Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by HaldirDobrodosao novajlijo :-)
Ja imam sve albume od Janet Jackson i pojma nemam sta se desilo zeni. Na albumima Rhytam Nation i Janet tako je jaka, pjeva o socijalnim, politickim temama, zlostavljanju, americkom licemjerju a onda najednom sve se svodi na oooo, uuuuu itd. Zadnji dobar album koji je napravila po meni je Velvet Rope. I dalje je slusam i volim ali vise po inerciji. Ovaj zadnji album im par dobrih momenata, ali to je to. Samo momenti, au cjelini, pa Rihana je ozbiljnija.
Originally posted by HaldirI ja mislim da je The Velvet rope njen najbolji i jedan od najboljih albuma svih vremena. Muzicki rec je o interesantnoj mesavini bluza, popa i elektronike. Tekstovi su izuzetno jaki i iskreni. Tema albuma je samoprihvatanje pa otuda i one dve LGBT pesme "Fre Xone" i "Tonight's The Night". Kada je objavljen kritika je bila podeljena. Jedni su ga smatrali savrsenim, drugi su mislili da je suvise mracan. Janet se tada izborila za status "ozbiljne" umetnice. I pored loseg starta, cak mnogo losijeg od albuma 20 Y.O. The Velvet Rope je na kraju ispao veliki komercijalni uspeh sa 10 miliona primeraka prodatih u svetu (od toga vise od 3 miliona u SAD-u) i to pre svega zahvaljujuci jednom od najprodavnijih singlova svih vremena "Together Again". Na zalost Janet vise nikada nije ni pokusala da ponovi nesto slicno a ja sam se nadao da ce dalji tok njene karijere ici bas u tom pravcu. Njena naredna 3 ostvarenja nisu bila tematska i mislim da je to greska bar kada su poslednja dva u pitanju jer je All for You ipak dobar album.
Meni je Velvet Rope jedan od najboljih albuma svih vremena, jako emotivan j jak, ali 20.Y.O......ne znam, dobar je,ima dobrih momenata (Get it out of me) ali da ce biti bestseller...sumnjam. Inace nisam znao za bojkot od strane MTVa. GADOVI, a nekada im je bila cool.
Originally posted by Beogradjanin18Jos uvek se ne zna. Nadam se da hoce.
@ Damita Jo-
Ja imam novost sa wikipedie. "With You" je u UK pusten u digital formatu i kazu da je za sada to njen 4. najprodavaniji single. Samo da ne prodje kao "So Excited", da ga puste na Tv 27.11. i u iTunes shopove pa da se ne nadje na top listama. Inace hoce li biti spota za "With U"?
Originally posted by Renoir6 razlicitih omota. 4 su dizajnirali Janetini fanovi, jedan je regularno izdanje i jedan specijalno uz bonus DVD.
By the way....
Video u Virgin Megastoru na Times Squeru da postoje bar 7 verzija albuma - mislim na cover albuma...20 Y.0.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!