Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
zbunjena koja nas je sve jurila i terala da pipnemo njenu majicu (u predelu grudi) po kojoj je prosula neko piće :giggle:
budalo :sweet: ne lazi masu!! prebicu te.

:spank:
Korisnikov avatar
By Hys.
@Andja-joj mukice :(
Moja prva gej zurka, je ustvari lez klub u Madridu, pre ravno 7 godina, pokusavam da se setim naziva kluba. Nije bio u chveki, koja je gay erija, vec malo izvan. Odvela me je lez drugarica, koja je to vece postala moja devojka:saint2: Klubic je bio skroz simpa, devojke su bile bas lepe-i prelepe femice, totalno vesele butcice, sankerice koje igraju, uopste pozitivna atmosfera /kao i na svim mestima u Madridu manje vise/
Osecala sam se potpuno normalno, kao riba u vodi :sweet: Posle toga sam isla na mnoga gay mesta u Madridu, i bilo mi je EKSTRA!E zbog tog istog razloga nisam u bg izlazila do prosle godine, jer sam znala sta ovde mogu da ocekujem :sigh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja se stvarno ne secam mog prvog izlaska na zurku... Mozda je to bilo u kan kanu pre par godina(ne pricam o poslednjoj zurci da se razumemo:lol: ) u svakom slucaju sam bila pogubljena i nisam znala kako da se ponasam i bilo me strah kad neko krene ka meni da se upoznamo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
X, pre 5 godina :kesa:

Secam se mnostva androgenih figura, jedne ispovesti tipa "silovan sam, zato sam gej"... creepy... dve okrugle devojke od kojih je jedna govorila mesavinom basa i baritona, jedne zenske sa groznim zadahom i izjave "Dodji u subotu. Tada je najbolji izbor ljudi i svega". :lol:

Uzgred, bilo me je blam da udjem, i snebivala sam se sve dok nisam shvatila da stojim ispred izloga sa diskovima poput "Dragana Mirkovic - the immaculate collection". To je bila inicijalna kapisla mog hitanja u "rupu".

:vestica:
By fazza
Can Can, leta gospodnjeg, tachnije zime (ili jeseni), 2004-e. :beba: Mislim da je
to bila druga po redu zurka organizovana u Can Canu, mozda i prva, davno
beshe. :D

Temu slichnu ovoj otvorio sam pre dve/tri godine, u istom ovom folderu, i voleo
bih da se setim shta sam tada napisao. :) U svakom sluchaju, bio sam
prestravljen! Mislim da bi mi bilo lakshe da su mi naredili da go trchim po
centru grada, nego da udjem u Can.

Kad sam sishao dole, niz stepenice, imao sam osecaj da cu se onesvestiti.
Dodushe, i jesam, ali mnogo kasnije iz drugih razloga. :D Zaboravih da kazem,
pre nego shto smo ushli, jedno pola sata smo blejali ispred Tuckwood-a,
chekajuci nekoga, i gledajuci u pravcu buljuka policije. Samo su im josh konji
falili...

Secam se da je dole bilo prilichno prazno, mozda pedesetak ljudi, svako sa
svojim drushtvom. Opustio sam se tek kad sam popio par pica, i posle je sve
ishlo mnogo lakshe. :) Od tada nisam propushtao ni jednu zurku u Can Canu.
Bilo je podjednako idobrih i loshih, mada je sve to iskljuchivo zavisilo od
mog raspolozenja. Nekada sam imao osecaj da se svi super zabavljaju, svi osim
mene. :zavist:

Razlog zbog kojeg sam prestao da dolazim na zurke je taj shto nikada nisam
uspeo u dovoljnoj meri da se opustim, da mi bude prijatno i bez alkohola, a
uvek posle takvih zurki osecao sam se loshe. :ozbiljan:

Dosta toga se promenilo od tad, tako da razmishljam da se uskoro reaktiviram. :)
Nema vishe straha, nema vishe depresije, sad je na meni da pokazem da umem
dobro da se zabavim i bez pica. :)

See ya! :cheer:
Korisnikov avatar
By Rei
Dochek 2004. (chini mi se) u Obsessionu. Nije bilo nishta posebno. Ali nije bilo ni loshe.

Bio je veliki guzhvanjac, shto je meni bilo wow jer sam do tada znao samo dva pedera, ali kako je obs mali nije bilo toliko puno ljudi koliko se chinilo, pa sam se smorio jer ne nadjoh nishta za sebe... dok mi nije prishao jedan momak iz shkole, koji je ishao u razred sa mojim bratom. :) Ostatak vecheri sam proveo zhvaleci se sa njim. Do dan danas ne nadjoh nikog ko se ljubi tako dobro. :drkanje:

Mada, veci utisak je ostavila prva zhurka u Can Canu, chini mi se u aprilu ili maju te godine. Onaj ulaz u klub, kao da silazish na binu pred ogromnu publiku, mnogo je bio dobar feeling :D i mnogo je bila bolja zhurka, bolja atmosfera, vishe poznanstava i mnoogo dobrog sexa afterwards. :evil:

Eh, nedostaje mi to leto. :balon:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Prvi kontakt uopste sa jednim gay clubom pre dve godine. Club X.
Medjutim,mnogo je zanimljiviji podatak ko me je prvi put odveo na takvo jedno mesto(tom liku sam na tom gafu veoma zahvalan i danas i zato ne mogu da se naljutim na njega iako je cesto bilo prilike!)

Inache rec je o jednom vrlo poznatom forumashu.Secam se da smo se nasli prvo na Studentskom trgu pa posle optisli u jedan njemu omiljeni kafic pored kafane Znak pitanja.Posle pravac X..
...Ako se prepozna u ovom opisu eto:mazi:
Korisnikov avatar
By colorado
Septembar 2004. Njujork. Klub Slajd. Vodio me drug kog sam upoznao to vece. Njegova momak je konobarisao tamo. Gomila trandzi, jako lepih pedera, golisavih go-go plesaca (jedan drkao na sanku), neka dva lika se jebala na kaucu, WC koji umesto pisoara ima valov iznad kog je prozor i svi iz kluba ti gledaju kurac dok pisas. Sva sreca pa je taj drug bio sa mnom i upoznao me s gomilom tih "frikova", pa sam shvatio da nisu frikovi. Da sam bio sam, ne znam kako bih sve to svario.
Korisnikov avatar
By Dominion
beshe to davne 2003 ili 2004 godine, organizovana druga po redu (privatna) zurka za upoznavanje forumasha tj. one prve ekipe, mesto - negde ispod brankovog mosta (nije kuca) - upoznao dosta forumasha, od tih prvobitnih, na forumu su sada samo super mario, xyz, povremeno dragonite....

dve godine kasnije otishao sam na zurku koja se odrzavala u kuci, pre par meseci u floyd i to bi bilo to. prva zurka ok, ova u kuci i floyd-u... ma, nista specijalno, malo se iscudjavas svim kreaturama koje promicu naokolo, trudish se da pogodish ko je mushko a ko zensko - puno tipova koji su feminizirani do daske i nekih lezbi koje su muzevnije od pedera....

mada sam jos uvek neuhvatljiv kao ratko mladic uzivo :lukavi:
Korisnikov avatar
By Paki
Tako se ne leči od homofobije... :nono:
Korisnikov avatar
By djo
klub 'kinić', rano proleće 2001. bio sam prilično opušten jer sam bio u velikom društvu. kinić je bio super zato što sam tamo otkrio da gin-tonic pod neonskim svetlom (ili možda ultravioletnom:puzzle: ) svetli plavo :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Angelina777
vozac je trazio karte, na sta mu je ona rekla da joj je otac direktor gsp-a, a on joj je na to rekao: Napolje!
Vrh! :lol:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by fazza
Can Can, leta gospodnjeg, tachnije zime (ili jeseni), 2004-e. :beba: Mislim da je
:shok2:

Alo bre, neki podaci se ne podudaraju!
Ja sam na moju prvu gej zurku (Can Can) usao upravo sa tobom (iako nisam imao pojma koji je tvoj virtuelni identitet, pa smo se ko ludaci posle dopisivali na netu, a nismo imali pojma da se znamo :smeh: ). Naravno tu je bilo josh par ljudi, nemam pojma ko sve josh.
Tachan datum je petak, 9. jul 2004. godine. I uopste se nisi ponasao kao da ti je prva zurka. Sto znachi da si bio i pre te zurke, tj. nije bila ni jesen, ni zima 2004. godine. :cinkarosh: :lol:

Dosta toga se promenilo od tad, tako da razmishljam da se uskoro reaktiviram. :)
Nema vishe straha, nema vishe depresije, sad je na meni da pokazem da umem
dobro da se zabavim i bez pica. :)

Bravo druze. :up:
Korisnikov avatar
By Tweety
moj prvi gay izlazak, uf... bese to bre 3,4 godine u x-u! isao sam sa tadasnjim deckom i obojica smo umirali od treme i uzbudjenja! tako nas je bilo blam da udjemo, bili smo i uplaseni i uzbudjeni, ali i neverovatno ponosni jer smo konacno otisli u, toliko zeljeni, gay provod! to je bio jedan od najboljih partija u mom zivotu! prvi put sam se ljubio sa prvim deckom u zivotu na javnom mestu i bio sam taaako srecan! posle toga sam stalno izlazio u x, pocele su redovne zurke u kan-kanu i lotosu, l&q partiji, zatim floyd i, na kraju, nasa draga alijansa:) ponekad, kada me uhvati nostalgija za nekim davnim vremenima, taaako pozelim da ponovo odem sa ekipom u x (btw, sta je sa tim klubom?!?) i prisetim se svega... :slinavko:
By fazza
Originally posted by Zemunac

Ja sam na moju prvu gej zurku (Can Can) usao upravo sa tobom (iako nisam imao pojma koji je tvoj virtuelni identitet, pa smo se ko ludaci posle dopisivali na netu, a nismo imali pojma da se znamo :smeh: ). Naravno tu je bilo josh par ljudi, nemam pojma ko sve josh.
Tachan datum je petak, 9. jul 2004. godine. I uopste se nisi ponasao kao da ti je prva zurka. Sto znachi da si bio i pre te zurke, tj. nije bila ni jesen, ni zima 2004. godine. :cinkarosh: :lol:
Pobrkao si lonchici. :hmm: To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta. :)
Prva je bila u oktobru ili novembru 2003-e. :)
Korisnikov avatar
By Draco
2001 ili 2002, ne secam se tacno. Mislim da sam pre toga bila u Xu, ali to ne racunam jer se nisam osecala kao da idem na jurku i apsolutno se ne secam nikakvih detalja.

Ovo je bila neka zurka u Zemunu, u nekoj zavucenoj ulici u privatnoj kuci. Mislim da je bio januar :) Enivej, ortak i ja smo se nasli na Zelenjaku i propratili gomiletinu skinsa kako ulaze u 704 tako da smo skontali da ce nam jebati sve po spisku kad stignemo. U Zemunu smo se nasli sa nekim ortakinjama i hrabro nastavili bez obzira na skinse <koje, btw, vise nismo videli>.

Secam se da je muzika bila dobra, neki tek haus i komercijalni arenbijitj. Mozda mi je ostala u lepom secanju samo zato sto je meni i tom ortaku bilo super zbog nekih internih tripova i podjebavanja ekipe sa kojom smo dosli; istripovali smo se <a mozda i nismo> da smo videli profesorku informatike, za dve ortakinje koje su dosle sa nama su neki likovi mislili da su trandze :klap: , za jednu da je kurva :gubitnik: a ja nikako nisam mogla da zapamtim jednu od njih koja je dosla sa nama i koju smo znali od ranije i stalno sam kontala da je neki pacenik jer se sama mota oko nas :lol: .
Korisnikov avatar
By Morpheus
Prvi put u aprilu 2006 u Lotusu....iskren da budem smorio sam se.....za mene je to sve bilo novo....gomila decaka koji se ljube....gomila devojaka koje se ljube....a ja kao da sam iz manastira izasao....vise sam bio u ulozi posmatraca zurke negoli njen ucesnik...E onda je dosla po meni najbolja pederska zurka na kojoj sam bio...bila je u Undergroundu....tamo sam se proveo odlicno
Korisnikov avatar
By Galateja
vreme: septembar-oktobar 2006.
mesto: podrum hotela Vojvodina, Novi Sad
pratnja: moja devojka Freya
muzika: progresiv
dominantni vizuelni utisak: mnoštvo boja na tamnoj podlozi
dominantni auditivni utisak: miksovani afrički tam-tam gde mu DJ dođe ko neki poglavica
dominantni osećaj: kao kad je Dupli skalp upoznao Umpahpaha i ostalu družinu
stanje: k'o kamera bez stativa
Korisnikov avatar
By tinkerbell
09.06.2005. - Lotos!

Bilo je ok, mnogo bolje nego sto sam ocekivala... A ustvari i ne znam sta sam ocekivala :nesiguran:

Elem, ispovracala sam se... :lol: (toga se bas secam :lol: .... posle toga samo sam jos jednom to uradila :doh: :blush: )

:colorado:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Angelina777
eto, tako sam se provela prvi put na gay zurci..
(skratila sam i ublazila koliko god sam mogla)
Angelina, carice... :wow:
ovo je toliko fascinantna priča da zaslužuje da se nađe u nekom zborniku autobiografske proze
:poklon:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by kiss addict
upoznavanje nekih ljudi sa foruma koje do tada nisam poznavala
:smug:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Prvi put u X-u, pre sest godina, odveo me drugar sa fakulteta. Kao da je juce bilo - petak, klub poluprazan (ranije je tako bilo, subota je bila prime-time, ko je isao tada seca se), jedva dvadesetak ljudi da je bilo, ocajna muzika, dojam rupcage... hteo sam istog trenutka da se okrenem i odem, al' onda smo popili jedno pivo, pa drugo, pa trece... I bilo mi je super na kraju. Svaki treci petak u mesecu je bio dan kada smo isli tamo. Posle sam promenio drustvo, pa je to preraslo u svaki vikend. Anyway, nikada se nisam nigde provodio kao tamo, u najdrazoj rupcagi, niti cu, a izlazio sam bukvalno na sva mesta na kojima su se odrzavale zurke. Nedavno sam sa deckom prosao pored X-a, i uhvatila nas je nostalgija... Voleo bih tamo opet otici, ali ne znam ni da li radi uopste... Molim ovim putem da me neko informise:)
Korisnikov avatar
By Zemunac

Pobrkao si lonchici. :hmm: To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta. :)
Pa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Prvi klub u kom sam bio je bio u Briselu i nabasao sam tamo sa dve drugarice toboze zbog muzike. "ajmo tamo, muzika je mnogo bolja nego na str8 mestima (a i zbilja je i bila) a meni ne smeta :lukavi: " I kao shto rece neko ovde vec, bilo je to najvece dizanje ega u zivotu mom. Ceo (omanji) klub je blenuo u mene, shanker me muvao i neka dva lika su pocela da me dzapaju i trljaju se neshto o mene. (valjda im je svima bilo ql shto je njima omanjima ushlo neshto crno od 2 metra) E onda smo morali da odemo, poshto su one bile na ivici da se srushe od smeha a meni vishe gluma ishla nije. (sutradan proshli pored kluba i shanker mi mahao sav odushevljen :D )

Prva zurka ovde je bio Can Can (pojma nemam ni koje godine a ne meseca). Znam samo da smo bili 30ak minuta. Ushli- snimili- izashli. Premotavali i pauzirali film posle toga par dana, i nakon toga krenuli gotovo redovito.

I da, Eyine Aquarius zurke su bile vrh. :cheer:

A kad smo kod svega ovoga, ja bih bash i mogao da svratim na koju... davno beshe...
Korisnikov avatar
By Instruare
Huh never been on gay party...
Konacno moja prva zurka ce biti sad u subotu (17.2).
Neznam sta da ocekujem, nadam se da cu se opustiti.
Inace mi je bas hype feeling i nadam se da cu se dobro provesti.
Jedva cekam!
By fazza
Pa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao. :)
Da, pa nisam mogao da se setim da li je bilo 2003-e ili 2004-e. :D
Korisnikov avatar
By Instruare
Originally posted by helios
srecno instruare!!!
hvala helios :obraz:
Korisnikov avatar
By Paki
Instruare, više će forumaša biti u petak u Alijansi, možda bi mogao da poraniš malo... :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!