Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Çâðê_DUP
kakve su ribe? ja sam cula da su neke matore koke, pa me nije privuklo da trazim
Korisnikov avatar
By Diabolique
Jennifer Beals mozda jeste "matora koka", ali joj Angelina Jolie nije ni do kolena! Ma kakvi - ni do stikli! :potapsava:
Korisnikov avatar
By IriS
nećemo se vredjamo :nono:
Korisnikov avatar
By Diabolique
Moram malo da provociram Angelinu777... :cheer:
Korisnikov avatar
By IriS
ne moraš, zna se šta se jedino mora ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Skidam petu... Ali mi nesto, sve k'o iz inata, sporo skida... :(
Korisnikov avatar
By Shmi
Oce to jer ne ja i dalje ne dobijam titl. :smilegrin:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Diabolique
Jennifer Beals mozda jeste "matora koka", ali joj Angelina Jolie nije ni do kolena! Ma kakvi - ni do stikli! :potapsava:
:wow:

Ah kakav antitalenat za provokacije..jel ja treba da reagujem na ovo? :senilko:
prosto nemam srca, a da ti ne napisem kako si me dotakla u jako osetljivu zicu. sada mi je bas tesko. :sniff:
Korisnikov avatar
By Oziris
Dziz, kakva hot scena Bette i Jodi i "shotgun" duvanje... :bale:
Korisnikov avatar
By Diabolique
Prosla epizoda je bila bolja, ali je Helena ovde bila ubedljivo najjaca! Mislim, ona u kuhinji... :smeh: , hajte, molim vas! Znala sam da ce nesto da zjb! Ali je bila ultra simpaticna sa onom keceljicom :smeh: !
Sve vise mi se svidja i Terminatorka, bas je zgodna, cak je i Tina bila OK sa onim "She is so fired!"...
Naravno, i nenadmasna Bette koja zamalo da umre od onog duvanja nastavlja sa svojim biserima... Srecom, pa sve vise shvatamo da nije tako hladna i nedostupna...:love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Helena u onoj crnoj haljini.... :bale:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kad smo vec kod the L word-a, da li moze neko da mi nadje english subtitles, zajedno sa upisanim vremenom? Unapred hvala :D
Korisnikov avatar
By Skyen
pogledaj moju poslednju poruku zeno cjorava :P
koja je fora sa vremenom?
Korisnikov avatar
By Oziris
pa ono, kada idu dijalozi i sl.

Btw, ja sam imala subtitles za sve 3 sezone, ali kada mi je pukao sistem otislo mi je sve, a eto, te fajlove nisam imala kao back up na CD-u...
Korisnikov avatar
By m..
Kakav je ono tag 85? Skidam kodeke za mp3, mp4 i divx celo jutro, i ne mogu da gledam drugu sezonu od pola jer mi i dalje fali neki qratz, pa nemam ton (a citanje s usana mi bash i ne ide)...
Anyway, fali mi aj audio kodek koji se predstavlja kao tag 85, negde sam nasla da mi reba fraunchoferov kodek da bi to citalo, instalirala sam ga i dalje ne radi, ako neko ima ideju kako da resim problem, saveti su dobrodosli. Kriziram ovde...
Korisnikov avatar
By Oziris
A da probas da skines sa neta k lite mega codec? Ne moras uopste da skidas pojedinacno kodeke, instaliras samo to jedno pakovanje i sve otvara (bar je meni otvorio sve zivo!).
Korisnikov avatar
By m..
Nasla neki ffd, sve radi sad..
Korisnikov avatar
By Galadriel
Danas je u tv programu Vecernjih novosti na poslednjoj strani izasao poveci tekst o ovoj seriji. Naslov : " Izazovna tv prica o lezbIjkama osvaja Amerku." Kaze jos: " Teme su : vojnicka strategija ne pitaj i ne pricaj, legalnost istopolnih brakova i izazovi promene pola, uz, naravno, lakocu koju je revolucionarno otvorila danas vec istorijska serija Seks i grad."

Ne mogu da verujem da su napisali da je promena pola izazov.
Korisnikov avatar
By anche
izludjuju me kad napisu lezbIjka... :durenje:
Korisnikov avatar
By m..
Ni ja ne volim lezbijku.

Ne mogu da ucitam dvd sa trecim serijalom, suicid, moracu da se preselim u drugi stan, valjda tamo hoce da cita. Majko mila, ja sam gotova.
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Ljudi, ja već nedeljama samo o toj seriji čitam na netu, a pojma nemam o čemu se radi....
Jel se prikazuje to na nekim našim programima u SRBIJI? Da i ja vidim šta ima tu ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
nema kod nas. devojke to skidaju sa neta pa gledaju. idi na imdb, tamo ima sve.
Korisnikov avatar
By Oziris
Jedva cekam sestu epizodu... Btw, uopste mi nije jasno zasto serija ne ide konstantno, zasto snimaju samo po 10-ak epizoda po sezoni??? Mislim, otelis se dok sacekas novu sezonu jbt!!!
Korisnikov avatar
By m..
Bolje 10 epizoda po sezoni a da valjaju, nego kao oni sitkomi i dinastije/dallasi sa 1647 epizoda koje odu u kurac, razvodne se i ljudi pocnu da umiru, oboljevaju od ebole, pilotiraju, vencavaju se iako su u srodstvu a ne znaju, saznaju da su usvojeni i ne znam ni ja sta, samo zato sto je neko ostao bez ideja. Radije cu da gledam svaku sezonu 10x nego da gledam 140 epizoda po sezoni, ako to zalici na spansku seriju, pa ma koliko odlicnih scena sexa imalo, lol.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa jes', kada tako postavis stvari u pravu si...
A pro po serije - kako to da se niko nije setio da kidnapuje Helenu sada kada je "ranjiva", ovako razbastinjena i bez zastite... Mislim, sve vreme je potenciraju kao naslednicu jedne od najvecih fondacijskih imerija, a ona se slobodno setka naokolo pritom izgubivsi skoro sve manire... Tu su mi ga bas malo usrali... A i nije mi pravo da tako ojade i unakaze moj omiljeni lik. :(
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, uh, Helena omiljeni lik? (da odmah kazem da sam stigla do 3. sezone, tj odgledala sam 2.) Ne znam, ja se ne bih s takvom petljala, ne volim nikakve paucine oko mene...

Kad smo vec kod toga, JZ okacila link na ovo na blogu, a ja pomislih kako bi leglo ovde:
Daklem - WHICH L WORD CHARACTER ARE YOU?

Slika
Meni ispade Marina, na prve 2 lopte, a na treci odgovor Shane, uzas (radila sam kviz 3x u nadi da cu ispasti neki normalan lik, pa svaki put eliminisala prethodno izabrani odgovor:lood:...)

Kviz je poslednji na stranici.
http://quizilla.com/redirect.php?statsi ... are+you%3F
Korisnikov avatar
By Oziris
A, znam za to... Radila sam 7 puta i svaki put mi je ispala Bette :shocked: i onda sam odustala. :D
Korisnikov avatar
By m..
Sad mi je jasno sto ljubis Helenu. Imaju tu zajednicku crtu.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!