Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Dakle kako ste prosli na prvoj gej zurci na kojoj ste bili? Da li vam je bilo super, da li ste bili zbunjeni, preplaseni, uzbudjeni ...

Moja ... lezbejke me TOTALNO izignorisale ali potpuno ... mislim da sam imala kugu da bi vise sa mnom pricale :smeh:

meni je inace bilo zabavno, gej decki me totalno prihvatili, cak me posle neki decko odbacio kuci da ne idem sama jer je bilo kasno

a dvojica bi topova koji su bili u paru su me pozvali da im se uselim u kucu i da zajedno orgijamo :merlinka:

znam da mi je izgledalo neobicno da vidim dva decka kako se ljube ... ne u losem smislu neobicno vise kao vizuelno prvi put da tako izbliza vidim dva decka zajedno
Korisnikov avatar
By M M and I
Oh my god...ali bash ne mogu vishe da se setim gde sam bio na prvoj gay-zurci...ali bash nikako...Mislim da je moj prvi gay-izlazak bio ipak u gay-klub...Tako da me zurke koje su usledile nisu imale cime shokirati...
Korisnikov avatar
By Deksi
prva gej zurka meni je bila L&Q zurka u K20...vodio 2 extra strejt ortakinje....najveci blam je bio sto smo prvi dosli na zurku..znaci karte 1,2 i 3.... :rotflmao:

Posle se skupilo dosta ljudi...nama u svakom slucaju bilo veselo s obzirom da smo dosli pijani tamo....puno alkohola,droge,pedera i lezbejki...gde ces bolje....

Potpuno smo se opustili pa isli svo troje u zensku klonju da pisamo(stali smo u prostor koji je 2X2)

Po meni jedna od najboljih gej zurki na kojoj sam bio...nikog nisam upoznao....naravno bilo je smaraca tu i tamo ali ni jedno poznanstvo na toj zurci....

Na kraju su obe ortakinje odlepilie za jednom ribom....strejt!? :puzzle:
By жњ
Prva gej zurka je bio X pre 5-6 godina

Isla sam tamo kao "strejterka" sa tri strejt drugarice. Secam se kad smo dosli u nusicevu ispred onog ulaza i krenule da se koshkamo i guramo - nijedna nije zelela da udje prva :smeh:

A kako smo dosle prve, negde oko 11, klub je bio prazan osim jedne napadno nasminkane plavuse u tesnim helankama koja je igrala uvijajuci se i dodirujuci sebi kolena, sve vreme posmatrajuci svoj odraz u ogledalu. Dok sam ja kontala da je u pitanju trandza, drugarice su zavriskale ushicjeno sa rukom na ustima "JAO VIDI ENO JE LEZBEJKA!!" :nope:
Korisnikov avatar
By unic0rn
beshe to u tadasnjem lotosu, danasnjoj alijansi, sad ce u junu dve godine..

zapravo, prva pederska zurka je bila lezbejska zurka..
i bilo je super, neke sam znao, onda sam upoznao jedno cetvrtinu foruma, iskakao se, shvatio da je to isto kao i svaka druga zurka, chak se i str8eri cmachu dok pederke se prave vazne u svojim drustvima... i eto tako..

zato sam i bio hepi kada je lotos posto pederplace - back to the roots :D

e onda je smorilo sto izlazi jedan ti isti sastav ljudi sa malim varijacijama, al necemo opet o chernobilu... :deda:
Korisnikov avatar
By anche
eh sad... bas davno bese... vise ne znam da li je to bila priv zurka na f.gori ili klub promocija ili rupa farma... secam se da je bilo jako bitno u tom momentu, al' iz ove perspektive mi je maglovito i nekako nevazno... :neznam:
lezbejke uvek 'ladne k'o spricer, a gejevi razigrani i spremni da ti budu igracka (ne u seks smislu!)
Korisnikov avatar
By HARP
Prva zurka pre 2 godine u can-can klubu... Puno ljudi, dobra mjuza, secam se da me je poljubila jedna devojka, posle i jedan decko... ja nisam znao sta da radim :trep:

Posle sam se napio i bilo je super opusteno... :D

Tada sam prvi put video vise od jedne gay osobe na jednom mestu :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ammm prva zurka je bila u X pre 5-6 godina. (ne xyz ne kopiram te) I ishao sam sa tadasnjim deckom i najboljim drugom... Bas mi je bilo cudno, nisam hteo da udjem sav sam nekako bio istraumiran... Presedeo sam celo veche gledajuci sta se desava unaokolo. Bas sam bio sladak kad malo bolje razmislim. :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
moja prva gay zurka...
bio sam u Kamelotu, mart 2004, sa deckom sa kojim se nisam video skoro godinu dana, a jos sam bio loodo zaljubljen u njega..
tu sam upoznao Dzelajzu Rouz *u K20 smo skontali da se znamo*
decko sa kojim sam dosao se smuvao sa nekim likom, pa sam se ja od muke nalivao Sprite-vodkom, i totalno odlijepio... poljubio sam gomilu tipova, igrao...
neki tip u bijelom dzemperu me opeljesio dok smo igrali, izvukao mi iz dzepa par hiljada koje sam imao.
sve u svemu UZAS!:)
By Swanheart
moja prva gay zurka je bila ova zadnjau Can Canu...kako sam se provela...pa upoznala gomilu forumasa...i celo vece provela sa muskim delom populacije:povez:
Korisnikov avatar
By Shmi
I sad molim lepo priznaj da nisam bila na toj zurci. :P
Korisnikov avatar
By Paki
Prva žuraja bila u Lotosu pre godinu dana (još uvek se tako zvao klub, današnja Alijansa), Tessio organizovala... Bila i tema na forumu, ona ostavila kontakt tel, pa je ja zvao da pitam za pojedinosti, kad se otprilike dolazi i tako to... Kazala mi da zvanično počinje od 22h i da već tad mogu da se pojavim sa dečkom (bejah tad sa FY). I mi bukvalno otišli u 22, bili sat i po sami samcijati u klubu (ako ne računam osoblje i Tessio koja je bila DJ te večeri), za prvim separeom sa desne strane... Sećam se da je negde oko ponoći pored nas seo spliff sa svojom ekipicom. Kasnije smo malko igrali i premestili se za neki šankić bliže glavnom šanku, pijuckali i uglavnom posmatrali, uživali u atmosferi, topili se gledajući parove koji se ljube i takooo... :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Bilo mi je OK. Neću pamtiti po ničemu posebnom.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Bivshi Bejsment : 14februar 2003.. Elektro zvuk, dosao sa drugom koga upoznah preko interneta. Voleo bih da mogu ponovo da osetim osecaj ulaska u totalno nepoznatu sredinu.
Bilo je odlicno. Kelneri su raznosili porkue na papiricima izmedju pedera.
:lezkiss:
By Çâðê_DUP
evo, potpuno iskreno (a ne znam zasto imam poriv za iskrenoscu, mozda zato sto sam se potpuno povukla iz gej voda, pa me iskreno zabole dupe za misljenje nekog ko bi osudio ovo ili me nazvao kojekakvim imenima)

reko neta sam upoznala jednu devojku koja je dosla za K. kad sam je videla, bila mi je fizicki potpuno odbojna (niska, rosava, kvrdzave duge kose i tankih, pilecih nogu koje su se ukrstale u jednoj imaginarnoj tacki X) posto je odbila da mi da sliku, pristala sam da dodje na blind u K. a onda se javila fonom da je "tu negde u gradu", pa sam joj rekla i da dodje kod mene..i ona zasedne tako i krene da mi prica o tome kako su sve lezbejke po B nevidjenin gabori. ja joj na to ne poverovah, narocito kad je rekla da je ona jedna od najboljih riba koje cu ikada videti) desi se da me ona zainteresova za celu tu pricu, a i htela sam da vidim taj Iks...otisla sam kod nje u B, spremile smo se za tu zurku (namerno preskacem, da ne bih napisala roman)...otisle autostopom do ulice N i ona mi pokaza kuda da udjem. ja silazim niz stepenice, dole je mracno i potpuno prazno. uglavnom vidim muskarce, konobare kako graciozno idu od sanka do sipke.

sednemo, ja je pitam: gde su zene? ima li ovde zena? jesu li svi ovde pederi? ona kaze: da, a ne znam sto nema devojaka, a i inace one slabo dolaze, mada pojavice se bar neka sigurno. konobar prilazi ogledalu, povrce majicu i pipa se po stomaku, i gleda se u to mracno ogledalo..meni to bi jako cudno, ali moram da priznam da mi je bio jako lep i ja mu pridjoh i pomilovah ga po stomaku..on se ne pomeri, ali i ne obrati na mene paznju. ja se vratih i jos malo sedoh, a ti graciozni muskarci se setaju okolo..i jedna plava sankerica, koja nije izgledala lose, ja se obradovah: je l i ona lezbejka? -ne, ona je strejt, a svi konobari su pederi-kazao je moj autostoperski vodic kroz Iks. kad ja ugledah neke prilike dugih kosa kako se njisu kroz mrak i jednu nedefinisanu priliku kratke kose pored njih, a zagledah bolje da l je musko ili zensko. -je l ovo? -da!-rece ona trijumfalno-je l sam ti rekla? je l mozes da verujes? -ono j e zensko?-ja sam se toliko iznenadila da sam piljila u nju kao u svetsko cudo.

jer ono je bio za mene muskarac bukvalno, bar na kakve sam ja navikla. na to ona vidi da je gledam, okrete se, a ja brze bolje pogledah u grudi da vidim da li se nesto napinje ispod bluze, ali bluza je bila siroka. secam se da sam joj gledala medju noge da vidim da l se nesto budzi, al ni to nisam mogla u mraku da razabram. ona je valjda mislila da mi se svidja pa je pocela da plese ispred ogledala i da mi namiguje, na sta sam ja pocela da se smejem, a ona je to shvatila kao znak i prisla mi je rekavsi znacajno: mala sto si sama?-nije sama-rece moja pratilja. ja nisam mogla da se obuzdam, valjala sam se od smeha i tako zacenjena otisla do wc-a i kad sm taj wc videla, isto sam se jako iznenadila, ali opet, nije odudarao od ostatka lokala.

utom je Iks poceo da se polako "puni" i ja sam tad videla prvi put dva tipa "u akciji". gledala sam ih radoznalo, dok su riljali jedan drugom jezicima po ustima. jedan plavusan izrazito feminiziranih pokreta se naguzio na jednog macho tipa i pucio usnicama, a onda je prisao drugom i s njim poceo da se vata. ja pozvah lepog konobara u stranu i pitam ga da l sve devojke ovde izgledaju kao "ona tamo? da sam prvi put tu i da li izlaze ovde lepe devojke, kakve su i sl, na sta mi je on odgovorio da je ova s to je sa mnom prava lepotica i da mu nije jasno sta ja pored takve ribe trazim dalje.

na to sam potpuno odustala i bespomocno posmatrala tu kratkokosu. ona je tad ucinila nesto sto nikad necu da zaboravim. posto je videla da ja nju i dalje gledam (pretpostavljam da ni slutila pravi razlog nije) ona je opet pocela sa svojim indijanskim plesom, nekako je ugurala svoj mobilni u pantalone, sad ne znam kako, mislim da sam taj deo blokirala) i stala je da se ogleda iz profila (valjda da vidi kako joj se to nabudzilo), a onda sam, mozda i nisam, il sam bila u stanju akutnog provincijalskog shoka, mogu da se zakunem da sam videla da displej mobilnog svetli kroz te farmerice, da l ju je neko pozvao, to ne znam.)

izraz njenog lica ne umem da opisem, a osecam da bi mi ponestalo pravih reci. odjednom sam bila svedok takvih orgija kakve u zivotu nisam videla. svuda oko mene bili su sve neki jezici i dupeta kroz koje sam promicala ka wc-u. otvorila sam vrata pogresnog, tj muskog i videla kako jedan tip pushi drugom. zatvorila sam vrata i usla u zenski i pocela da placem :lol:
nekako sam se smirila, pa me je ova pratilja tesila i usle smo u neki jutarnji bus. vozac je trazio karte, na sta mu je ona rekla da joj je otac direktor gsp-a, a on joj je na to rekao: Napolje!
izasle smo, nekako uhvatile stop do njene kuce. ja sam i dalje ridala i nisam nikako mogla da se smirim, ona me je tesila i da bi me malo opustila, pocela je da me masira i eto malo po malo, vise nisam ni sama znala sta radim pa sam pustila da radi sa mnom sta joj je volja..eto, tako sam se provela prvi put na gay zurci..

(skratila sam i ublazila koliko god sam mogla)
Korisnikov avatar
By gorilica
I meni je prvi izlazak bio pre 5 - 6 godina u X-u.
Takođe bio totalno zbunjen i smeten i takođe čitavu noć presedeo, gledajući ljude oko sebe. I ako se nisam proveo u onom ludom fazonu, po izlasku sam bio srećan. Jednostavno mi je mnogo značilo to što sam se našao na mestu gde je sve ono što sam skrivao od drugih do tada, bilo normalno i čak poželjno.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pre jedno 2-3 godine u X-u.
Otisao sam sa najboljom drugaricom i znam da mi je bila frka da udjem,ali kada smo usli opusteno sam sisao dole i stajao pored zvucnika totalno izbezumljen i posmatrao u naokolo.
Drugarica me terala da startujem nekoga ali meni bila frka.
A niko me nije ni pogledao osim jednog debelog matorog perverznjaka koji je buljio toliko da mi je bilo neprijatno.Nisam mnogo dugo ostao-vratio se kuci da svarim sve to :)
Korisnikov avatar
By IriS
prošle godine u Baronu, čini mi se da je to bio April mesec.
Tessio i Amniza su bile zadužene za muziku, što je i bio najveći razlog zašto sam na žurku otišla, kao i to što je na istu došla cela ekipa koju sam i ranije upoznala, van žurki.
sad mogu da kažem da mi je to bila najbolja gay žurka na kojoj sam bila... extra ekipa, mala ali odabrana ( :zavera: ), super energija, svi veseli... mislim da atmosferu sa žurke najbolje pokazuju fotke sa Goranovog aparata, gde smo svi zajapureni i sa osmesima od uvceta do uvceta :D

šta pamtim sa te žurke... paaaaaa, flashiranje by Kittrie :dude: , eyin pad sa zvučnika :smeh: , zbunjena koja nas je sve jurila i terala da pipnemo njenu majicu (u predelu grudi) po kojoj je prosula neko piće :giggle: , moj ulazak u lokal gde je prvo što sam videla bila Amnizina uska bela majica :lol: , upoznavanje nekih ljudi sa foruma koje do tada nisam poznavala, tekilu koja je bila u posedu Tessio a koju je s vremena na vreme EYA donosila do mene da pijem :maska: , kuliranje na plaži...................

:ccn:
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Angelina777

:smug:
Korisnikov avatar
By spliff
promocija ili farma... nisam bash siguran, davno beshe :deda:
Korisnikov avatar
By pazzaz
bese to 95-te jedna privatna zurka a od javnijih mesta 96-te Pharma.
Korisnikov avatar
By Sunce
Klub "Kinić", proleće 2001 godine. Usao sam sam i "smorio" se...
Korisnikov avatar
By Stripi
Na moje prvo gay toolomche su me odvele moje dvije frendice koje su inače medicinske sestre i koje inače rade na odjelu za HIV zagrebačke zarazne bolnice.
Tooloom je bio pederski ali su većina ljudi tamo bili hiv pozitivni.
Bila je ok, ničim me nije šokirala (ipak sam te neke scene ljubljenja i još koječega vidio u filmovima već :blush: ) a bila mi je dobra zbog toga jer sam izbacio bilo kakve predrasude i kriva razmišljanja o osobama koja imaju hiv, prebrodio sam sve strahove i po tome ću taj žur uvijek pamtiti :yes:
E da, i dobro smo se razbili :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pre tri nedelje u Alijansi.

Nisma ni planirao da dodjem, ali zelja da upoznam neke ljude, i odredjena kolicina pica popijena u jednom kaficu pre toga, me je ohrabrila, i sa najboljom ortakinjom sam se zaputio putem greha. :lol:

Naravno, morali smo da smislimo neko dobro opravdanje zasto ne idemo gajbi sa ostatkom drustva. Bilo je jako dobro, samo nema sanse da se setim sta sam nalupao.

Dolazimo ispred, a ja se usrao (metaforicki receno). I ona mi kaze "Jedi govna, kad sam dosla do ovde ima da udjes! Svima cu da kazem da si hteo da me vodis u gay klub ako sad ne udjemo".

I udjemo mi.
Obzirom da sam slusao price o Flojdu i X-u, ocekivao sam gomilu kopija Jelene Karleuse i ostalih estradnih diva, sa sve izbacenim tangama. Kad ono - potpuno drugacija slika. Gomila ljudi, svi djuskaju, zajebavaju se, ni traga od satanistickih orgija...

Jedino sto mi nije prijalo je to sto me je nabildovani celavi lik odmeravao prvih 15 minuta, i drazesno se smeskao, i kao slucajno isao za mnom. I ja sam, isto tako slucajno, sve isao dupetom uza zid.

Prvi put sam upoznao samo jednog forumasa, jer nisam znao kako drugarici da objasnim odakle ja poznajem toliko pedera. :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by A.F.K.A.OB
I ja sam, isto tako slucajno, sve isao dupetom uza zid.
:lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Prva prava žurka, ne računajući gay klubove i kafiće (to ja računam kao ''provod'', žurka je nešto privatnija)... dakle, prva žurka je bila proslava ulaska Dušana Maljkovića u treću deceniju života ... tada sam upoznao neke forumaše i dvojicu dobro osmotrio i upamtio :D i zakleo se da ću ih zavesti jednog po jednog :D Jednog osvojio, drugi se nešto ne da :D

... takođe, ne računam žurke na kojima je bilo gay ljudi ali je većna bila str8.. Dakle prva prava gay žurka, kod Duške :D

P.S. Jel se grupnjaci računaju kao gay žurke? Ipak.. svi su bili gay i svi su se zabavljali.. bilo je i pića i muzike i čipsa... Dakle, žurka ili ne?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by A.F.K.A.OB
Prvi put sam upoznao samo jednog forumasa, jer nisam znao kako drugarici da objasnim odakle ja poznajem toliko pedera. :lol:
Ništa se ti ne sekiraj, drugarici je sve jasno, ali brine za tvoje slabo srce... :mazi:

:P
Korisnikov avatar
By helios
avgust 2001
aquarius
novi sad
zurka "kaligula"

pokupio sam 2 drugara koji su dosli iz beograda kako bismo zajedno otisli na zurku.
pre samog ulaska u klub sacekali smo iz prikrajka da murija rastera gomilu likova koji su "dosli da tuku pedere" (oduvek i nadaleko poznata novosadska organizacija ovakvih dogadjaja).

a onda... sok!!!

ulazimo unutra, a na muziku "konobarice" goce trzan igraju dve zene. to je bio moj prvi utisak. zatim pomislih kako su to dva necega, da bih posle par sekundi bio siguran da su u pitanju dva muskarca.

poleteo sam u bastu inace mog omiljenog kluba, gde smo redovno izlazili na tehno zurke tih godina, i seo pored bazena. odmorio par minuta, udahnuo duboko, povukao par dimova sto su ova dvojica u medjuvremenu vec treci put to vece smotala, i vratio se unutra.

popeo sam se na postolje, poceo da igram i dalje nije bilo povratka.

kuci sam se vratio sa nekoliko brojeva telefona i egom bar tri broja vecim.

bio sam srecan.

nedostaje mi sve to.

nedostaje mi banessa, nedostaje mi oljica i mnogi likovi koji su se rasuli svuda po svetu ili se izgubili u obavezama. iako sam do tada imao vec jednu vezu sa muskarcem i par pokusaja, drago mi je da je prvi pravi susret sa svim tim bio lep i nimalo traumatican.

pozdrav za sve koji su ludovali po x-u, obsessionu i ostalim mestima pocetkom ovog veka!!!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Veruj mi, sada joj je i vise nego jasno... :lol:

Ma, mrzelo me da joj objasnjavam da sam na forumu...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!