Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Mozda glupa tema, al meni svakako bilo interesantno...

Em, vozam se danas gradom i u svoj dosadi zbog guzve u Srpskih Vladara (ne priznajem novi naziv, jbg) blejim kao i svaki drugi :have_no_life_cuz_its_januarski_rock: malo levo malo desno sta rade ljudi na ulici.

Utom, dva decka (od kojih jedan vrlo mrnjaaaau :maca: :hyper: ), kojima je moj izoshtreni gaydar vec udario rainbow traku oko ruke te pink trougao na chelo se prvo pozdravishe onako strejtashki ('doduse nije mi se chinilo da je izgovoreno ono "vidimo se brate tebra"') a onda su zastali na sekund, pogledali se, a onda je usledio dodir usana (nishta tetka unik0rnki ne mozhe da promakne) posle koga svako ode na svoju stranu i to bez onog uruzbanog hitanja ka odredistu kao posle izvrshenog zlochina.

Zabavno je da naravno i oni koji su primetili su tu scenu iskulirali.

Mene je navelo na razmisljanje, da ma koliko to bilo lepo i simpaticno, zhalosno je da me to toliko fascinira u XXI veku te da tako nesto i zasluzuje sopstvenu temu kao nesto sto je iznimno a ne svakodnevica.

U svakom slucaju, svaka cast. :)

(obicno posle ovakvih stvari neko bude prebijen, ili izadje neki grafit, jer bez 'shamara' sredine koji ce podsetiti gde i kada zivis, ovakve stvari ne prolaze)
Korisnikov avatar
By Paki
A kad to uradim sa dečkom u Knez Mihajlovoj posle izlaska iz Alijanse? ... :sweet: ... 'Se i to računa? :trep:

... Ili samo Ulix koliko puta sa svojim dečkom... :)

Od sad na vreme prijavljujem. :paki:
Korisnikov avatar
By blenta
uradio sam to nebrojeno puta
jednostavno momenat slatki
nikad nisam imao ni najmanji problem zbog toga
:cookie:
Korisnikov avatar
By KiWi
desilo se par puta .. skontao sam šta radim tek kada se desilo ... U takvih trenucima ne misliš o mogućim posledicama :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
a, u ovom gradu u americi, sam to video (za svojih 9 godina ovde) samo jednom. i to u studentskom delu grada. i mnogi su bili blenuli. i to i iz autobusa....
Korisnikov avatar
By Sunce
Desavalo se i meni. Kad sam zaljubljen do usiju, mogu sve - pa i da decka uhvatim za ruku, da ga pomilujem, poljubim i zagrlim jako pred svima.

Jednom sam svog bivseg decka docekao na autobuskoj stanici tako sto sam vezao plavu ogromnu masnu. Decko mi je rekao da zeli da mu poklonim sebe, i ja sam to simbolicno uradio. Zaljubljeno stanje je i luckasto! Ko zna sta su ljudi oko nas videli...
Korisnikov avatar
By tramp
nije bas na istu temu ali ne tako davno, mozda sam vec spomenula, gledam dva tipa sa kolicima i malim bepcetom i tako se petljaju ... onako tipicno roditeljski ko ce da pridrzi dete a ko ce da iznese kolica, potpuno opcinjeni poslom i bili su mi tako prelepi ... dva decka sa bebom su i za NY neobicna pojava, mada sam videla par parova tako ali ovi su mi bili preslatki
Korisnikov avatar
By Hys.
jeste bezze da u 21 veku nas to fascinira, ali i meni je onako, bas drago kada vidim slicne situacije, dodje mi da pridjem i kazem "e bas ste sjatki" :mazi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Awwwwwwwwwwww... :love: Totalno sam raznezen...

Ajde za vise takvih momenata :ziveli:
By fazza
Auh, kad je to beshe bilo...u glavnom, stojim u Makedonskoj ulici, ispred zgrade
Politike, caskam sa drugari(ca)ma, kad eto ti dva tipa koji se drze za ruke. :)
Mislio sam da mi se uchinilo, te sam na trenutak skrenuo pogled, sabrao se,
ponovo okrenuo glavu ka njima i ugledao istu scenu. :) Bilo je mnogo :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
To je verovatno bilo zbog X-a...

A ja kada vidim tako nesto, uglavnom im klimnem ili namignem. :love:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa dobro i to je pocetak.
Mislim da do pre par godina nebi nikome ni palo na pamet da se poljube na ulici u centru Beograda a sada su stvari ocigledno krenule na bolje. :klap:

Ja sam zadnju put kada sam bio u Minhenu u metrou video 2 dechka koji su stajali pored ulaznih vrata i zvalili se najstrasnije naocigleded ostaluh putnika koji su se ili smesili na tu scenu ili su bili ravnodusni.Zivela EU:eu::eu:
Korisnikov avatar
By Rei
Kod mene na faksu jednom, metar od mene, srela se dvojica i poljubila se u obraz. Nije bash na usne, ali nije bash ni uobichajen ritual pozdravljanja kod muzhjaka. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
jAAOooo... :) bas cakano.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Drago mi je da se i kod nas tako nesto moze videti....mozda ce to biti dovoljan razlog da drustvo na gay parove gleda drugacije a ne kao na otpad drustva.Podrzavam te stvari i ovo sto sam pprocitao mi deluje jako simpaticno i naravno hrabro.....Svaka cast
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Samo kada bih ja nabasao na decka koj je dovoljno hrabar da uradi tako nesto... :sigh:
Ali eto recimo skoro svakog petka prolazim zagrljen ili drzeci se za ruke sa drugom kada idemo u alliancu. Onaj deo konj-alliance. :isus:
Korisnikov avatar
By Zonche!
To mislis na mene? trep trep
Korisnikov avatar
By mary
moja devojka i ja skoro uvek idemo ulicom drzeci se za ruke. ranije smo se i mnogo vise ljubile na ulici, str8 kaficu, gradskom prevozu...sada redje(ipak si stariji i prodje ti kroz glavu gde zivis) ali nam se desi. nista negativno nismo dozivele zbog toga, uglavnom nas 'ne primecuju' ili se gurkaju kao - vidi lezbejke! :lol:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by mary
moja devojka i ja skoro uvek idemo ulicom drzeci se za ruke. ranije smo se i mnogo vise ljubile na ulici, str8 kaficu, gradskom prevozu...sada redje(ipak si stariji i prodje ti kroz glavu gde zivis) ali nam se desi. nista negativno nismo dozivele zbog toga, uglavnom nas 'ne primecuju' ili se gurkaju kao - vidi lezbejke! :lol:
C c c lezbejke jedne,sram da ves bude,stidite se :lezkiss:
morao je neko da vam kaze pre ili kasnije:lol::smeh:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:smeh:
Lako je vama ribama... :sigh:

@Zonche ne, aman? Kada smo se mi drzali za ruke dok smo isli u Alliance? :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa drzali smo se ispod ruke kad smo se vracali :lol:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by unic0rn
...se prvo pozdravishe onako strejtashki ('doduse nije mi se chinilo da je izgovoreno ono "vidimo se brate tebra"') a onda su zastali na sekund, pogledali se, a onda je usledio dodir usana (nishta tetka unik0rnki ne mozhe da promakne) posle koga svako ode na svoju stranu ...
evo ja cu da prekinem ovu ranezenost mase i reci da mi nije jasno da li ej to bio pravi poljubac *jer su svi ovde to shvatili tako* ili ovo sto je napisano (ovals dodir usnama koji se mozda slucajno desio)
:neznam:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Jelena_Bliss
Originally posted by mary
C c c lezbejke jedne,sram da ves bude,stidite se :lezkiss:
morao je neko da vam kaze pre ili kasnije:lol: :smeh:
uf, dobro je, ako cemo samo takvu negativnu reakciju da izazovemo.
:)
Korisnikov avatar
By anche
a vi to radite jer vam stalo da vidite reakcije ili zato sto vam se radi? :neznam: meni malo cudno da se bude svesna okoline u takvim momentima :vogue:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by anche
a vi to radite jer vam stalo da vidite reakcije ili zato sto vam se radi? :neznam: meni malo cudno da se bude svesna okoline u takvim momentima :vogue:
a sta mislis? :lol:
:hmm: da vidimo reakcije, da. da vidimo da li ce neko da nas izvredja ili, ne daj boze, fizicki nasrne na nas.
e sad, ne mogu ti pomoci ako ti se nikada nije desilo da ne budes svesna okoline.
Korisnikov avatar
By anche
pa rece da to vise ne radite tako cesto, racunam prosla vas zelja - sasvim normalna stvar u dugim vezama. bez :drama:
Korisnikov avatar
By Oziris
awwwww.... Ja bih se skroz raznezila da sam ih videla... verovatno bih blentavo buljila u njih, skroz zaljubljeno... :love:
Korisnikov avatar
By Paki
Evo prijave :D ... sinoć sam se poljubio sa dečkom u kafeu Akademije 28, nije bilo puno ljudi, ali nismo bili ni sami. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!