Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sky123
kod mene je moto ''vrijeme lijeci rane''... bio sam malo zaljubljen prije par mjeseci... dobro ajd, malo vise... ok, veoma veoma mnogo... nesto slicno kao sto si ti napisao Instruare... ali i'm over it... prije ili kasnije prodje... ne znam, mislim da treba imati i karaktera da sam sebe pomalo kontrolises i kasnije stvari budu ok...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by Dina
Lakiboy ns,
Pa to jeste najlepsa varijanta ali ako se to unapred postavi kao cilj ja to zovem "trzisna ljubav" - koliko se da toliko se dobija, qq nesrece ako se neko prevari u trgovini :wink: Ne kazem da ljudi koji tako postavljaju stvari nisu realni, prakticni, samo mene to ne fascinira u smislu ljubavi. Istinska ljubav, po meni, nema ni razlog, ni racunicu, a druga osoba se voli onakva kakva jeste. To bi znacilo da nemas ogorcenja ako ta osoba ne moze nesto da ti pruzi jer nisi ni zacrtao da bas to tako mora, a i uzivas u onome sto moze.
Naravno da se u vezu ne ulazi sa nekim zacrtanim ciljevima ona se desi ili ne.Ali kada se veza razvije do odredjenog nivoa onda po meni mora da dodje u fazu kada VOLIS i VOLJEN SI.Ljubav se nemoze meriti i vagati kao na pijaci ali meni treba bar priblizan reciprocitet u kolichini ljubavi.Bio sam u vezi u kojoj sam davao svu svoju ljubav a dobijao je u mrvicama i to je jebeno puno bolelo-mozda otuda ovaj moj stav! :vrcka:
Ali ja sam vise skoncentrisana na situaciju od Instruare ili neku slicnu kad je jasno da ne moze biti reciprociteta :wink: Mislim da kad osoba postavi stvari u svojoj glavi recimo - da nesto sto je nemoguce nece postati moguce... ali cim se desilo onda ima nekog razloga i neke lepote, koje mozda nema u nekim drugim ljubavima... i onda nije izgubljeno vreme.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@DINA-sardina:D
Mislim da tvoj potpis najbolje odrazava tvoje misljenje u vezi ove teme:trep::bye:
Korisnikov avatar
By Dina
Lakiboy ns,
Eto slozili smo se :D i ja to mislim :wink: :bye:
Korisnikov avatar
By Instruare
Hvala vam, vasa podrska mi jako znaci.
Inace opet sam se zaneo sa pisanjem...

Evo danas je dosao na posao, da se pozdravi i da vidi sta ima novo.
Recicu vam samo da cim sam ga video, srce mi je pocelo kucati svom snagom... Inace nikada mi se to nije desilo, nikad mi niko nije bio u mislima sve vreme, nikad nisam mislio na jednu osobu svaki dan par meseci, mislim da nikad nisam ni voleo, do sad...
Dali da vam kazem da par sekundi posto je usao u lokal na dvd-u je pocela pesma Sixpence none the Richer - Kiss me. Znao sam...
Znam tacan redosled pesama i ako je poduzi spisak... Nisam mogao nesto preterano da pricam sa njim posto je dosao sa nekim drugom, tj nismo mogli da pricamo o "mojoj" temi... Pozvao sam ga na minut da dodje da mu nesto kazem. Pojavio se posle par minuta i rekao mi je da cemo pricati drugi put kad dodje sam. Trazio sam jos jednu uslugu. Rekao sam mu da dodje u magacin gde cemo biti sami... Kad je usao, zamolio sam ga da zatvori oci. Prvo ih je zatvorio na par sekundi i dok ih je drzao zatvorene tacno sam mogao da vidim da me se boji, da misli da cu na silu da ga poljubim ili tako nesto, kapci su mu previse igrali, otvorio ih je, mada sam mu rekao da ih opet zatvori ali ovog puta nek ih drzi zatvorene. Opet i opet su mu igrali kapci, video sam da je moj out njemu ipak malo vise znacio nego sto je on to rekao, plasi se od mene, i ako to vesto skriva u recenicama punim atributa "brate"...
Rekao sam mu da otvori oci. Smislio sam pricu da sam ustvari hteo da ga vidim sa zatvorenim ocima iz profila posto hocu da nacrtam njegov portret a nemam njegovu sliku... Znam mozda pomalo glupo ali to je prvo sto mi je palo na pamet... I ako je nadam se poverovao u pricu, lepo se pozdravio, ovog puta se nije bojao od pozdrava mada je i dalje bilo svedeno na cisto rukovanje... Pre out me je ponekad zagrlio, posle outa nijednom.
Danas sam jedno vreme bio u downu kad je odlazio... Mada mi se posle razpolozenje popravilo pri pomisli da konacno imam svoju prvu ljubav, da sam konacno nekog zavoleo, da i ja imam ljubavnih problema, i da zivot ne prestaje da me fasinira. Ovako sve treba da bude jer se inace nebi tako dogodilo, zar ne? Vise necu pokusavati da blokiram svoje emocije, volecu ga koliko mogu, makar ta ljubav bila neuzvracena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Instruare-lepo je to shto si se konacno zaljubio i sto te zivot fascinira,osecaj kada je covek(sretno) zaljubljen je najlepsi na svetu:)
Bez namere da te obeshrabrujem ali posto sam malo stariji od tebe i imam iskustva sa neuzvracenim ljubavima meni se cini da tvoja ljubavna prica definitivni ide u tom pravcu.
Zato je bitni da se ne "zaljubis do usiju" ako za to vec nije prekasno. :nope:
Jer njegov stav da "nema nista prtiv njegovog drugog gay-prijatelja" samo nek mu se ne prblizava previse" i da je "jednom prilikom hteo da ga odvali kada su im se brade slucajno ocesale" govori u kom pravcu bi vasa "veza" mogla da ide.
Pripazi se dechkonjo jer slomljeno srce ume jebeno mnogo da boli-veruj mi na rec!
Tvoje forsiranje da pricate o tvom "problemu" moze da ga lako uplasi,moja preporuka je da ako vec nemozes da izdrzis bez njega da se malo suzdrzis od forsiranja price o tvom problemu i druzis se sa njim na slicnim osnovama i temama kao i pre tvog autovanja jer sve ostalo moze da ga uplasi i udalji od tebe(opet govorim iz licnog iskustva):avion:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lakiboy_ns
...
Tvoje forsiranje da pricate o tvom "problemu" moze da ga lako uplasi,moja preporuka je da ako vec nemozes da izdrzis bez njega da se malo suzdrzis od forsiranja price o tvom problemu i druzis se sa njim na slicnim osnovama i temama kao i pre tvog autovanja jer sve ostalo moze da ga uplasi i udalji od tebe(opet govorim iz licnog iskustva) :avion:
I ja otisla sa teme pa se vratih posle novih momenata... Moram da se slozim sa Lakiboy ns. Cak ja mislim da ne bi bilo lose da budes i za nijansu suzdrzaniji nego pre, bar jedno vreme.

Ja se bas uplasih za tebe kad sam citala kako si ga vodio u magacin i govorio mu da zatvori oci. Na pocetku price si nam rekao da je to covek koji je hteo da prebije drugog gay prijatelja jer ga je pomilovao po bradi, dobro suzdrzao se ali ja sam vec rekla kako je to jako ruzno i pomisliti i reci. Tako da s obzirom na to a na njegovo sadasnje pristajanje na zatvaranje ociju u magacinu ja mislim da si ti njemu jako drag kao osoba, da ima poverenja u tebe. Nemoj da to proigras.

Ja ne mogu da uticem na sebe kad cu se zaljubiti i odljubiti jedino na sta mogu da uticem je da kontrolisem sebe i na neki nacin usmeravam osecanja, to je ono postavljanje stvari u glavi sto sam pominjala. Ne znam da li i kako to funkcionise kod drugih ljudi, ali mozes da pokusas. Npr. stalno ponavljaj sebi da je on str8 da je vas odnos s obzirom na to iskljucivo duhovan ali ne manje vredan zbog toga, mozda da nadjes neke trenutke zbog koga je i izuzetno vredan. Sigurno ima razloga sto je on bas tvoja ljubav. Mozda posle nekog vremena ne da neces zeleti telesni dodir, nego prihvataces stvari kao takve. Takodje mozes da imas nekog drugog momka (ili momke) sto se seksa tice, pa da u svojoj glavi i zivotu (privremeno) podelis fizicko i duhovno... Sve to ima za cilj da te zastiti od patnje :friends:
Korisnikov avatar
By Sky123
sh*t je kada se srce slomi, pogotovo prvi put... ali sta znam, meni trenutno na neki nacin najvise odgovara soliranje, ne moram da se oslanjam ni na koga i takva @#$&!...
Korisnikov avatar
By Instruare
Lakiboy_ns, Dina, Sky123 hvala vam puno!
Pomogli ste mi svojim savetima i zahvaljujuci vama sam prosvetlio neke momente u mom zivotu.

Video sam tog lika opet sad u subotu, kad sam ga video da mi se priblizava, trenutak kad sam ga ugledao, srce mi je pocelo da tuce sve jace i jace. Neznam zasto, znam da nikad nece biti samnom, o tome samo mastam. Razgovarali smo par puta posle outa mada nisam hteo da zapocinjem temu i pricali smo skroz normalno o poslu, kuci, problemima....
Nadam se da cu ga sve redje vidjati, i ako zelim da je uvek pored mene. Lose utice na mene i da mi on nesto kaze ja bi to sigurno uradio, ima potpunu kontrolu. Nikad to nije iskoristio, cak mislim da ni nezna ali moze jako lako da otkrije, zato zelim da se udaljim od njega. Da ga zaboravim i da mi ostanu samo lepa secanja na njega. Pokusao sam jedno vreme da svoje emocije malo vise fokusiram na svoju devojku, mada neide. Jako ga volim ali samim tim sto ga ne vidjam cesto emocije se polako hlade...
Nadam se da cu nekog upoznati sad u subotu ko ce mi skrenuti misli sa njega. Inace nadam se da dolazim 17.2 u Alijansu, tj skoro sam 90% siguran. Jos nisam upoznao nijednu gay ili bi osobu i ovo ce mi biti prvi put. Pokusacu da se opustim i uzivam.

Inace outovao sam se jos par ljudi...
Naj naj drugarici i reakcija je bila zapanjujuca. Rekla je da je na jednu ruku znala mada je mislila da sam gay, nije smela da me pita da me ne "uvredi". Super smo pricali i rekao sam joj da ma sta joj drugi rekli bi i gay ljudi ne "obozavaju shopping" tako da deal "aj samonom na buvljak svaki dan" otpada...
Rekao sam jos jednoj starijoj zeni u koju imam jako puno poverenja. Totalno otkacena likusa. Kad sam joj rekao samo je prokomentarisala da je to skroz normalno i ok, da i ona ima jednu lez u porodici i da joj to ne smeta. Popricali smo malo, mada brzo to ona zaboravila i krenula neku svoju temu. Jednostavno mi je dala do znanja da joj je to ok ali da nemoram sad non-stop da je davim. Opicena likusa...
(jednom je ogovarala sefa dok joj je ovaj stajao iza ledja, cccc bas se ispljuvala, hehe uvek se odvalim kad cujem sta je rekla)...
Dobro sam razmislio i odlucio da se outujem jos samo jednom drugu koji mislim da ce me stvarno razumeti i koji je ok po tom pitanju. Za sad mi je dovoljan taj krug ljudi da znaju, prosiricu ga ali onda kad osetim potrebu za tim. Za sad je dovoljno...

Jos jednom hvala svima onima kojima nije tesko da procitaju moje trenutne misli i situaciju koja me okruzuje.
Korisnikov avatar
By Pipin
Sve čestitke za hrabrost, priče su veoma zanimljive.
Složio bih se sa forumašima koji misle da je to što je taj tvoj drug hteo da udari onog lika kad ga je dirnuo po bradi, veoma važno za tebe i to kako ćeš se sad postaviti prema njemu. Ono što ja mislim je da se ti nisi njemu outovao zato što ti je dobar drug, nego zato što ti se on sviđa, što je i najčešći razlog outovanja momaka prema svojim drugovima. Obično se iz čistog poverenja outuju samo drugaricama. Tu možda i grešim, ali sam siguran da tvoj drug to zna ili bar sumnja na to kao razlog tolikog tvog poverenja prema njemu. Verovatno i nije prvi put u takvoj situaciji, odnosno pretekao te onaj lik što je hteo da ga pomazi po bradi. Sasvim je za očekivati da sad misli kako bi i ti hteo da uradiš nešto slično i da si mu se zbog toga i outovao. I vidiš da je u pravu :D
Zbog toga je i bio onako nepoverljiv u magacinu. Slažem se sa Dinom da bi sad trebao biti malo suzdržaniji od njega. Ako ništa drugo, to će ga razuveriti i povratićeš njegovo poverenje.
Korisnikov avatar
By Instruare
Hvala Pipine. :obraz:
Ostace mi samo u masti, sve sto radim sa njim radim u mojoj glavi.
Mozda mu jednog dana i kazem sta sam osecao, ali taj dan je daleko, tek kad se ohladim i kad budem znao da me vise ne privlaci.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da i meni je drago da si izbegao tu klopku zvanu zaljubljivanje u str8 druga.To je jednostavno situacija koja moze da bude toliko mucna da se ne moze opisati.Da je ovakav forum postojao kad sam ja bio u takvoj situaciji pa da mi stariji i iskusniji pomognu sa savetima mozda ne bih ni ja ulazio u to i mozda mi nebi zavrsio sa slomljenim srcem ali jebiga sve je to za ljude...
Imas puno gay-momaka out there sa kojima ces moci ostvariti bolji kontakt i eventualno vezu tako da go for it ali opet pazi se starijih gay-ajkula koji samo cekaju da iskoriste klince kao sto si ti .:deda:
Korisnikov avatar
By V25
Moje poslednje outovanje je bilo u novembru kada sam priznao tetki. Nemam problem sa time da nekome priznam. Nema potrebe bilo čega da se stidim niti da se ustručavam bilo šta da kažem. Zaboga, moja seksualnost je moja stvar. Stojim iza svojih reči, odluka i dela. Ne volim ljude koji ne umeju da se izbore sa sobom na prvom mestu, koji sebi ne umeju da definišu šta su i ko su. Ukoliko se neko stidi toga da prizna šta je, smatram da ga ni u čemu drugom ne treba uzimati za ozbiljno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gde nestade instruare?

Shta bi sa tim dechkom? :vestica:
Korisnikov avatar
By Dina
I ja se pitam gde nestade Instruare... I sta je bilo sa str8 drugom?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!