Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Da se razumemo, petak je pop veche i sinoc je bilo savrseno sto se tice izbora muzike. Vratio nam se stari DJ :hail:

Neke pesme je pustio po prvi put do sada i odusevio me ( Madonna - Like A Prayer, Cher - Walking In Memphis, E.T. - Sve Bih Dala Da Znam :eya: )

btw, Eric Prydz - Call On Me je najobicniji dance, koju inache volim, ali sa house zanrom nema veze :zavera:
Korisnikov avatar
By bigirl
ET me oduševio!!! Mada je moglo i "Tek je 12 sati". :D

A kad to bi Madonna? :misli:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Madonna bila oko 3, a Tek Je 12 Sati je pustio petak pred docek nove godine. I kako ja tebe jos nisam upoznao?!?
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by colonia_boy
Madonna bila oko 3, a Tek Je 12 Sati je pustio petak pred docek nove godine. I kako ja tebe jos nisam upoznao?!?
E do k! Ja zapalila tačno u 3.

Za ono upoznavanje... Neeee znam... :minibounce:
Korisnikov avatar
By mili86
ko ce da me vodi u Alliance????:saksofon:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by bigirl
E do k! Ja zapalila tačno u 3.

Za ono upoznavanje... Neeee znam... :minibounce:
Mislim da sam te jednom video, al nisam siguran. Ako je frizz josh uvek isti, navatacu te vec jednom u onoj guzvi :D

Originally posted by mili86

ko ce da me vodi u Alliance???? :saksofon:
ako ti se ide, shibni u2u koji dan ranije pa cemo se dogovoriti. uvek nas ide vishe pa ces upoznati gomilu forumasha :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by mili86

ko ce da me vodi u Alliance???? :saksofon:
ako ti se ide, shibni u2u koji dan ranije pa cemo se dogovoriti. uvek nas ide vishe pa ces upoznati gomilu forumasha :)
[/quote]

extra.... :hiphip: :kolo:

ja sam bio davno.. pokup[ile me pijanog neke nepoznate lezbe u xu i povele sa sobom u Lotos jer je tekila bila 100 dindzi,,, a ja nista ne pamtim jer sam zaspao...
davno bese

a vreme je da odem u nekom normalnom izdanju...... pod uslovom da me decko pusti :) :sweet:
Korisnikov avatar
By mili86
hm... mislim da nece hteti... jer sam mu par puta nudio da idemo, a nije hteo...
Korisnikov avatar
By KiWi
Jel mogu i ja da vam se prikrpim sledećeg petka? Ubija me ovo učenje, do tada ću već šiznuti ... trebaće mi provod...
Korisnikov avatar
By mili86
oooooooo... kiwi... ponesi neke igrackice :P
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Kiwi
Jel mogu i ja da vam se prikrpim sledećeg petka? Ubija me ovo učenje, do tada ću već šiznuti ... trebaće mi provod...
Did you even had to ask?

We come there with all sorts of fruit :lol:

znachi u2me ili nekom od chopora i nema da razmisljash, treba ti odmor od knjige :D
By fazza
Ovaj, ja cu sad malo da se sramim, al' ja nikad nisam bio u Alijansi. :D Znam da
je to bivshi....kako beshe... nije bitno, i poshto nameravam da svratim, zanima
me gde se nalazi i 'el ima tu blizu neki parking, ili barem mesta za parkiranje? :auto:
Korisnikov avatar
By Tweety
za razliku od proslog petka, muzika je sinoc bila fenomenalna! anyway, nedostajali su mi the pussycat dolls, beyonce, shakira...
By Swanheart
veceras je bilo ok...ali ekonomika zove...
a Swan Pravi pauzu od Alijanse...dosta je bilo.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by Swanheart
dosta je bilo.
sta to treba da znaci???
By Swanheart
to znaci da je vreme da se malo uozbiljim i prihvatim knjige
Korisnikov avatar
By Paki
Pakita se stidi što nije u petak upoznala colonia_boya sa bigirl iako je mladu damu videla u društvu njojzine žene ... :( ... Loša Pakita, loša! :placko:
By Paris
Bilo je najs sinoć, al' moš' to i bolje :apprentice:
Korisnikov avatar
By deželaš
muzika manje više okej, ali sam ja bio malo previše van sebe zbog nekoga (bolje reći: nečega) u klubu da bih sve to normalno ispratio - a bitno da sam ostao do pet, pred fajront! - gox mi je svedok! - i zbog svega toga jedna izviniška za swaenheart, pakija i paris, za moju nekomunikativnost

bečka mustra :alexis:
Korisnikov avatar
By Paki
:mazi: ... Ne sekiraj se, biće prilike. :shake:
Korisnikov avatar
By Instruare
Hello, bas super sto ste otvorili ovu temu... Imam par pitanja

1. Koliko ljudi dolazi u Alijansu subotom, priblizno?
2. Do koliko sati je otvoren klub?
3. Pustaju li nekad Prodigy ili Linkin Park? Zanima me jer obozavam da se bacam i ako je staro
4. Jel daleko od glavne autobuske stanice?
5. Koliko uzimate kinte za provod, priblizno?

Nadam se da cu navratiti oko 16 feb pa ako ima neko ko zeli da me upozna...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Instruare
Hello, bas super sto ste otvorili ovu temu... Imam par pitanja

1. Koliko ljudi dolazi u Alijansu subotom, priblizno?
Zavisi, između 150 i 350 (ovo poslednje je rekord postignut 13.1.2007. i ujedno i krajnji gornji kapacitet-limit kluba)
2. Do koliko sati je otvoren klub?
Dok ima ljudi, nekad i do 6 (dešavalo se). :)
3. Pustaju li nekad Prodigy ili Linkin Park? Zanima me jer obozavam da se bacam i ako je staro
Prodigy da, Linkin Park nisam do sad čuo da je puštan... Zavisi i ko je DJ te večeri. Generalno, subota je rezervisana za elektroniku, petak za pop-rock-dance ...
4. Jel daleko od glavne autobuske stanice?
Nije, oko 10-15 minuta pešaka, sečeš Zagrebačkom, pa stepeništem pored nekadašnje Niške banke, pored pijace na Zelenjaku (okretnice mnogih bas linija), izađeš na Brankovu, pa uz Carice Milice, zatim pored zgrade Telekoma desno i onda si na Obilićevom vencu - odatle ti je Alijansa na 30 metara u Zmaj Jovinoj ulici. :)
5. Koliko uzimate kinte za provod, priblizno?
Misliš koliko bi ti trebalo za trošak? Zavisi koliko želiš da piješ i šta. :) Cene su od 100 (malo točeno pivo, npr.) pa do oko 250, 300 za neka pića... Kola je 120, Guarana 150, pivo u flašici 110 (MB) itd. Ulaz ti je 150 din.
Nadam se da cu navratiti oko 16 feb pa ako ima neko ko zeli da me upozna...
Ima, ima. :) Dobrodošao. :hug: Samo se javni pre dolaska ...
By Paris
Originally posted by deželaš
muzika manje više okej, ali sam ja bio malo previše van sebe zbog nekoga (bolje reći: nečega) u klubu da bih sve to normalno ispratio - a bitno da sam ostao do pet, pred fajront! - gox mi je svedok! - i zbog svega toga jedna izviniška za swaenheart, pakija i paris, za moju nekomunikativnost
Izviniška pri' vaćena ;) :shake: :friends: Samo ti nama budi sl. put bolje raspoložen :dancing: :cheer:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Tweety
za razliku od proslog petka, muzika je sinoc bila fenomenalna! anyway, nedostajali su mi the pussycat dolls, beyonce, shakira...
I Britney i Britney!
Korisnikov avatar
By Adenim
Meni je, generalno, uvek ok, imam zamerki ali otom potom....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!