Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by maryPricaj mi o tome, 'sestro'!!! ce mi doci glave jednog dana!
znak - ribe, podznak - lav
ponekad ne volim sto sam u znaku ribe. Suvise sam emocionalna i to zna da bude na neki nacin frustrirajuce, narocito ako se vezem ili ako mi se svidja neko ko nije toliko emocionalan ili svoje emocije ne pokazuje tako lako.
Originally posted by Suncesta ima` da ti pricam...znas i sam. evo sad placem nad nasom tuznom sudbinomOriginally posted by maryPricaj mi o tome, 'sestro'!!! ce mi doci glave jednog dana!
ponekad ne volim sto sam u znaku ribe. Suvise sam emocionalna i to zna da bude na neki nacin frustrirajuce, narocito ako se vezem ili ako mi se svidja neko ko nije toliko emocionalan ili svoje emocije ne pokazuje tako lako.
Originally posted by muzika86Podznak mozes dobiti prilikom izradjivanja natalnog horoskopa, a odredjuje se na osnovu tachnog vremena kad si rodjen u toku dana. E sad, evo ti precizne definicije podznaka, iskopah ti neshto na netu:
a sta je to podznak?? kako to znate
Originally posted by Zemunacda li je glavni znak uvek Sun?
Na http://astro-software.com/cgi-bin/astro/natal mozes tachno da odredish svoj podznak. Najbitnije je da tachno unesesh datum, vreme i mesto rodjenja, i u prvom redu kad ti izbaci natalnu kartu, pishe ti glavni znak (Sun), i podznak (Ascendant).
Originally posted by Vel boy
Shta je sve to, munze konza?
Originally posted by SunceThe same here:sweet:Originally posted by maryPricaj mi o tome, 'sestro'!!! ce mi doci glave jednog dana!
Originally posted by maryHoney, ja sam ovan - riba pa me smara isto, s ti sto sam ja u fazonu da ako vec nisam slobodna da pkazujem ve te emocije onda ne zelim ni da ih osecam, pa stisnem 'cancel' i idem dalje.
cekam, samo cekam da se probudi lav u meni
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!