Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Beogradjanin18ma Sneza dobro predaje i nije losa kao profesor ali je problem u tome sto sam ja operisan za matematiku.....
@ Deksi-
Misliš na Snežu? Ona je meni bila super. Jeste da sam kod nje imao 3, ali je odlično predavala i to su bili dani kada sam znao bar nešto iz matematike. Od dolaska Vere ja sam se pozdravio sa znanjem i poželeo dobrodošlicu neznanju.
Originally posted by Beogradjanin18
I njeno famozno nameštanje kose rukom iza uveta...
Originally posted by mishicavo macheJa kada moram samo da prisustvujem nekom nezanimljivom sastanku, uvek* prekraćujem vreme tako što izvodim jednačine, recimo za površinu kruga, preko trostrukih integrala... ili, rešavanje n-tog korena broja Newtonovom metodom. Ili zadam tačke pa tražim funkciju koja prolazi kroz njih...
i sve to shtoo nikad nikom normalnom neche biti potrebno....
Originally posted by bigirlGrešiš. Gay gimnazija je Filološka. A da odgovorim na temu, ne volim matematiku, zato sam i studirao jezike.Originally posted by Beogradjanin18I ti si iz Save?
@ Deksi-
Misliš na Snežu? Ona je meni bila super. Jeste da sam kod nje imao 3, ali je odlično predavala i to su bili dani kada sam znao bar nešto iz matematike. Od dolaska Vere ja sam se pozdravio sa znanjem i poželeo dobrodošlicu neznanju.
Jbt, išla sam u gay gimnaziju.
Originally posted by Marstaman da navedem i ja svih 5 matemtika, kad taamo kolega:)
U osnovnoj i srednjoj nije bilo zadatka koji ne razumem ili ne umem da rešim, bez nekog vežbanja. Na fakultetu sam imao 5 matematika i tu se stvar promenila donekle... Ono praktično sam voleo (analiza, višestruke integrale, funkcije, sistemi jednačina-naročito oni teško rešivi, onda numerička matematika mi je bila super, diskretna matematika sa grafovima, problemom najkraćeg puta, povezanosti i slično) a nisam voleo apstrakcije tipa tejlorovi redovi, laplasove i furijeove transformacije i moru nad morama: ORTOGONALNI POLINOMI pod jedan i VEROVATNOCA pod dva.
Mislim da sam najviše voleo analitičku geometriju u ravni i stereometriju. Baš lepo oštre mozak te stvari.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!