Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by tinkerbellKod nas mozda. Kod nas se svaka razlicitost na kraju svede na seljacki kalup. Cini mi se da bi sve one nafurane ribe koje dolaze na gothic veceri npr preplasile od osobe koja je zaista u gothic fazonu. Diskriminacija prilikom ulaska u klub zbog furanja svog fazona za mene je neumesna. Razlog: izgledas kao vampir u kovchegu. Jadno. S kojim pravom imamo prava da nekome sugerisemo nacin oblacenja, sminkanja, ponasanja i razmisljanja? Fashizam.
@ Angelina777- Pa organizuj se ti pa otvori punk gay club![]()
Sad ozbiljno, retko ko iz gay sveta je u tom fazonu... Bar se tako meni cini....![]()
Originally posted by Angelina777Originally posted by tinkerbellKod nas mozda. Kod nas se svaka razlicitost na kraju svede na seljacki kalup. Cini mi se da bi sve one nafurane ribe koje dolaze na gothic veceri npr preplasile od osobe koja je zaista u gothic fazonu. Diskriminacija prilikom ulaska u klub zbog furanja svog fazona za mene je neumesna. Razlog: izgledas kao vampir u kovchegu. Jadno. S kojim pravom imamo prava da nekome sugerisemo nacin oblacenja, sminkanja, ponasanja i razmisljanja? Fashizam.
Sad ozbiljno, retko ko iz gay sveta je u tom fazonu... Bar se tako meni cini....![]()
![]()
Retko ko iz str8 sveta je u gay fazonu. Zasto ocekujete nesto vise od diskriminacije od njih ako vi i sami diskriminisete nekoga ko odudara od vaseg nazovi fazona? Ne radi se tu o "punku", uvek ce masa da progoni nesto drugacije od njih samih, to ne mora biti punk, drugaciji nacin oblacenja, sminkanja, stava koja odudara od sablona i globalnog kalupa ove hipnotisane, jednolicne, isprane, lazljive, pokvarene mase..postujmo razlicitost unutar nase gay zajednice i onda mozemo ocekivati da nas postuju i oni za cije se prihvatanje borimo. (u okviru svojih prava)
![]()
Originally posted by mili86I u tome i jeste problem. I to i jeste razlog sto ne zelim da idem po mestima gde se vrsi diskriminacija i kvaziselekcija po bilo kojoj osnovi. I na forumu i na chatu i u alijansi postoje osobe koje umisljaju da su top of the pops, a ostali u dnu se nesto koprcaju. Poenta je da nam svima bude lepo. Kada neko dozivi milion vrtenja, odbacivanja, lazi, diskriminacija, izbegavanja, sta onda da misli?Originally posted by Angelina777Originally posted by tinkerbellKod nas mozda. Kod nas se svaka razlicitost na kraju svede na seljacki kalup. Cini mi se da bi sve one nafurane ribe koje dolaze na gothic veceri npr preplasile od osobe koja je zaista u gothic fazonu. Diskriminacija prilikom ulaska u klub zbog furanja svog fazona za mene je neumesna. Razlog: izgledas kao vampir u kovchegu. Jadno. S kojim pravom imamo prava da nekome sugerisemo nacin oblacenja, sminkanja, ponasanja i razmisljanja? Fashizam.
![]()
Retko ko iz str8 sveta je u gay fazonu. Zasto ocekujete nesto vise od diskriminacije od njih ako vi i sami diskriminisete nekoga ko odudara od vaseg nazovi fazona? Ne radi se tu o "punku", uvek ce masa da progoni nesto drugacije od njih samih, to ne mora biti punk, drugaciji nacin oblacenja, sminkanja, stava koja odudara od sablona i globalnog kalupa ove hipnotisane, jednolicne, isprane, lazljive, pokvarene mase..postujmo razlicitost unutar nase gay zajednice i onda mozemo ocekivati da nas postuju i oni za cije se prihvatanje borimo. (u okviru svojih prava)
![]()
ma kakvo postovanje... zar mislis da se na ovom forumu postuju, a kamo li negde drugde... pa kad peder sretne pedera na ulici on ga pljune .....
u sustini se potpuno slazem sa tobom....![]()
Originally posted by tinkerbell
@ Swan -![]()
![]()
A inace, meni je mmiki rekao ko je AFKA, ali nas nije upoznao![]()
Ja znam ko je AFKA, ja znam![]()
![]()
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBMene i Deksija nisi, mi smo kasnije stajali kod onog stuba desno kod podijuma za igru...
Meni niko nista nije hteo da kaze, morao sam sam da pogadjam.
Pogodio sam samo Pakija.![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBPa pizda ti materina, što mi se nisi javio?!Originally posted by tinkerbell
@ Swan -![]()
![]()
A inace, meni je mmiki rekao ko je AFKA, ali nas nije upoznao![]()
Ja znam ko je AFKA, ja znam![]()
![]()
![]()
A meni mmiki nije rekao ko je Tinkerbell.
Meni niko nista nije hteo da kaze, morao sam sam da pogadjam.
Pogodio sam samo Pakija.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!