Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
a kako znas ko je? :lol: :smeh: :evilgiggle:
Pokazao mi mmiki :pucaodsmeha:

Nego kako si me profi iskulirala za tortu!Neka neka-pravicu ja cheese cake!
By Swanheart
pa mogao bi svratiti veceras da to potamanimo jer sutra palim kuci
By Çâðê_DUP
Originally posted by tinkerbell
@ Angelina777- Pa organizuj se ti pa otvori punk gay club ;)

Sad ozbiljno, retko ko iz gay sveta je u tom fazonu... Bar se tako meni cini.... :roll:
Kod nas mozda. Kod nas se svaka razlicitost na kraju svede na seljacki kalup. Cini mi se da bi sve one nafurane ribe koje dolaze na gothic veceri npr preplasile od osobe koja je zaista u gothic fazonu. Diskriminacija prilikom ulaska u klub zbog furanja svog fazona za mene je neumesna. Razlog: izgledas kao vampir u kovchegu. Jadno. S kojim pravom imamo prava da nekome sugerisemo nacin oblacenja, sminkanja, ponasanja i razmisljanja? Fashizam. :barf:

Retko ko iz str8 sveta je u gay fazonu. Zasto ocekujete nesto vise od diskriminacije od njih ako vi i sami diskriminisete nekoga ko odudara od vaseg nazovi fazona? Ne radi se tu o "punku", uvek ce masa da progoni nesto drugacije od njih samih, to ne mora biti punk, drugaciji nacin oblacenja, sminkanja, stava koja odudara od sablona i globalnog kalupa ove hipnotisane, jednolicne, isprane, lazljive, pokvarene mase..postujmo razlicitost unutar nase gay zajednice i onda mozemo ocekivati da nas postuju i oni za cije se prihvatanje borimo. (u okviru svojih prava)

:apprentice:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
pa mogao bi svratiti veceras da to potamanimo jer sutra palim kuci
Vaziiiiiiii :yay:

Zvacu te kaznije...Da povedem svoje dve drugarice pankerke sa sobom? :zavera:
By Swanheart
:hmm: Hamletovska dilema...
ipak ne...mada ako ti bas imas jaku zelju da letis kroz zatvoren prozor :pirat:
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Angelina777

Sad ozbiljno, retko ko iz gay sveta je u tom fazonu... Bar se tako meni cini.... :roll:
Kod nas mozda. Kod nas se svaka razlicitost na kraju svede na seljacki kalup. Cini mi se da bi sve one nafurane ribe koje dolaze na gothic veceri npr preplasile od osobe koja je zaista u gothic fazonu. Diskriminacija prilikom ulaska u klub zbog furanja svog fazona za mene je neumesna. Razlog: izgledas kao vampir u kovchegu. Jadno. S kojim pravom imamo prava da nekome sugerisemo nacin oblacenja, sminkanja, ponasanja i razmisljanja? Fashizam. :barf:

Retko ko iz str8 sveta je u gay fazonu. Zasto ocekujete nesto vise od diskriminacije od njih ako vi i sami diskriminisete nekoga ko odudara od vaseg nazovi fazona? Ne radi se tu o "punku", uvek ce masa da progoni nesto drugacije od njih samih, to ne mora biti punk, drugaciji nacin oblacenja, sminkanja, stava koja odudara od sablona i globalnog kalupa ove hipnotisane, jednolicne, isprane, lazljive, pokvarene mase..postujmo razlicitost unutar nase gay zajednice i onda mozemo ocekivati da nas postuju i oni za cije se prihvatanje borimo. (u okviru svojih prava)

ma kakvo postovanje... zar mislis da se na ovom forumu postuju, a kamo li negde drugde... pa kad peder sretne pedera na ulici on ga pljune .....
u sustini se potpuno slazem sa tobom....:apprentice:
Korisnikov avatar
By Zonche!
:roflmao: Neka neka - docicu sam :D

Nadam se da cu u petak dobiti slobodno vece hocu da slusam tess...
By Çâðê_DUP
Originally posted by mili86
Originally posted by Angelina777

ma kakvo postovanje... zar mislis da se na ovom forumu postuju, a kamo li negde drugde... pa kad peder sretne pedera na ulici on ga pljune .....
u sustini se potpuno slazem sa tobom.... :apprentice:
I u tome i jeste problem. I to i jeste razlog sto ne zelim da idem po mestima gde se vrsi diskriminacija i kvaziselekcija po bilo kojoj osnovi. I na forumu i na chatu i u alijansi postoje osobe koje umisljaju da su top of the pops, a ostali u dnu se nesto koprcaju. Poenta je da nam svima bude lepo. Kada neko dozivi milion vrtenja, odbacivanja, lazi, diskriminacija, izbegavanja, sta onda da misli?
Korisnikov avatar
By mili86
@ angie
mrzi me sad da prelistavam postove pa da iskopiram samo jedan maleni deo pljuvalnja vredanja ovde na forumu, a napravio sam i ogroman offtopic, mozda bi bilo bolje da se otvori tema pa da se o svemu tome prodiskutuje, jer svaki problem se moze prevazici dogovorom i razgovorom.
ali ono sto se najace primeti je da pojedini, a ja ih cesto imenujm, mada sada necu, uglavnom druge kinje zbog vrste muzike koju slusau ili zbog toga sto su fem ili trans....
generalno mislim da gay momci i leze uglavnom tesko prihvataju razlicitost u samoj lgbt zajednici a previse ocekuju i zahtevaju od ostatka a malo toga su spremni da urade jedni za druge
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
@ Swan - :panker: :lukavi:

A inace, meni je mmiki rekao ko je AFKA, ali nas nije upoznao :P

Ja znam ko je AFKA, ja znam :yay:

:lol: :lood:

A meni mmiki nije rekao ko je Tinkerbell.
Meni niko nista nije hteo da kaze, morao sam sam da pogadjam.
Pogodio sam samo Pakija. :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by A.F.K.A.OB
Mene i Deksija nisi, mi smo kasnije stajali kod onog stuba desno kod podijuma za igru...

I niko da mi ne kaze da je Afka u klubu... mislim stvarno... :nokti:
Korisnikov avatar
By blenta
aSka upoznao bih te ja sa svima da nisam bio zauzet :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Paki
@ Swan - :panker: :lukavi:

A inace, meni je mmiki rekao ko je AFKA, ali nas nije upoznao :P

Ja znam ko je AFKA, ja znam :yay:

:lol: :lood:

A meni mmiki nije rekao ko je Tinkerbell.
Pa pizda ti materina, što mi se nisi javio?! :oklagija: Tek mi posle Gox (ili colonia_boy :nesiguran: ) rekao da si i ti bio tamo i sve vreme skoro sedeo za separeom gde i ja...

Nisi dobar! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac
aSka upoznao bih te ja sa svima da nisam bio zauzet :volinevoli:
Bitno da si me ujeo za ledja :flaming: pa sam morao da ti uvrnem rucice da ti pokazem da sam jaci i da se ne cackas :lol:

A, da me upoznas sa ljudima to ne stizes :nokti:
Korisnikov avatar
By blenta
jesam li?
a ja mislio poshto se neko meni poseban pojavio pa sam bio :hipnotizer:

da je to mozhda prva zhurka na kojoj nisam nikog ujeo za ledja :federi:

:panker:

edit :
na radiu mi upravo ide pesma Love Hurts
:smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
jesam li?
a ja mislio poshto se neko meni poseban pojavio pa sam bio :hipnotizer:

da je to mozhda prva zhurka na kojoj nisam nikog ujeo za ledja :federi:

:panker:

edit :
na radiu mi upravo ide pesma Love Hurts
:smeh:
Ujedi me sl. put i stanes bez zubica :D
Korisnikov avatar
By blenta
prrrrrrrrr :perezube:
da li ti zhelish da te ikad vishe poslusham ako tjesh tako da kazhnjavash?

:rock:
Korisnikov avatar
By HARP
prrrrrrrrr :perezube:
da li ti zhelish da te ikad vishe poslusham ako tjesh tako da kazhnjavash?

:rock:
Ma, zao mi te je.. Ti si dobrica koja voli da se igra sa vatrom :lol:

Samo boli kad se opeces :freddy:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da, i posle samo ja idem u off...

Nego, mladunce, ti bi mene mogao da upoznas sa nekim detaljima (kad vec niis sa ljudima) od preksinoc... :smilegrin:

@Paki

Izvini... Sad mi je bas trulo.
Korisnikov avatar
By HARP
Da, i posle samo ja idem u off...
Ne znam zasto ali sticem utisak da ne zelis da me upoznas??? :puzzle:
By Paris
Uzasno ste dosadni:seronjo:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Idiote.

Ja stalno skrecem temu, i treba mi par sekundi da povucem jos dvoje - troje ljudi i da unistim topic (videti Gay mafia i jos par tema).

I sad konstatujem samom sebi da nisam najgori (ti si jos grdji :lol: )
Korisnikov avatar
By HARP
Pa ja sam najgori od sve dece :D

:grebanje: :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kako gotivan smajli... :lol:

I sta sam ti ja pricao o OFF-u?
Korisnikov avatar
By Paki
@Paki

Izvini... Sad mi je bas trulo.
:paki: ..... Dođeš u petak tamo? ..... :D ... :paki:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne verujem.

Mada sam to rekao i za poslednja dva puta, tako da je bolje da mudro cutim, i heklam...
Korisnikov avatar
By Paki
Štrikaj, štrikaj sunce dedino! :mazi:
Korisnikov avatar
By HARP
I sta sam ti ja pricao o OFF-u?
Afka offtopicare smo No.1 na forumu :njanja:

ah da i... :grebanje:

:canttouchthis:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!