Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
ja nekako gubim kontinuitet na GS-u
dodjem taman ...i taman malo probrljavim po koju
i za manje od 10 dana se sve promeni teme koje sam pratio padaju, a neke nove dolaze ( to je valjda i normalno) ....

a za mesec dana se promene i ljudi ...

i prosto ispadnem iz fazona ...

i zaboravim ko je ko ...

tako da ne mogu da kazhem da sam "veran"
al sam svakako "matic" ...
Korisnikov avatar
By iJazz
Ovaj i ponekad gay.hr. Svratim na Queeria-u da vidim ima li nešto novo...
Korisnikov avatar
By andjela
na jednom sam admin, tamo provodim najvise vremena, i na jos tri (od kojih je jedan strani) + gs forum
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Originally posted by Lakiboy_ns
Nedavno sam "isprobavao" ostale forume na nasem srpskom cyber nebu i dosao do zakljucka da mi je gay-serbia forum najintersantniji u smislu da postoji neki osecaj zajednistva,druzenja i zblizenosti koje nisam primecivao na ostalim internet forumima te sam stoga ostao veran ovom forumu i na ostale retko odlazim! :kolo:
Koliko ste vi verni ovom forumu a koliko vremena provodite na ostalim internet forumima? :gatara:
Ma, aj zakuni se da ovakve teme još furaju po forumu! :hail2:
Znači ne verujem! :saksofon:
Korisnikov avatar
By Tweety
gs forumu sam veran vec dve godine, a ponekad posecujem i postujem na bosanskom www.queer.ba:zastava:
Korisnikov avatar
By malecka
ovde najvise vremena provodim (jer je najaktivniji), ali idem i na jos 2 foruma... :maji:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
posecujem dva gay foruma

na jednom sam moderator:bye:
By RACABG
rayka je jedna nemoralna forumashica prodaje se za funkcije samo tako a i shpijunira po forumima gde nema funkciju
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja posjećujem više foruma, što gay, što str8
Na nekima pišem više, na nekima manje.
Ovaj mi je vrlo drag :yes:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Stripi
Ja posjećujem više foruma, što gay, što str8
Na nekima pišem više, na nekima manje.
Ovaj mi je vrlo drag :yes:
Znao sam...Ovaj Forum ti je drag samo zbog mene i samo zbog mene. Inace ne bi ovde ni dolazio. Pa da, na gay.hr je tak dosadno i ima tako malo ljudi, prosto za nevjerovati?

:iskolacen: :zvezdice: :elektro:
Korisnikov avatar
By tramp
nema gde me nema :kurva:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by gari
Znao sam...Ovaj Forum ti je drag samo zbog mene i samo zbog mene. Inace ne bi ovde ni dolazio. Pa da, na gay.hr je tak dosadno i ima tako malo ljudi, prosto za nevjerovati?
Malo si se opet počeo gubit?
Terapija slabije djeluje?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ivanazuh
Originally posted by Lakiboy_ns
Nedavno sam "isprobavao" ostale forume na nasem srpskom cyber nebu i dosao do zakljucka da mi je gay-serbia forum najintersantniji u smislu da postoji neki osecaj zajednistva,druzenja i zblizenosti koje nisam primecivao na ostalim internet forumima te sam stoga ostao veran ovom forumu i na ostale retko odlazim! :kolo:
Koliko ste vi verni ovom forumu a koliko vremena provodite na ostalim internet forumima? :gatara:
Ma, aj zakuni se da ovakve teme još furaju po forumu! :hail2:
Znači ne verujem! :saksofon:
Istina je majke mi:kisa:
Ova tema je na neki nacin zamisljena i kao svojevrsni fan club ovoga foruma,posto su se u poslednje vreme pojavilo vise tema tipa forum umire,postaje dosadan islicno...a ja nemislim da je to istina!:osama:
Korisnikov avatar
By Tot
Nism sklon biti "veran" virtuelnoj stvarnosti. I ovde ne citam sve teme, korisnike itd. nego samo neke. Uporedjivanje ovog foruma sa drugim mu ne donosi mnogo koristi jer se brzo uvidi da su srpski gejevi jako bliski po načinu razmišljanja, predrsudama, nivou političke svesti i dr. ljudima na ostalim srpskim forumima.

Naslovna strana i sadržaji koji se tu nude su svakako vredni pažnje i iznad proseka onoga sto se moze naci po srpskim sajtovima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima jedna pesma koja kaze:

"Volela sam
koliko sam mogla..."

Eto tako sam se i ja diferencirala spram GS Foruma.

:tetka:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Veran sam mu od osnivanja, a motao sam se tu i pre toga. Desi mi se da mi se smuci i da ne dodjem po dva, tri meseca, ali posle se opet vratim. Registrovan sam na jos 5-6 foruma ali sam ostavljao malo postova i brzo bi me prosla volja. GS je nesto drugo. It's a passion :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina
Veran sam mu od osnivanja, a motao sam se tu i pre toga. Desi mi se da mi se smuci i da ne dodjem po dva, tri meseca, ali posle se opet vratim. Registrovan sam na jos 5-6 foruma ali sam ostavljao malo postova i brzo bi me prosla volja. GS je nesto drugo. It's a passion :)
Pa to si mogao reci i krace:

" Tebe sam volela
tebe i nikog vise
Dusu da otvore moju
i tamo ime ti pise..."

:tepih:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ako je u pitanju gay forum onda da....veran sam GS forumu......ali sam registrovan i na jedan muzicki sa kog uglavnom skidam muziku

:dj: :spliff: :dj:
By Paris
Moj prvi forum :sigh: ...uzemo mi je dušu i stvori od mene monstera :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Ima jedna pesma koja kaze:

"Volela sam
koliko sam mogla..."

Eto tako sam se i ja diferencirala spram GS Foruma.

:tetka:
Deni imam osecaj da si ti hodajuca enciklopedija narodnjackih pesama. :spijun:
Koliko bi svima nama bilo lakse da smo isto... :zacepi:
Tada bi svi na svaku temu mogli da odgovaramo u stihovoma narodnjackih pesama umesto da napisemo nesto normalno...i tada bi ovaj forum bio jedno zabavno mesto:kletva:
Korisnikov avatar
By Error
Jedini. Nemam mnogo vremena za internet.
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sam taaako veran da to nije normalno hehe :dvaprsta:
Odem ponekad na burek i zujanjeee, i na jos poneki, ne mogu se setiti svih avanturica... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!