa homofobijom se ne bori konformizmom. Toliko.
Originally posted by A.F.K.A.OBOriginally posted by ZoncheSanja, jedi brze i razmisljaj plitko!
[
Zar nije utvrdjeno da sam ja Bjelica???
U svakom slucaju ja cu dati specijalni intervju za Kurir ako me budu zvali pa tek onda da vidim kakva ce frka i prasina da se dignu...Kad se samo sazna sta se sve ovde desava
Zone (slika Britni Spirs sa crnom trakicom preko ociju), istaknuti anonimni clan foruma: Svi su oni bolesnici! Vec mesecima pokusavam da pobegnem, ali mi ne dozvoljavaju. Od muke mi se javila cak i peta zvezdica. Kada sam hteo da se javim mami, jedan od njih je krenuo da pisa na mene, a drugi je poceo da mi navlaci masku lava na glavu i da tako seksualno opsti sa mojim ustima. Osecam se tako iskorisceno... Molim vas, pomozite mi!
Originally posted by unic0rnwww.gay-srbija.com
o da da!!!
http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007 ... PDF/01.pdf
cela naslovnica ))
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!