Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnRage
Ja djevica u podznaku, zrak-zemlja, ubitacna kombinacija :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Ne postoji Vaga koju poznajem, a da mi u nekom trenutku života nije zabila nož u leđa. Nema goreg znaka. Tako su... Umilni. Prvo. Ušlihtaju ti se najgore (niko ne glumi finoću bolje od Vage), a onda postaju posesivno-opsesivne osobe. Pa one njihove depresije, katastrofa. A tek laži... Jbt, kako zinu tako lažu. A mišljenja... Oni ne mogu da imaju mišljenje. Osećanja... Previše nestalna. Užas.

Ne znam... Možda mogu da prođu kao društvo, ali kao partner ili rodbina - dno dna. Nijedna Vaga više neće zadobiti moje poverenje ma koliko se trudila.
By Çâðê_DUP
Originally posted by bigirl
Ne postoji Vaga koju poznajem, a da mi u nekom trenutku života nije zabila nož u leđa. Nema goreg znaka. Tako su... Umilni. Prvo. Ušlihtaju ti se najgore (niko ne glumi finoću bolje od Vage), a onda postaju posesivno-opsesivne osobe. Pa one njihove depresije, katastrofa. A tek laži... Jbt, kako zinu tako lažu. A mišljenja... Oni ne mogu da imaju mišljenje. Osećanja... Previše nestalna. Užas.

Ne znam... Možda mogu da prođu kao društvo, ali kao partner ili rodbina - dno dna. Nijedna Vaga više neće zadobiti moje poverenje ma koliko se trudila.
:shok:

Zamolila bih te da kroz projekciju svojih losih iskustava sa nekim pripadnicima znaka Vage, kroz generalizaciju dolazis do neistinitih, pa i uvredljivih zakljucaka koji se mogu (istom) primeniti na sve nas koji postujemo ovde, a u znaku smo Vage. To je indirektna uvreda. Ogradi se makar jednom recenicom.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Angelina777

:shok:

Zamolila bih te da kroz projekciju svojih losih iskustava sa nekim pripadnicima znaka Vage, kroz generalizaciju dolazis do neistinitih, pa i uvredljivih zakljucaka koji se mogu (istom) primeniti na sve nas koji postujemo ovde, a u znaku smo Vage. To je indirektna uvreda. Ogradi se makar jednom recenicom.
By Çâðê_DUP
Moj predlog je ovakav

Zao mi je sto imas ovakvo misljenje o Vagama. Otvara ti se mogucnost da percipiras da postoji i vishi i nizi tip ovoga (kao i bilo kog drugog) znaka. :sudija:
By aldlfr
joooj...

jeste lepi ali ste zajebani,moj bivsi (Dionis) je bio vaga sa podzankom skorpije(ili je mozda skorpija kod njega prevladavala)...:doh:
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Vaga (Libro)
MOTO: JA ODMERAVAM
KARAKTERISTIKE: Pažljiv/a, odmerava, harmoničan/a, dobro se slaže sa drugima. Veliki/a je esteta. Poseduje lepotu, gracioznost, prozračan ten. Na poslu je diplomata, u kući netaktičan/a. Voli timski rad. Elegancija, dobar ukus.
PLANETA: Venera.
ZANIMANJE: Pravnik, sudija, glumac, pevač, političar, slikar, pijanista, diplomata, arhitekta, vaspitač, nastavnik.
MANA: Hirovit/a, puno troši.
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
VENERA - "Mala sreća". U znaku ostaje 1 mesec godišnje. Vlada ljudskim osećanjima. Brine o lepom životu. Voli da bude voljena. To je planeta ljubavi, lepote, blagosti. Daje duhovite ljude. Retrogradna Venera označava stidljive osobe, koje ne umeju da pokažu naklonost. Imaju nezreo pristup ljubavi.
BOJA: pastelni tonovi žute, plave, tirkiz.
METAL: bakar.
DRAGI KAMEN: smaragd.
BILJKA: ruža.
DAN: petak.
Korisnikov avatar
By svejedno
Ne postoji Vaga koju poznajem, a da mi u nekom trenutku života nije zabila nož u leđa. Nema goreg znaka. ...

Daj, ovo je glupost.

Prvo, ti se, koliko sam skapirao, razumes u astrology, te znas da sve zavisi od aspekata, kuca, stelijuma & ostalog. Kod Vaga od pozicije i aspekata Venere, npr, kao i vladara asc, te njihovih dispozitora etc.

Ono sto sam hteo da kazzem ovom (vecini) zamrsenom pricom je da ne postoji los znak, samo lose osobe.

Prvo, svaki znak ima visi i nizi tip.

Drugo, svaka generalizacija je glupa, ali strelcevi vole da generalizuju ;) :hipocrit:
Korisnikov avatar
By tramp
hmmmm ... vaga je jedan od znakova prema kojima nemam ama bas nikakvo misljenje, nisam ili bar ne znam da sam bila u blizoj vezi sa vagom a ove sto znam poizdalje su mi ok
Korisnikov avatar
By svejedno
@Paris

To je vec zloban zakljucak iz dobronamernog cinizma ;)

Gotivim ja bigirl, no sam nesto slabije taktican nego sto se inace trudim da budem, mora biti da je temperatura u pitanju.. da nije bigirl, napisao bih nesto nelepo... samo to me sprecilo.

Nego, Skorpija podznak, a? Kazem, mnogo utice na vas.

Zli jezik :) Vidi, bre, sta ti pise ispod nicka..

;)

@ Tramp

Mnogima je njihova glavna osobina to sto su mlake...za razliku od onih sa podznakom u skorpiji ;)
Korisnikov avatar
By tramp
posto sam ja skorpija u znaku molim da se suzdrzite od napada na :skorpija:

ki ki ki :evilwait:
Korisnikov avatar
By Hys.
@ svejedno-upravo tako-toliko sve zavisi od kuca, aspekata, .........ja zaista ne volim da generalizujem znake, kao ni ljude. svi mi nosimo u sebi palete boja:shake:
Korisnikov avatar
By svejedno
Da, to je sustina...

Ali osobine Sunca (i Meseca) su ipak uvek prisutne, uvek bar blago prisutne, bar na fizickom planu, ako nista drugo, mora se priznati.

Ali dublje ulazenje u materiju ne podnosi generalizacije.

EDIT :shake: :)
Korisnikov avatar
By Hys.
upravo tako:)
mali off-svejedno, ako nisi, procitaj "astropsihologiju" gorana milekica
e to :hail:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja sam Vaga u podznaku :D
Jel se to računa :mirnatetko:
By Çâðê_DUP
Mnogima je njihova glavna osobina to sto su mlake...za razliku od onih sa podznakom u skorpiji ;)
Jesu, mnoge su "mlake" , s tim da pominjes Skorpiona, a meni su zapravo sve brze planete u Skorpionu, tako da imam dosta skorpionskog u sebi. Ne ponosim se tim :P

@ Stripi, dobrodosao u nas klub, ali ne moze na listu! :P Ipak, procitaj na prvoj strani, napisala sam nesto o podznaku Vaga ;)
By Çâðê_DUP
VAGE:
Angelina777 :klavir:
Colorado :colorado:
EnRage :flaming:
Coka (izaberi svoj smajli)
Paris :ogledalce:
crkni :dropdead:
Obecata :freddy:
Robin-DUPLA VAGA :shok: :boxer:
By Paris
Originally posted by svejedno
@Paris

To je vec zloban zakljucak iz dobronamernog cinizma ;)
Moj zaljučak je silogizam. A = V, i S = A, dakle S = V ;)

Ovde je zlobna samo jedna frustirana korisnica koja zaključke o 1/12 ljudi na planeti donosi na osnovu lošeg iskustva sa nekoliko osoba :ubise:
Korisnikov avatar
By bigirl
Drugo, svaka generalizacija je glupa, ali strelcevi vole da generalizuju ;) :hipocrit:
Svi ste uhvatili za taj moj post... Pa to je prosto neverovatno. Samo sam iznela SVOJE mišljenje zasnovano na 100% Vaga koje poznajem.

PS Malo bolje pogledaj astrološki Vage... Biće ti jasnije neke stvari...
By Çâðê_DUP
Angelina :klavir: podznak Rak
Colorado :colorado: podznak: nije se izjasnio
EnRage :flaming: podznak Devica
coka :love: podznak: nije se izjasnila
Paris :ogledalce: podznak Skorpija
crkni :dropdead: podznak Skorpija
obecata :freddy: podznak Lav
robin :boxer: DUPLA VAGA :shok:

PODZNAK VAGA imaju:

Val
Deksi
Stripi

LJUDI ZA KOJE SMO CULI PREO TRECIH LICA DA SU VAGE:spijun:

Najlepsi Decko
Confucious
Hybrid
Dionis
By Paris
Nego, Skorpija podznak, a? Kazem, mnogo utice na vas.
Vidi, bre, sta ti pise ispod nicka..
Škorpija utice, thx God, a ovo sto je napisano ispod nicka je upućeno samo onima koji prepoznaju da je upućeno njima...kao npr. ti :bj:
By Çâðê_DUP
Slika

Vaga (lat. Libra) je jedan od 12 horoskopskih znakova. Osobe rođene od 23. rujna do 23. listopada rođene su u znaku vage.

Vladajući planet - Venera
Element - Zrak
Boja - Ružičasta
Dragi kamen - Safir
Metal - Bakar, bronca
Cvijet - Hortenzija
Životinja - Gušteri
Voli - Eleganciju, ukrase
Vage vole ljude, ali mrze veliku gužvu, posreduju između ljudi, ublažavajući njihove sukobe, a i same uživaju u njihovoj raspravi. Izuzetno su inteligentne, ali istovremeno i naivne, rijetko trče ili žure. Vaga najprije ide gore, pa onda dolje, teže harmoniji, ali većina prijatelja Vage ima osjećaj da poznaje dvije osobe. Mogu plakati zbog pretjerane osjećajnosti, iznenada postati sarkastični, a zatim veseli i radosni. Njihov karakter se sastoji od gotovo jednakih dijelova ljubaznosti, poštenja, filozofske logike i neodlučnosti. Kada su bolesni trebaju velike količine odmora i mira, bez neskladnih emocionalnih situacija.

IZVOR: wikipedia.org
By Çâðê_DUP
Ljubav [uredi]
Ljubav je za Vagu najvažnija, ne može živjeti sama. Vaga ima snažnu potrebu voljeti i biti voljena. Često se zaljubljuje u ljubav, a ne u osobu.

Posao [uredi]
Vage imaju smisao za glazbu, posebno klasičnu. Dobre su u zvanjima vezanim uz kulturu, ljepotu i umjetnost: manekenstvo (ljudi Vage su lijepi), moda, modna fotografija, kostimografija, scenografija, kozmetika, glazba, nekim dijelom i gluma.

Muškarac [uredi]
Muškarac Vaga je sklon neprekidnom davanju savjeta, imat će "savršena" rješenja na sve probleme i odgovor na svako pitanje, a voli raspravljati do iznemoglosti. Može biti ćudljiv i ima naviku da sve raspravi ili odvagne. Njegov šarm nije hipnotički kao kod Škorpiona, već logičan i stvaran. Muškarac je otmjen, osjetljiv na formu i ljepotu, upotrebljava dezodoranse, losione prije i poslije brijanja, fine mirise, lijepo se odijeva, pažljiv je ljubavnik. Neodlučan je, a ne može živjeti sam pa postoji opasnost da na kraju odabere upravo ženu kakva mu nije potrebna. Često miješaju prijateljstvo i ljubav, ali ne pate od slomljenog srca i gotovo kao i Blizanci ili Strijelci brzo zaboravljaju veze koje su bile osuđene na neuspjeh. Žena od njega ne može dobiti utjehu, emocije neće doprijeti do njega, nema osjećaj za partneričine potrebe za dubljim razumijevanjem. Muškarac Vaga mrzi zbrku i njemu je potrebna harmonija.

Slika

Žena [uredi]
Žena je savršena supruga, domaćica, majka, za sve nađe vremena i ništa ne zapušta. Za svoju bi djecu sve učinila. Lijepo hoda, lijepo se šminka, ima urednu kosu o moderno se odijeva. Voli nakit s plavim i bijelim safirima, što je drago kamenje Vage. Ako pronađe muškarca koji je razumije i voli ona je idealna žena. Voli se razmetati pametnim dosjetkama u raspravama, ali i raspravljati sama sa sobom. Sklona je sve dva puta odmjeravati, kako bi bila sigurna da nije nešto propustila, ona ne stvara svoja vlastita pravila, niti tvrdoglavo odbija sve razloge, kao žene drugih astroloških znakova, a i svoja mišljenja prezentira diplomatski pažljivo. Mrzi biti sama i potrebno joj je partnerstvo, kako u poslu tako i u ljubavi. Za nju je brak "zajedničko ulaganje" i tipična žena Vaga nema nikakvu želju da svome partneru bude kamen oko vrata. Rijetko kad dozvoljava da ju emocije ometaju u donošenju odluka ili stava. Idealna kombinacija sa ženom Vagom je muškarac Ovan, Škorpion, Lav ili Bik, a dvje Vage u braku postaju ili zaljubljene ptičice ili ljuti protivnici, prelazeći iz jednog ekstrema u drugi.
By Çâðê_DUP
POZNATI RODJENI U ZNAKU VAGE

Mika Häkkinen
Silvio Berlusconi
Bob Geldof
Mahatma Gandhi
Jimmy Carter
Cervantes
Nietzsche
Oscar Wilde
Luciano Pavarotti
John Lennon
Julio Iglesias
Josip Jelačić
Terezija Kesovija
Mustafa Nadarević
Lepa Brena
Goran Navojec
By Paris
Gwyneth Paltrow :love:
Sigourney Weaver 8.10
Gwen Stefani 3.10
Korisnikov avatar
By Hybrid
Evo i ja da se izvucem iz onog trac dela liste...
znak vaga
podznak vaga
09.10 :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!