Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Za početak... Znate li da je zabranjeno fotografisanje spomenika na Kališu??? Mis'im, jeste da je zabranjeno profesionalnim fotografima (što, opet, ne razumem zašto), ali recimo da ako imate malo bolji aparat (inteligentno obezbeđenje to procenjuje) - ne smete ni međusobno da se slikate na klupici na Kališu! Budalaština no. 1.

A druga genijalna izjava kretenuše koja je "upravnik" Kališa (ili koji već moj...) je "pa... mogao bi i ulaz na Kalemegdan da se naplaćuje... što da ne...".

Božeeeeeee... Kuda ide ovaj svet?! Još će i sedenje na klupici da se naplaćuje po satu.

:avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By djo
ako to urade (počnu da naplaćuju ulazak na kališ) ugasili su ... mislim da u tom slučaju treba pozvati na bojkot kalemegdana:osama:
Korisnikov avatar
By HARP
Pa i ovako kad neko dodje u Bg nema sta da vidi, jedino ostaje taj Kalemegdan, jos i njega neka sankcionisu pristupom, onda stvarno nema sta da se vidi ovde :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Baš sam juče šetao kalemegdanskim stazama i naišao sam na nekakvu pozornicu. I kada sam pokušao da se popenjem, čuvar me je zaustavio rekavši da se za danas sprema vojna smotra.

Voleo bih kada bi razgledanje Kalemegdana bilo bolje organizovano.

Fotografisaću na Kalemegdanu i zanima me ko će me sprečiti.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by FireGox
Pa i ovako kad neko dodje u Bg nema sta da vidi, jedino ostaje taj Kalemegdan, jos i njega neka sankcionisu pristupom, onda stvarno nema sta da se vidi ovde :D
ne slažem se da u beogradu osim kalemegdana nema šta da se vidi.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sam vidjao upozorenja da je zabranjeno fotografisanje, ali opet, i ljude koji se fotkaju na sve strane... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Gluposti...
what he said
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam u shocku.

Dela starih majstora u Luvru-ok. Tutankamonova posmrtna maska u muzeju u Kairu-ok. Prado, Ermitaž - ok. Ali park?!?!?

Od uvodjenja kreacinističke teorije u udzbenike veću glupost nisam čuo.
"Čija" je ta upravnica? Opet DSS?

:pirat:
Korisnikov avatar
By Delete
To za fotkanje nisam znala, ali ja imam bar 50 slika gde se vidi spomenik...i nameravam i dalje da se fotografisem na takvim lokacijama gde cese videti spomenik...
A za naplacivanje ulaza sam cula jos pre godinu dana, izgleda da se u zadnje vreme sve vise prica o tome i ne bi me zacudilo da pocnu zaista da naplacuju...a koji sam ja zaljubljenik u tu lokaciju, koliko god cenu odrede, ja cu biti spremna da platim :) :psiholog:
Korisnikov avatar
By Mars
Znaš šta... UBILA bi mi volju činjenica da moram da odem na neki šalter, dobijem kartu, tu kartu neku posle nekoliko metara iscepa - da bih ja ušao medju travu, ptice, drveće i spomenike! Da to uradim jednom u toku dana, pa ako mi je OPET do toga da ja moram da ponovim proceduru, pa da MISLIM DO KOLIKO SATI moram napolje, ako resim da tamo odem predveče...

Ne živimo u hiperurbanom Tokiju gde su rešili da u sred sitija na najskupljoj mogućoj lokaciji simuliraju neku prirodu, dzunglu, talase, cunami PA DA TO ONDA MORA i da se plati.

Korisnikov avatar
By Delete
Hmm, sad mi pade na pamet nesto...da vidim samo kako ce regulisati to placanje ukoliko neko trenira basket ili tenis na onim terenima..mis`im, ne mogu i njima naplacivati ulaz...malo mi se sve to cini nedovoljno zrelo i organizovano da bi se tek tako preko noci poceo placati ulaz... istina, sto kaze Mars, mislim da bi mi kupovina karata, cepanje istih i bilo kkav vid ogranicavanja vrlo brzo ubio volju za bilo cim tamo.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

Kakva glupost!!!!

Gde vi to cujete uopste????
Korisnikov avatar
By Mars
Ma zamisli dečicu okolnu koja bi da idu da se igraju tamo!?
Nije mi ostavila mama pare za ulaz-ne mogu.

MADA! Kad glupost jednom krene, onda to ide - vezano za tvoje pitanje rekreativaca i profesionalaca tamo. Ima tu prostora da se uvode recimo mesečne karte, nedeljne, onda verovatno i dnevni multi-ulaz kao šengen ili USA vize ili ski-pas koji okačiš oko vrata ... struja viskokog napona za one koji bi da izigraju zakon i prošunjanju se nekim od mnoštva sporednih ulaza... sestrić dotične upravnice koji će konačno dobiti posao kao šef obezbedjenja...

Stani pa gledaj.

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kalis je dobar samo za cirkanje piva na klupicama.

Zemun je tri puta bolji...
Korisnikov avatar
By Mars
Pa ništa. Neka ulaznice za Zemun budu 3 puta skuplje.

Koje pivo cirkaš? Ja Nikšićko, kad ima.

Korisnikov avatar
By Mars
Tooooo..... :D
Ja Nikšićko jer ima tu moć da me zamanta na najbrži i najlepši način u kratkom roku sa malo nalivanja... Inače sam omnivores totalis kad su piva u pitanju - može Lav može Jelen može Amstel...

Da ne bude off: zakazujem na proleće jedan beer session na Kalemegdanu, cena nebitna.

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mars
Da ne bude off: zakazujem na proleće jedan beer session na Kalemegdanu, cena nebitna.

A hocu li moci i ja da am pravim drustvo iako pijem samo sokice? Pliiiz, napravite izuzetak kad sam ja u pitanju:mini:
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Iako to obesmišljava naziv beer session - MOŽE*! :kiss:

Svi su dobrodošli.

* Ne znam od kog tvrdog materijala čovek treba da ima srce, pa da tebi ovih dana kaže - NE! Koristi to makslimalno!!! ;)

Korisnikov avatar
By Delete
@Mars
:kiss: :hug:

Ako nesto znaci, ja mogu preko granice preneti karton Tuzlanskog pilsnera, ne znam da li bolji od Lava i sl., ali ovde ga poprilicno hvale.
Korisnikov avatar
By deželaš
ne čudi me...

penjanje na zidine starog grada u Dubrovniku se od prošlog leta naplaćuje nekih desetak evra, zabranjena je ugradnja tendi u zidove, bilo kakvo neovlašćeno prostorno planiranje, a stanarima kuća u tom području bilo kakva promena fasada...jer se radi o spomeniku nulte kategorije, i sada stanovnici tog grada i sami pizde kad vide bilo kakav nemar...plus, opština Dubrovnik ima nameru da uvede naplaćivanje za sam ulazak u Stari grad, od sledeće godine

pa vi vidite

tretiranje kalemegdana samo kao parka je i dovelo do toga da rukovodstvo mora da zabranjuje neovlašćena profesionalna :foto: da bi mu podigla vrednost

btw, ne volim kalemegdan.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne znam za Kališ ali mene skoro uhapsiše zbog radi slikanja zgrade SIVa :mad: i sve mi sliek pobrisali.
Policajac mi je objašnjavao pola sata da je tu inače zabranjeno slikanje i pokazivao mi na znak koji bi trebao upućivat na to.
Znak na koji mi je inače pokazivao je onaj sa crvenim krugom i bijelom sredinom koji označava zabranu pristupa automobilom, ako se ne varam....
I kako će on mene spriječit da sa malo boljim zumom uslikam SIV? :lood:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bojandjo
Originally posted by FireGox
ne slažem se da u beogradu osim kalemegdana nema šta da se vidi.
Naravno da ima, ali to zavisi od afiniteta onoga ko obilazi grad, a Kalemegdan mu dodje kao neki pecat Beograda, kao i hram itd...
By Storm
Kalemegdan je mitsko mesto.

Mislim da treba da ga detaljno srede, ali da ne treba da počnu tako što će uvoditi besmislene zabrane.
Neka izbace košarkaške terene za početak.
A ni zoološkom vrtu ipak nije tu mesto.
Treba izbaciti i prodavce ručnih radova i sav onaj buvljak.
Kažnjavati bacanje otpadaka.

:galerija:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Storm
Ne slazem se, jer za sportske terene i treba naci neko mesto u prirodi.
By Storm
Originally posted by Delete
Originally posted by Storm
Ne slazem se, jer za sportske terene i treba naci neko mesto u prirodi.
Cico, ali Kalemegdan nije "priroda" nego istorijski spomenik ogromne vrednosti.
Jedina veza sa prirodom je što je na otvorenom.
Treba da se igra basket, što više, i to na otvorenom ako je moguće, ali izvan Kalemegdana.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ma dajte kakvo naplacivanje.

Ko je malo bolje obisho kalemegdan jasno mu je da ne se onaj prostor ne moze nikako obezbediti rampama ogradam itd, jer ce uvek postojati nachin da se udje.

Mislim, teorijski se mozhe ograditi ali to bi lichilo na rezervat a ne park.

A ako im treba novac za odrzavanje, valjda postoje bolji nachini.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!