evo, potpuno iskreno (a ne znam zasto imam poriv za iskrenoscu, mozda zato sto sam se potpuno povukla iz gej voda, pa me iskreno zabole dupe za misljenje nekog ko bi osudio ovo ili me nazvao kojekakvim imenima)
reko neta sam upoznala jednu devojku koja je dosla za K. kad sam je videla, bila mi je fizicki potpuno odbojna (niska, rosava, kvrdzave duge kose i tankih, pilecih nogu koje su se ukrstale u jednoj imaginarnoj tacki X) posto je odbila da mi da sliku, pristala sam da dodje na blind u K. a onda se javila fonom da je "tu negde u gradu", pa sam joj rekla i da dodje kod mene..i ona zasedne tako i krene da mi prica o tome kako su sve lezbejke po B nevidjenin gabori. ja joj na to ne poverovah, narocito kad je rekla da je ona jedna od najboljih riba koje cu ikada videti) desi se da me ona zainteresova za celu tu pricu, a i htela sam da vidim taj Iks...otisla sam kod nje u B, spremile smo se za tu zurku (namerno preskacem, da ne bih napisala roman)...otisle autostopom do ulice N i ona mi pokaza kuda da udjem. ja silazim niz stepenice, dole je mracno i potpuno prazno. uglavnom vidim muskarce, konobare kako graciozno idu od sanka do sipke.
sednemo, ja je pitam: gde su zene? ima li ovde zena? jesu li svi ovde pederi? ona kaze: da, a ne znam sto nema devojaka, a i inace one slabo dolaze, mada pojavice se bar neka sigurno. konobar prilazi ogledalu, povrce majicu i pipa se po stomaku, i gleda se u to mracno ogledalo..meni to bi jako cudno, ali moram da priznam da mi je bio jako lep i ja mu pridjoh i pomilovah ga po stomaku..on se ne pomeri, ali i ne obrati na mene paznju. ja se vratih i jos malo sedoh, a ti graciozni muskarci se setaju okolo..i jedna plava sankerica, koja nije izgledala lose, ja se obradovah: je l i ona lezbejka? -ne, ona je strejt, a svi konobari su pederi-kazao je moj autostoperski vodic kroz Iks. kad ja ugledah neke prilike dugih kosa kako se njisu kroz mrak i jednu nedefinisanu priliku kratke kose pored njih, a zagledah bolje da l je musko ili zensko. -je l ovo? -da!-rece ona trijumfalno-je l sam ti rekla? je l mozes da verujes? -ono j e zensko?-ja sam se toliko iznenadila da sam piljila u nju kao u svetsko cudo.
jer ono je bio za mene muskarac bukvalno, bar na kakve sam ja navikla. na to ona vidi da je gledam, okrete se, a ja brze bolje pogledah u grudi da vidim da li se nesto napinje ispod bluze, ali bluza je bila siroka. secam se da sam joj gledala medju noge da vidim da l se nesto budzi, al ni to nisam mogla u mraku da razabram. ona je valjda mislila da mi se svidja pa je pocela da plese ispred ogledala i da mi namiguje, na sta sam ja pocela da se smejem, a ona je to shvatila kao znak i prisla mi je rekavsi znacajno: mala sto si sama?-nije sama-rece moja pratilja. ja nisam mogla da se obuzdam, valjala sam se od smeha i tako zacenjena otisla do wc-a i kad sm taj wc videla, isto sam se jako iznenadila, ali opet, nije odudarao od ostatka lokala.
utom je Iks poceo da se polako "puni" i ja sam tad videla prvi put dva tipa "u akciji". gledala sam ih radoznalo, dok su riljali jedan drugom jezicima po ustima. jedan plavusan izrazito feminiziranih pokreta se naguzio na jednog macho tipa i pucio usnicama, a onda je prisao drugom i s njim poceo da se vata. ja pozvah lepog konobara u stranu i pitam ga da l sve devojke ovde izgledaju kao "ona tamo? da sam prvi put tu i da li izlaze ovde lepe devojke, kakve su i sl, na sta mi je on odgovorio da je ova s to je sa mnom prava lepotica i da mu nije jasno sta ja pored takve ribe trazim dalje.
na to sam potpuno odustala i bespomocno posmatrala tu kratkokosu. ona je tad ucinila nesto sto nikad necu da zaboravim. posto je videla da ja nju i dalje gledam (pretpostavljam da ni slutila pravi razlog nije) ona je opet pocela sa svojim indijanskim plesom, nekako je ugurala svoj mobilni u pantalone, sad ne znam kako, mislim da sam taj deo blokirala) i stala je da se ogleda iz profila (valjda da vidi kako joj se to nabudzilo), a onda sam, mozda i nisam, il sam bila u stanju akutnog provincijalskog shoka, mogu da se zakunem da sam videla da displej mobilnog svetli kroz te farmerice, da l ju je neko pozvao, to ne znam.)
izraz njenog lica ne umem da opisem, a osecam da bi mi ponestalo pravih reci. odjednom sam bila svedok takvih orgija kakve u zivotu nisam videla. svuda oko mene bili su sve neki jezici i dupeta kroz koje sam promicala ka wc-u. otvorila sam vrata pogresnog, tj muskog i videla kako jedan tip pushi drugom. zatvorila sam vrata i usla u zenski i pocela da placem
nekako sam se smirila, pa me je ova pratilja tesila i usle smo u neki jutarnji bus. vozac je trazio karte, na sta mu je ona rekla da joj je otac direktor gsp-a, a on joj je na to rekao: Napolje!
izasle smo, nekako uhvatile stop do njene kuce. ja sam i dalje ridala i nisam nikako mogla da se smirim, ona me je tesila i da bi me malo opustila, pocela je da me masira i eto malo po malo, vise nisam ni sama znala sta radim pa sam pustila da radi sa mnom sta joj je volja..eto, tako sam se provela prvi put na gay zurci..
(skratila sam i ublazila koliko god sam mogla)