Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Some like it hot - bas sam ga skoro gledao sa drugom koji je uspeo da ga propusti iako je bio mali milion puta na TV-u

Istina o psima i mackama - cute :love: :love:
Bosonogi u parku - very cute :love: :love: :love:
Veridba je dugo trajala - FENOMENALNO!!! Obozavam Odri Tatu :hail: :hail: :hail:
:vestica:
NOX
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Nocturnal
Veridba je dugo trajala - FENOMENALNO!!! Obozavam Odri Tatu :hail: :hail: :hail:
:vestica:
NOX
I meni se dopada taj film. A jesi li gledao njene filmove "Bog je veliki a ja tako mala", "Voli me ne voli me", "Slatke pokvarene stvari"? Ako volis Odri Totu, onda pravac na temu Amelija Pulen!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=23128
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Sunce
I meni se dopada taj film. A jesi li gledao njene filmove "Bog je veliki a ja tako mala", "Voli me ne voli me", "Slatke pokvarene stvari"? Ako volis Odri Totu, onda pravac na temu Amelija Pulen!
Poseticu i tu temu, hocem, sto da ne :) ?
Sa Odri Tatu sam gledao Ameliju, Veridbu, Voli me, ne voli me (to onaj kada glumi erotomanku opsednutu onim doktorom, jel?) i Da Vincijev kod :barf: :barf: :barf: .
Inace, cini mi se da sam video u programu da Pink za sutra sprema citav maraton sa njenim filmovima :love: :love: :love: (Amelija, Bog je tako veliki, Voli me ne voli me) tako da cu iskoristiti priliku i pogledati ono sto nisam.
:muzika:
NOX
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Nocturnal
Sunce
Poseticu i tu temu, hocem, sto da ne :) ?
Sa Odri Tatu sam gledao Ameliju, Veridbu, Voli me, ne voli me (to onaj kada glumi erotomanku opsednutu onim doktorom, jel?)
Da, to je taj film! Strasna prica, zar ne?
Korisnikov avatar
By Zonche!
The song of music (znam znam - im soooo gay LOL)
Crossroads (Misliiim Britney)
Moulin rouge
Chocolate...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Sunce
Da, to je taj film! Strasna prica, zar ne?
Pa nije lose, nije lose. Svidelo mi se sto smo videli obe strane price. Prvo njenu u kojoj doktor samo sto ne napusti svoju zenu zbog nje, a onda se vracamo i gledamo sta se ZAISTA desava i digne nam se kosa na glavi. Ne volim ideju o bilo kakvoj opsednutosti i zavisnosti, pogotovo od neke osobe. Na kraju filma nisam mogao da odlucim da li da je prezirem ili sazaljevam.
:njanja:
NOX
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sunce
Klavir
Andjeo za mojim stolom
Cudesna sudbina Amelije Pulen
Profesorka klavira
Tajne i lazi
Moje levo stopalo
Gorile u magli
Dodajem i:

Billy Elliot
Ostatak života,
Bergmanovi (posebno Ćutanje, Jesenja sonata, Prizori iz bračnog života)
Dodajem i:

Ja sanjam
Pariz, s ljubavlju
Korisnikov avatar
By decko
Autumn in New York
Amélie
Stigmata
À cause d'un garçon
City of Angels
Color of Night
The Rules of Attraction
Sleepless in Seattle
Serendipity
Sexual Response
The Million Dollar Hotel
.......
Korisnikov avatar
By xfreelancer
ova lista je u mom slucaju poduza jer ako mi se film dopadne, obavezno ga pogledam bar jos 2-3 puta. u ovom trenutku mi na um pada film 'saving grace' koji sam po preporuci odgledala u jednom teskom periodu svoje turbulentne existenicije. ne znam da li sam samo umislila ili mi je nakon gledanja istog zaista bilo bolje ali uvek kada sam iz nekog razloga u losem stanju, pomislim da bi trebalo da ga pogledam.
Korisnikov avatar
By Escobar
Zivot je cudo

The Hours

Paris, je t'aime
Korisnikov avatar
By HPLC
Uh....pa to je zasigurno Breakfast at Tiffany's, joj moja Audrey Hepburn...obozavam je-sinonim i merilo zenske elegancije...

Moon River... heheh mjau ;)
Korisnikov avatar
By Postalveolar
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain. Kad sam bio mali svake nedelje sam gledao Clash of the Titans.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Auuuuuuu, milion puta bih mogla da gledam sve filmove sa SANDROM BULLOCK...(skoro sve)...NIKAD MI JE NIJE DOSTA:hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :love: :love: :love:

I IGRA SUDBINE sa Kejt Bekinsejl :love: :love:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Postalveolar
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain. Kad sam bio mali svake nedelje sam gledao Clash of the Titans.
Daaa, :klap: kako sam to zaboravila!! :trep:

Uglavnom filmove koje sam gledala iznova su oni koje sam gledala kao dete. Carobljak iz Oza isto bezbroj puta..:setnja:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain.
Divni filmovi + Gone with the wind, Dina & Pulp Fiction
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by baby_girl
Daaa, :klap: kako sam to zaboravila!! :trep:

Uglavnom filmove koje sam gledala iznova su oni koje sam gledala kao dete. Carobljak iz Oza isto bezbroj puta.. :setnja:
I Čarobnjaka iz Oza i onu kenguricu (animirano-igrani film)! :klap:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Postalveolar
Heh, a ja mislio da sam jedini koji je gledao i voli ovaj film :love: :love: :love: .
:rei:
NOX
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
"the hunger" sam verovatno odgledala i više od stotinu puta in my teenage days. be'svešale. znala sam ga celog napamet, i to ne samo artikulisane zvuke, no svaki šum i zaškrip u svih sat i po trajanja filma. :doh:
mnoooogo puta sam odgledala i "davitelja", "u raljama života", sve filmove koje su uradili pajtoni... khm, to je ono što mi trenutno pada na pamet, a sigurna sam da ih je bilo još koje sam umela opsesivno da gledam.
[size=-1]"long kiss goodnight", mislim, totalno je ono everything i'm against, ali tako mi udara na najniže instinkte da mu svaki put podlegnem :closet: [/size]
Korisnikov avatar
By wet towel wipes
neprilagodjena
sati
posetioci
... onaj francuski kada se negativcu pojavljuje andjeo, a svesteniku djavo...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Lepa Krepa
"the hunger" sam verovatno odgledala i više od stotinu puta in my teenage days. be'svešale. znala sam ga celog napamet, i to ne samo artikulisane zvuke, no svaki šum i zaškrip u svih sat i po trajanja filma. :doh:
krajem meseca je ciklus 'vampirskih' filmova u kinoteci :eya:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a dooookle će da traje? kraj meseca me neće videti u bg, al se vraćam početkom sledećeg... :maljkovic: oćel' da prebaci? :predsednik:
Korisnikov avatar
By djo
neće :( većina filmova je, naravno, krš, ali prikazaće konačno dreyerovog 'vampira' (a ja sam tad zauzet :doh: )i onog čuvenog seksi 'drakulu' iz 79 sa langellom i lorensom olivijeom :) i fenomenalnim scenama iz ludnice
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!