Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Kada bi ste imali sve neophodne uslove, koju bi ste zivotinju izabrali za kucnog ljubimca, i zashto?
Ja hocu malog lava!!! :sladoled:
Korisnikov avatar
By andjela
imam sijamsku macku (slicno malom lavu :smeh: )
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by andjela
imam sijamsku macku (slicno malom lavu :smeh: )
Lepo... Ja sam imao sijamsku macu ali je vrisnula :nazalost:
Korisnikov avatar
By andjela
:(

volela bih da imam sneznog leoparda
Korisnikov avatar
By Mars
U kući ću jednog dana da čuvam samo psa, papagaje i veliki akvarijum sa tropskim ribicama.
Psa jer je veran i ima ličnost, papagaje jer su živčani i zabavni a ribice jer me smiruju i podsećaju na ronjenje u Crvenom moru.

A omiljene životinje su mi još i koala (zbog tromosti i vazda zbunjene i zblanute face), onda dznovski panda (jer je prosto neodoljiv), i čovekoliki majmuni. I merkati, donekle.
Korisnikov avatar
By Deksi
voleo bih da imam konja....to mi je zivotna zelja a i jednog pandu kog bih voleo najvise na svetu... :andjelak:
Korisnikov avatar
By malecka
volela bih da imam malog tigra... mnogo su cakani... :sweet:
moze i koala... :mini:
Korisnikov avatar
By Rei
Tigra vec imam :D fali mi jedan severnoamerichki 'mountain lion', leopard, i ris. :love:
By superfly
već sam počeo da se raspitujem gde bih
mogao da nabavim jedno štene bernardinca:

Slika

:love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Srnu i lane najvise volim jer imaju najlepse oci, a i zbog umiljatosti, osetljivosti i neznosti. Na drugom mestu je konj (slobodan, elegantan, snazan). A volim i zlatnog retrivera zbog inteligencije i dobrodusne lepote.

Kazu da ljudi koji vole macke, posebno pantere, geparde i slicno, zapravo vole moc...
Korisnikov avatar
By LittleRed
jao , obozavam koale i veverice :)
i papagaje, mada sa poslednjih nekoliko bas i nisam imala srece
koale verovatno iz slicnih razloga kao i mars, zbog lenjosti i tromosti, a veverice i papagaje zbog neuroticnosti :)
pse volim, ali sa izuzetkom onih groznih krvolocnih nekontorlisanih zveri... :)

Tek sam sada spazila pitanje :) lol
definitivno bih izabrala koalu
Korisnikov avatar
By blenta
mungose
.....
koloniju mungosa

:panker:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
volela bih da imam majog tigrica,ali kada bolje razmislim ne znam shta bih radila sa njim kada poraste:uplasen:
Korisnikov avatar
By djo
svakako nešto umiljato i sa lepim pogledom. znaci kerića...

a voleo bih da imam i magare
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Pa inace volim jako zivotinje,pa bi kad bi mogao osnovao personalni zoo vrt....a inace meni zivot nije zivot bez psa...
Korisnikov avatar
By Sky123
iguanu, definitivno iguanu...
Korisnikov avatar
By coka
tigrici :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

ako ne njih onda definitivno kucu, mawog maltezera
Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by stefan19
Kada bi ste imali sve neophodne uslove, koju bi ste zivotinju izabrali za kucnog ljubimca, i zashto?
Pa za po kući ne bih nijednu, jer te koje su mi zanimljive prave veliku štetu... ali u privatnom zoovrtu, .... dugouhu lisicu, pegavu torbarsku mačku, prstenorepu mačku, aardvuka, evropskog jazavca, američkog jazavca, afričkog jazavca, fosu, jaguarundija, lažnu palmsku cibetku, (nisam siguran za pravu palmsku cibetku), linsanga (ne binturonga! bljak), prstenorepog mungosa, kinkadžua (ali ne karkadžua jer njima treba preveliki prostor), malog pandu (ali ne velikog jer su previše izvikani)... i to je mislim to... plus dovoljnu količinu miševa i golubova da prehranim svoje karnivore...
Korisnikov avatar
By anchez
Originally posted by tinkerbell
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Slika

jao kako su sjatki :D
Korisnikov avatar
By anchez
Volela bih da imam zirafu :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Belog tigra, crnog pantera, lavicu ili anakondu. :love:
Korisnikov avatar
By m..
Imam ovo, i ne bih ga menjala ni za sta na svetu (osim za verziju koja ti se ne popisha u krevet kad se naljuti na tebe)
Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
maceeeeeeeeeeeeeeeeeee!

:maca: :meda:

volim sve vrste maca!

omiljene su mi tigrovi i leopardi, jaoj kako ih volim! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!