Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Angelina777Vrh!
vozac je trazio karte, na sta mu je ona rekla da joj je otac direktor gsp-a, a on joj je na to rekao: Napolje!
Originally posted by fazza
Can Can, leta gospodnjeg, tachnije zime (ili jeseni), 2004-e. Mislim da je
to bila druga po redu zurka organizovana u Can Canu, mozda i prva, davno
beshe.
Dosta toga se promenilo od tad, tako da razmishljam da se uskoro reaktiviram.
Nema vishe straha, nema vishe depresije, sad je na meni da pokazem da umem
dobro da se zabavim i bez pica.
Originally posted by ZemunacPobrkao si lonchici. To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta.Originally posted by fazza
beshe.
Alo bre, neki podaci se ne podudaraju!
Ja sam na moju prvu gej zurku (Can Can) usao upravo sa tobom (iako nisam imao pojma koji je tvoj virtuelni identitet, pa smo se ko ludaci posle dopisivali na netu, a nismo imali pojma da se znamo ). Naravno tu je bilo josh par ljudi, nemam pojma ko sve josh.
Tachan datum je petak, 9. jul 2004. godine. I uopste se nisi ponasao kao da ti je prva zurka. Sto znachi da si bio i pre te zurke, tj. nije bila ni jesen, ni zima 2004. godine. :cinkarosh:
Originally posted by kiss addict
upoznavanje nekih ljudi sa foruma koje do tada nisam poznavala
Originally posted by fazzaPa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao.Originally posted by ZemunacPobrkao si lonchici. To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta.Originally posted by fazza
beshe.
Alo bre, neki podaci se ne podudaraju!
Ja sam na moju prvu gej zurku (Can Can) usao upravo sa tobom (iako nisam imao pojma koji je tvoj virtuelni identitet, pa smo se ko ludaci posle dopisivali na netu, a nismo imali pojma da se znamo ). Naravno tu je bilo josh par ljudi, nemam pojma ko sve josh.
Tachan datum je petak, 9. jul 2004. godine. I uopste se nisi ponasao kao da ti je prva zurka. Sto znachi da si bio i pre te zurke, tj. nije bila ni jesen, ni zima 2004. godine. :cinkarosh:
Prva je bila u oktobru ili novembru 2003-e.
Pobrkao si lonchici. To nije bila moja prva zurka, nego treca ili chetvrta.
Prva je bila u oktobru ili novembru 2003-e.
Originally posted by ZemunacDa, pa nisam mogao da se setim da li je bilo 2003-e ili 2004-e.
Pa tako sam i mislio, jer si ti rekao da si na svoju prvu zurku otisao u jesen/zimu 2004. god. Pogledaj boldovani text, gde sam te citirao.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!