Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by svejednoI kako odlučiti šta je offtopic u temi gde pripadnici istog znaka ližu dupe jedni drugima jer su "na istoj talasnoj dužini"?
Nego, Tramp, imaces 12 tema da cistis, jbg.
Originally posted by svejednohvala
Ja mislim da je ovo najbolja tema do sada.
Nego, Tramp, imaces 12 tema da cistis, jbg.sta's ... desi se ... nemam 12 - znas koliko se tema otvara u Kaficu svakodnevno?!
I da iskoristim pravo za pitanja: Ko odlucuje to banovanje?Administrator i Super Administrator
Mozes ti licno, npr, sama, (ili neki drugi mod, sam) ili moras da se konsultujes sa jos nekim?hm, ne, ali ako dam nekom 5 opomena mislim da ga/je to automatski banira sa ovim sad novim "automatik" opomenama ... naravno, u slucaju greske Admin/S.Admin moze to da popravi
E da, i sta kad je neko banovan? El moze da da zalbu ili tako nesto?da Adminu i S.Adminu (unic0rnu i avalonu)
I na kraju, koja ti je omiljena boja?crvena i crna
Originally posted by bigirlteme koje su relativno tesko definisane se manje ciste - recimo postoji tema Kafic Dina i Seaman koju skoro pa uopste ne cistimOriginally posted by svejednoI kako odlučiti šta je offtopic u temi gde pripadnici istog znaka ližu dupe jedni drugima jer su "na istoj talasnoj dužini"?
Nego, Tramp, imaces 12 tema da cistis, jbg.
Pa se svaki komentar druge vrste smatra zlonamernim ili kakvim već...
Ili je u takvim temama offtopic ne lizati dupe pripadnicima dotičnog znaka?
Originally posted by Deletenije, najvaznije je da se moderatorici kafica pokazu mada ni nije losa ideja, a onda ona nadje nekog da adminu i eto ... sve reseno
Najvaznije od svega je biti dobar sa moderatorima, pa ako te vole, mozda ti i oproste neke stvari
Zapravo, ja imam jedan prelog, da Bigirl, ili ja...svejedno ko, predlozi najzustrijim forumasima iz vec spomenutih 12 ili koliko vec tema da se ove postojece zakljucaju, izbrisu ili sta vec i da se otvori jedna zajednicka.
Originally posted by trampUhh, to je za mene suvise komplikovano, ipak dizem ruke!Originally posted by Deletenije, najvaznije je da se moderatorici kafica pokazu mada ni nije losa ideja, a onda ona nadje nekog da adminu i eto ... sve reseno
Najvaznije od svega je biti dobar sa moderatorima, pa ako te vole, mozda ti i oproste neke stvari
Zapravo, ja imam jedan prelog, da Bigirl, ili ja...svejedno ko, predlozi najzustrijim forumasima iz vec spomenutih 12 ili koliko vec tema da se ove postojece zakljucaju, izbrisu ili sta vec i da se otvori jedna zajednicka.
Originally posted by Mr.JaNema odgovarajuceg smajlija, pa uvek pribegnem metodi vatrenog oruzjaOriginally posted by trampJa mislim da bi to ONA od svih ljudi trebala da zna...Originally posted by Deletene davi se sa vatrenim oruzjem
Traaaaamp!!!! Zadavicu te!!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!