Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Loud & Queer na 20. spratu Inexove zgrade...

Ehhhh, kako je lepo biloooo......
Korisnikov avatar
By Sara_-_-
Moja prva gay zurka bese pre 2 ipo god u Lotosu.
Tada sam bila vec punih 5 dana sa prvom devojkom u vezi,jako zaljubljena :)
i mislila kako sam jedna od 10 lezbejki u NS i da svi to znaju i gledaju u mene.
Onda me je moja deojka upoznala sa jos dve devojke i 4 pedera.
Odlucili oni da me negde izvedu ,da me ubede da nismo jedini na svetu :)
Pa ko veli ajde da me izvedu na neko fino mesto posto mi je prvi put da idem na gay zurku.

Otisli mi u BG u Lotos.
Sisli dole uzeli pice ,vec je bilo mase i bilo je dosta devojaka,znam da sam pila vino i nisam uspevala da se skoncentrisem ni na jednu temu koju je drugarica pokusala da zapocne samnom,jer sam gledala ceo taj svet oko sebe i bila u nekom svom flmu.
Bilo mi je lepo jer sam shvatila da nisam jedna od 10, da mogu da poljubm moju devojku a da tu okolo ima ljudi koje neznam,da djuskam sa njom,pa cak i da je hvatam ako mi se hoce :D
Posle sam se opustila ,popila ,djuskala ,zezala i bilo mi je super,osecala sam se kao da sam nasla izgubljeni svet koji sam citavog zivota trazila. Ali to nije sve.

Krenuli smo kuci,izasli iz Lotosa i krenuli niz ulicu a za nama krenulo i 6-7 strejt likova (mislim da su skineri)
da bi u jednom momentu poceli da trce prema nama i tada je pocela tuca.

Tukli su moja dva druga nas tri nisu ni pipnuli, dok se ja naravno nisam nasla pametna da branim jednog koji je lezao pored mene i kog su sutirali.

Jedan je krenuo da hvata zalet da mu skoci na glavu ALI.........

Tu se umesao supermen (JA) ;) da sprecim katastrofu.

Sprecila sam katastrofu tako sto sam stala ispred druga i nisam htela da se pomerim da ga nebi dalje sutali po bubrezima i glavi
iiiiii naravno! Onda sam ja dobila u rebra i jos koji udarac,
dok nas nije spasila nasa milicija!
Koja je naravno bila samo prividjenje, jer je neko viknu milicija i svi su poceli da beze(osim nas pilica), da bi se ispostavilo da milicije nema i da je to bila samo taktika ,uplasiti protivnika :)

Ja sam narednih nedelju dana lezala sa podlivom ispod rebara i vrlo tesko se dizala iz kreveta ali nisam ni imala potrebu da se dizem,
jer sam imala kucnu negu posto me je moja draga mazila i pazila dok me nije sve proslo(a i posle toga) ;) hehe

Eto to je bio moj prvi gay izlazak i moje prvo BASh vatreno krstenje.
ali....
Posle nedelju dana sam isla na Eyinu zurku u Aquarius gde sam se fenomenalno provela i onda nastavila dalje sa izlascima i provodom tako da me prvi izlazak i iskustvo nije sprecilo u daljim pohodima :D :B
Korisnikov avatar
By avalon
8. mart 1996. godine...klub "Farma". Osecao sam se kao jelen u toku sezone lova :lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by mmiki

Toga se svi secamo :lol: Mmiki u filmu "Lost in space" :smeh:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by avalon

:oklagija:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by avalon

:oklagija:

Crvena je boja ljubavi...cak i kada majicu obuces naopako :lizalica:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...moja prva gay zurka je bila u klubu G kod Vuka,neposredno pred njegovo zatvaranje...Bio je jun daleke 2006.godine:D....Uglavnom otisao sam sa jednim deckom koga sam to vece upoznao (pre toga se dugo dopisivali)...
Po prvi put da ja nisam okusio alkohol a da negde idem,i to pogotovo u neki gay klub....i kada smo prosli obezbedjenje i kada smo se spustali niz stepenice uhvatila me je neka nervoza...medjutim devojka koja radi za jaknama je ucinila da nestane...
Bila je opustena, pocela je nesto da me zajebava i uspela je da me nasmeje...
Vece je bilo veoma zanimljivo...cim smo usli u WC-u sam video dve devojke iz moje skole....mislim da nikada u zivotu nisam tako brzo pobegao:)...posle mi bilo svejedno...
Glumeo sam psa,posto sam trcao za drugom dok se on pozdravljao sa svima....a ja kao prilepak za njim...grozan osecaj...
By brdja
pa prvo je bio gay klub .. bese to X ... bilo mi je malo neobicno ali sam sebe ubedio da je sve ok ... nisam imao napade homofobije kao jedan lik koga je poveo jedan moj poznanik
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Paaa... moja prva gay zurka se desila kada sam ja bila negde izmedju gay-friendly i bi-curious... Nisam smatrala to za nesto strasno, neku prekretnicu, isla sam da vidim ljude sa kojima sam bila u kontaktu. Secam se da sam upoznala znane i neznane junake foruma, i svi su bili jako fini prema meni.
Moja observacija to vece bese kako je jedna osoba (jeste, ti si u pitanju :kiss: ) izgleda tako butch, a iznutra je nezna devojcica, mekana i slatka.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pre nekih 5 god u X-u... Otisla sam sa svojom str8 drugaricom jer sam se pre toga nesto "preispitivala"... Otisla sam nakon 30min isprepadana i vicuci joj na sav glas kako sam str8!
Vratila sam se tamo nakon 2 nedelje...
By spf 3000
secam se da je bilo davno, da je bio x i da sam vec bila nacisto sa svojom seksualnom orijentacijom. other than that slabo me se sta dojmilo :dude:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Mislim da je bio Kinic, a mozda i X, pre jedno 5-6 godina. Na secam se vise. Secam se da sam stalno sretala koleginicu sa faxa koja mi je uvek prilazila sa recima: Znas, ja sam ovde samo da pravim drustvo mojoj drugarici, inace ne izlazim na ovakva mesta... :smeh:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Moja prva gay zurka je bila u X-u i to je bilo pre nekih 6-7 godina. Znam samo da sam bio sokiran i nisam mogao da progovorim. Za mene je tada sve to jos bilo novo i zabezeknuo sam se kad sam video 2 tipa kako se ljube. Uzasno sam se osecao, a sada mi je sve to super!!! Ne mislim da je X super vec to sto se ljudi ljube!!!

:mazi:
Korisnikov avatar
By shishmish
pre 7 godima u X-u. Otisla sam sa drugaricom koju dugo nisam videla i koja mi je rekla da izlazi u gay klub a ja sam mislila da je to zbog dobre zabave...Sokirala sam se kad mi je rekla da ide p odevojku... Naravno, ja sam svake nedelje dolazila str8 sve dok mi nisu potvrdili suprotno!
Korisnikov avatar
By stefan19
Moja prva gay zurka je bila pre nekih 5 meseci. Bila je to "ZOO Party" kako je ovde zovu. Tradicionalno se dan posle gay parade organizuje gay party u Balboa parku i Zoo vrtu. To nikada necu zaboraviti... hahaha... Naivan decko iz gradica u Vojvodini, dosao na svoju prvu PRAVU gay zurku... Secam se tacno situacije... Dolazim pred ulaz, predajem karte, ulazim i dozivljavam sok... nekih 400-500 tipova na ogromnom prostoru, uz jak zvuk dance muzike, svi igraju naravno bez majica... Nabildovana tela svuda oko mene, pogledi i ljubljenje na sve strane... Vacarenje i td... Ma slika koju za zivota necu zaboraviti... hahaha... Jedva cekam sledecu Zoo Party... LoL
Korisnikov avatar
By Delete
Moja prva gay zurka...ne secam se kad je tacno bila-bese davno, ali se secam da sam preterala sa Guaranom jer sam se uplasila silnih buch lezbaca koje su oko mene kruzile kao lesinari oko potencijalnog plena. Posle te zurke sam duugo sebe ubedjivala da sam str8.
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Draga Tramp,
Ja sam na prvoj gej žurci dao 200 din. čiki na ulazu i od sramote mi bilo teško da sačekam 100 din. kusura. Beše to pre nekoliko godina:apprentice: Šta da ti pričam kako sam se osećao:vulkanac:No, stvari se menjaju.............:apprentice:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Delete
... ali se secam da sam preterala sa Guaranom jer sam se uplasila silnih buch lezbaca koje su oko mene kruzile kao lesinari oko potencijalnog plena ...
A zbog toga znači Swan pije svakog petka i subote u Alijansi po 7 do 10 Guarana?! :eureka:

:zavera:
By pčelica
Moja prva i jedina gay žurka je
trajala taman toliko da se userem, pogledam
bivšu i kažem "ajmo odavde". Pardon, htjedoh
reći, rekla sam joj "ajme, ajmo ča".
Onda uđoh, kolena klecala, nisam čet'ri koraka
napravila kad me neka žena u'vatila za guzu i
na moje "izvoli?" samo mi se nasmešila.
Sve u svemu, boravak tamo je trajao taman toliko da
kažem da sam pomirisala vazduh gay žurke.
A i videla sam Zbunjenu s' guza. :)
By Swanheart
Originally posted by Paki
Originally posted by Delete
... ali se secam da sam preterala sa Guaranom jer sam se uplasila silnih buch lezbaca koje su oko mene kruzile kao lesinari oko potencijalnog plena ...
A zbog toga znači Swan pije svakog petka i subote u Alijansi po 7 do 10 Guarana?! :eureka:

:zavera:
:lol: kao prvo Swan se ne plasi nikog...kao drugo buch lezbace ne kruze oko Swan kao lesinari...i kao trece mani se bre corava posla i mene i Guarane... :eviltrep:
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
Zato ja ne pijem Guaranu...vece su sanse da prespavam muvanje takvih lezbaca.
Korisnikov avatar
By Paki
Šut bolan, homofobija !
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zasmeja me jedna izjava...
Korisnikov avatar
By Marvin
Nije mi najjasnije kako ste vi koji ste od svih gay mesta prvo otishli u X to preziveli.

Secam se jasno svega. Prvo minut je bio OK. Obicno mesto. Drugi i treci- sve ql. E onda oci zavrshe sa skeniranjem "opshte slike" i krenu sa prikazivanjem detalja. Huuuuuh.
Desetog minuta napustishmo X.
By Swanheart
:hmm: Deletushina, da su je muvale buchice... A ona fem ko Svarceneger....
ta izjava :blenta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!