Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mortis
Originally posted by mishicavo mache
ja volim furijeove transformacije, fraktale, mapiranje funkcija u prostoru, julia sets, chudne atraktore i sve to shtoo nikad nikom normalnom neche biti potrebno.... :eya:
Woow...

Ipak ima ljudi koji koriste mozak.

Respect.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Beogradjanin18
@ Deksi-

Misliš na Snežu? Ona je meni bila super. Jeste da sam kod nje imao 3, ali je odlično predavala i to su bili dani kada sam znao bar nešto iz matematike. Od dolaska Vere ja sam se pozdravio sa znanjem i poželeo dobrodošlicu neznanju.
ma Sneza dobro predaje i nije losa kao profesor ali je problem u tome sto sam ja operisan za matematiku..... :blenta:
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam lenj. Inaće matematika je jako lep predmet i kada se udubiš i radiš dovoljno, postane jako interesantna. E sad ko što bi naša Sneža rekla:"Misim mojiiiiiiim te...". Najviše mi se sviđa njen izgovor x(iks) i y(iksilon)...Hehehe... I "Misim u principu moze"...
Korisnikov avatar
By Deksi
"Misim u principu moze" i kad krene da pise na tabli obavezno pocinje uz "Znachiiiii" :lol:

Ja tek posle saznao da ona ima 30 i nesto godina....mislio sam da je mnogo,mnogo matorija....
Korisnikov avatar
By V25
Ali ja nju mnogo volim... Uvek sam bio veseo na njenim časovima.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ali ja nju mnogo volim... Uvek sam bio veseo na njenim časovima.
Ma meni je ona kao pojava hit!
Tako da me cela atmosfera na njenim casovima uvek oraspolozila..cak i kad bih zaboo nekog keca....:hyper:
Korisnikov avatar
By V25
Kada je ona meni zaključila olovkom 4 ali mi je rekla da moram da radim kontrolni da joj potvrdim. I ja naravno ne provežbam dovoljno i uradim svašta pogrešno, da bi ona:"A misim mojiiiiim te, pa gde ce jedna cetvorka takvu gresku napravit?"
Korisnikov avatar
By V25
I njeno famozno nameštanje kose rukom iza uveta... :hyper: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By V25
Korisnikov avatar
By Deksi
:drama:
Hehehe....ne samo to nego pravi neke grimase i radi nesto s ustima ponekad zbog cega uglavnom ja krenem da se smejem ko neki kreten nasred casa.....

Ali fenomenalno mi je kad dodje u onim njenim starkama i jednoj njenoj majici "anarhija" :hail:
Korisnikov avatar
By Deksi
I ono njeno davanje kontrolnog za neobrisanu tablu :fige:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mishicavo mache
i sve to shtoo nikad nikom normalnom neche biti potrebno.... :eya:
Ja kada moram samo da prisustvujem nekom nezanimljivom sastanku, uvek* prekraćujem vreme tako što izvodim jednačine, recimo za površinu kruga, preko trostrukih integrala... ili, rešavanje n-tog korena broja Newtonovom metodom. Ili zadam tačke pa tražim funkciju koja prolazi kroz njih...

Ovo je gnusna laž, nije "uvek" nego ako nisam u mogućnosti da se nakačim telefonom na Yahoo!Mess ili ako tamo nema nikog.

:pirat:
Korisnikov avatar
By bigirl
@ Bigirl-

Ko ti je bila razredna ili pak razredni?
Imadoh i jedno i drugo. Oboje su u penziji.
Hemičarka Ljiljana Stojanović, pa fizičar Ivan Ziherl. (pa nek' se neko pita što studiram fizičku hemiju)
Korisnikov avatar
By V25
tvoja razredna mi je porodični prijatelj, znam i njene ćerke, a Zića mi je predavao i imao sam 4!!!!Jeeee!!!!
Korisnikov avatar
By V25
I da, bigirl, koje godine si maturirala?
Korisnikov avatar
By bigirl
Ček da se setim... 2001., valjda...
Korisnikov avatar
By V25
bigirl imaš u2u.
By us3r_101
Pala sam matu :kafa: :nokti:

Pfff, srecom, tu je aprilski rok :tumble:
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by bigirl
@ Deksi-

Misliš na Snežu? Ona je meni bila super. Jeste da sam kod nje imao 3, ali je odlično predavala i to su bili dani kada sam znao bar nešto iz matematike. Od dolaska Vere ja sam se pozdravio sa znanjem i poželeo dobrodošlicu neznanju.
I ti si iz Save? :wow:

Jbt, išla sam u gay gimnaziju.
Grešiš. Gay gimnazija je Filološka. A da odgovorim na temu, ne volim matematiku, zato sam i studirao jezike.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni je licno sve osim funkcija, geometrije i kombinatorike bilo neinteresantno, nekako sve se svodilo na izjednacavanje leve i desne strane jednacine, sve samo fizikalija, nigde neki rezultat. Mnogo mi je bilo zanimljivije da izracunam kolika je maximalna lopta koju mozes da gurnes u kupu preko 3. izvoda, ili da vidim kako ce neka funkcija da izgleda kada nacrtam grafik. Trigonometrija me je izludjivala, imala sam osecaj da cu morati da resavam one besmislene zadatke do kraja zivota (ispostavilo se da je to tacno, pala na popravni, a i jos se ganjam s tim, onako profesionalno, tu i tamo).
Mozda je problem u tome sto mi prosto te stvari nisu predstavljale dovoljan izazov da me motivisu da se bavim njima... I mrzim da resavam determinante, radije bih vezla goblen.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja baš volim matematiku, najlepše oblasti su mi višestruki integrali, diferencijalne jednačine i diferencijalna geometrija, i sad kad imam vremena povremeno uradim neki zadačić, mada sam već ispao iz štosa, ipak se bavim nečim što nema mnogo veze sa matematikom.
Oblasti koje nisam voleo su euklidska geometrija, algebra i, naravno, verovatnoća i statistika (a to sam baš imao na 1. godini na faksu).
Korisnikov avatar
By Zemunac
U prvoj godini srednje skole (predavala mi neka babetina koja ni sama nije znala da reshi zadatke, pa se zapetlja, ma pojma nema sa zivotom) prosto nisam mogao da svarim matematiku, tachnije geometriju pa sam reshavao samo polinome i ne znam sta je josh bilo, tek da bih imao trojku na kraju godine. Od druge godine krece drugacija prica, nova profesorka, ja obozavam matematiku i rasturam je, na svakom pismenom petica, najvishe sam voleo trigonometriju, logaritme i funkcije. :)
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Mrzim matematiku i matematičarku i sve što ima veze sa brojevima mi zbog nje ide na živac:mad: :mad: :mad: :mad:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja ne mrzim matematiku.. samo ne zelim preterani kontakt sa njom, u apstraktnom obliku.

Ali cenim, veoma, ljude koji to VOLE.

Ali ako je svrsishodna, sto kaze m.., licno cu sa uzivanjem resiti nesto ako do necega sto zelim da saznam/stvorim ne mogu da dodjem bez poigravanja sa brojevima (etc)....stvar je motivacije.
Korisnikov avatar
By svejedno
Jbt, ponekada sam preterano ozbiljan, poceo sam da primecujem.
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by Mars
U osnovnoj i srednjoj nije bilo zadatka koji ne razumem ili ne umem da rešim, bez nekog vežbanja. Na fakultetu sam imao 5 matematika i tu se stvar promenila donekle... Ono praktično sam voleo (analiza, višestruke integrale, funkcije, sistemi jednačina-naročito oni teško rešivi, onda numerička matematika mi je bila super, diskretna matematika sa grafovima, problemom najkraćeg puta, povezanosti i slično) a nisam voleo apstrakcije tipa tejlorovi redovi, laplasove i furijeove transformacije i moru nad morama: ORTOGONALNI POLINOMI pod jedan i VEROVATNOCA pod dva.

Mislim da sam najviše voleo analitičku geometriju u ravni i stereometriju. Baš lepo oštre mozak te stvari.

:pirat:
taman da navedem i ja svih 5 matemtika, kad taamo kolega:)
prilicno nam se slaze matematicki ukus. Moj favorit su visekoracni metodi!
Korisnikov avatar
By muzika86
Sto puta sam prokleo onog ko je izmisli! Mrzim matematiku, nikada nisam bio dobar u njoj niti imam želju da je učim!!
U drugom srednje sam imao geometriju, to je prosto najgora vrsta matematike za mene bila! :shok2:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Meni je moja mamica bila usadila strah i trepet za matematiku (u smislu- "moras ti to da znas, bices inzenjer i genije!"), a meni se nije neka velika motivacija pokazivala za matematiku, pa nije. Koliko sam samo maminog klepanja primio zbog matematike...mislim u osnovnoj.
I ja mislim da samo ono sto je potrebno za prakticnu zivotnu upotrebu treba znati od matematike, bilo od aritmetike ili od geometrije ili logaritama ili - pa svakako- za informaticke nauke!

U biti se slazem s svejednom ovde...

Inace, moje nauke i interesi su prvenstveno svi aspekti geografije, antropologija, komparativne lingvistike i lingvistika uopste, onda medicina, biologija, biohemija, biofizika, psihologija, psihijatrija, te kompjuteri...
By Snow_Crystal
Aj da krenemo od osnovne skole:

Osnovna - 5+takmicenja+nagrade
Srednja- jedva 3+zamrzela je
Fax- sta to bese matematika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!