Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Ne govorim dovoljno dobro engleski, tekst me zanima, ako neko u dokolici zeli da ga sazeto prevede, preprica ili sl. neka to uradi, ako ne....nista...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ukratko:
Neki decko iz malog mesta koj je otvoreno bio gay, a pri tome bio poprilicno dobar u par sportova, svi su ga voleli, dobar student i nekim ljudima je pokazao da nije sve tako crno i belo, je poginuo u saobracajci....
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne mogu da otvorim stranicu ...

Sudeći po priči Mr.Ja, tužna priča ... :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj da klikneš na osakaćeni link, nego ga iskopiraj sa sve ciframa koje nisu ušle u opseg.

:pirat:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Mr.Ja
Ukratko:
Neki decko iz malog mesta koj je otvoreno bio gay, a pri tome bio poprilicno dobar u par sportova, svi su ga voleli, dobar student i nekim ljudima je pokazao da nije sve tako crno i belo, je poginuo u saobracajci....
a poenta je da je on bio prvi autovan ucenik u istoriji te skole. Nakon sto je poginuo ima ih 10, i celo konzervativno mesto je pocelo polako da se menja na bolje po pitanju stava o homoseksualnosti.
Korisnikov avatar
By Mars
Poenta je da je bio dečko za primer, uspešan i realizovan.
Da je bio ona drugačija vrsta pedera, ne bi žurili da se outuju.

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mars
Poenta je da je bio dečko za primer, uspešan i realizovan.
Da je bio ona drugačija vrsta pedera, ne bi žurili da se outuju.

Šta je sa onih desetoro gej mladića?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Paki
Šta je sa onih desetoro gej mladića?
Ta desetorica gay mladića su možda bili njegov kalibar a možda i ne, to odavde ne znamo - ali u svakom slučaju im je odgovaralo da se identifikuju s njim. A ne sa lokalnom čir-lidersicom muškog pola.

Kao što su kod nas svi žustro navijali da Ivan pobedi u VB(pa su posle bili ljuti što se nije outovao i radili to u njegovo ime-jako lepo!), iz istog tog razloga pozitivne slike, a ne Antal.

Korisnikov avatar
By Paki
Ja sam navijao i za Antala i za Ivana. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Opet sam ja odgovorio na Marsov post koj je u medjuvremenu promenjen! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa kad može REI, mogu i ja! :D
S tim što ja svoj nisam maknuo, kao on, nego integrisao sa prethodnim, Štedimo prostor!

Korisnikov avatar
By Adenim
Dakle, hajde svi da se samoubijemo ne bili smo od Srbije napravili SvetskiGayCentar.

Sto se price tice, meni je zao decka, stvarno...
Korisnikov avatar
By Instruare
Inace kako pise u textu jako je puno sranja preziveo kad se outovao. Cak ga je i sopstvena majka izbacila iz kuce...
Ponekad ljudi neznaju koliko im nesto znaci dok to ne izgube.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!