Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ancheJa jesam.
pa nismo toliko drcni i infantilni kako price kruze
Originally posted by Dzelajza Rouzpa dobro sad, sta da se radi - ipak nisi potrcala da otvoris temuOriginally posted by ancheJa jesam.
pa nismo toliko drcni i infantilni kako price kruze
Originally posted by ancheZbog mog podznaka (vaga )
ej... pitanje za oFce: kakva su vasa iskustva sa ucenjem (tj. izostankom istog) na greskama? jel' to istina? da pojednostavim: uspevate li da ucite na sopstvenim greskama ili upadate u iste zamke iznova?
Originally posted by ancheDa, ucim, iz treceg puta dodushe, ali ide nekako, lol.
ej... pitanje za oFce: kakva su vasa iskustva sa ucenjem (tj. izostankom istog) na greskama? jel' to istina? da pojednostavim: uspevate li da ucite na sopstvenim greskama ili upadate u iste zamke iznova?
Originally posted by gariGomila gluposti. Priznajem samo sta svejedno kaze (jer jedini zna sta prica kad je horoskop u pitanju).
Ja licno nisam ni ovca ni OVAN, ali sam imao jednog ovna-vrlo zajeban znak. Ne zna se da li su vise samoljubivi, sebicni, tvrdoglavi, bezobzirni...Ma, ne volim ovnove. MaLO manje volim ouvce.
LM, Sunce utice, svakako morate imati NEKE osobine svog znaka, ali mozete biti npr tip Vodolije.
Daj, ovo je glupost.
Prvo, ti se, koliko sam skapirao, razumes u astrology, te znas da sve zavisi od aspekata, kuca, stelijuma & ostalog. Kod Vaga od pozicije i aspekata Venere, npr, kao i vladara asc, te njihovih dispozitora etc.
Ono sto sam hteo da kazzem ovom (vecini) zamrsenom pricom je da ne postoji los znak, samo lose osobe.
Prvo, svaki znak ima visi i nizi tip.
Drugo, svaka generalizacija je glupa, ali strelcevi vole da generalizuju :hipocrit:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!