Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by M M and ISi! Ma non sono in grado di parlare in modo fluente al momento, ma sto imparando.
Madonna!!!Ma sei proprio in gamba, ragazzo! Non sapevo che tu parlassi pure italiano bravo
Marsa za PatrijarhaA ovo je vec neka ucestala zajebancija ovde koju ja nikako da ukapiram. Kao kad Englez ode u Australiju: razumem svaku reč, ali ne znam šta to znači.
Originally posted by M M and IDogovoreno.
Pa lepo ti rekoh "Mogao bih da ti dajem privatne lekcije...s naglaskom na >privatne<"
P.S. ovo ti je bio uvod u prvu lekciju...i necu ti ga naplatiti...ali zato sve sledece hocu. Bice jako skupe...ali u nematrijalnom smislu
Originally posted by Vixi zahvaljujuci znanju spanskog, sasvim dobro razumem pisani italijanskiOriginally posted by M M and IVorrei, anch'ioOriginally posted by Mr.Ja
Ja bih trebao da naucim Italijanski, so if anyone can help...
Potrei impartirti lezioni private...con l´accento a "private"
Posso?
Originally posted by Angelina777Ah...Bella mia...non mi preoccupa molto il fatto che tu possa capire l´italiano scritto...non ho niente da nascondere...e se ce l´avessi lo scriverei in in U2U
i zahvaljujuci znanju spanskog, sasvim dobro razumem pisani italijanski
Originally posted by Skai
mini je dosadno da ucim preko diskova, ali preporucujem muziku na toj jeziku koji hoces da ucis, i prevedene knjige koje ti se vec svidjaju (prevedene su lakse od originalnih). isto pomaze ako je knjiga neka jednostavnije pisana, npr. mali princ ili starac i more.
Originally posted by Mr.JaSì, ma prima dovresti imparare serbo Scusa per questa cattiveria ma non ho potuto farne a meno!
Originally posted by KiwiSta' zitto, per favore. Sei ridicolo e il tuo italiano è orribile. Invece di dire delle stronzate, va' a studiare!
Donquijote, siete diabolici!
Originally posted by ParisQui viene il solito azzeccagarbugli. Ce l'ho una canzoncina per te:Originally posted by donquijotelo stesso vale anche per te.Originally posted by Mr.JaSì, ma prima dovresti imparare serbo Scusa per questa cattiveria ma non ho potuto farne a meno!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!