Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
- rikne matichna na kompu
- zamene mi matichnu na kompu, dodjem kuci i u sred rada nestane net
- vrati se net, ali pred skype konferenciju skuzhim da mi OD DANAS ne radi mikrofon
- izasao raspored polaganja, nema me na listi
- krecem da se sapunjam - siklja ledena voda, a celo popodne je grejem da bi se kupalo

i sve to za 24 h.

pasmater.
:kletva: :kletva: :flaming: :rafal: :ples: :seronjo: :elektro: :elektro:
Korisnikov avatar
By Rei
cut nemoj sad i forum da baksuzirash :tuc:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako ti je uteha, posle takvih ''govnodana'' kako ih ja zovem, jedno vreme se događaju samo lepe stvari ... bar meni (pu, pu.. da ne ureknem!)
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
pa ne znam sta da ti kazem...tera te neki maler. Kao sto kazu :deda: , vezi crveni konac oko ruke... mozda pomogne
Korisnikov avatar
By Paki
Pa dobwo, nije sve tako crno, uspeo si da napraviš novu prečicu za stari smajli i učiniš Pakitu srećnom! :sweet: :paki:
Korisnikov avatar
By IriS
:wow: tebe baš poteralo, šta si zgrešio crni sinko?

no, mene samo brine jesi li se prehladio zbog 'ladne vode i da li postoji mogućnost naknadnog ubacivanja tebe na spisak :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
JOJ mukica...

Takvi maleri obicno traju samo taj jedan dan...Eto danas ce ti vec biti bolje :kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Eeeee... Da si žensko, na to bi se još natovarila i meca... :freddy:
Korisnikov avatar
By m..
Sta fali meci? Taman sise prestanu da me bole, trenutno PMS-ujem i osecam se ko dvogrba kamila sa slightly dislociranim grbama koje bole i na promaju.
I jos se pitam sto sam vec 2 dana u ratu sto sa svetom sto sa samom sobom... Danas samo sto babi nisam otkinula glevu sto mi je sipala vrelu supu u sholju (ne jedem nista toplije od sobne temperature, i racunam da bi toj supi u datim okolnostima trebalo jedno 8 sati da se ohladi do iste)...
Uh, dobro je izjadah se, sad mi je bolje.
Samo da me niko ne iznervira danas, da mi ne sude posle za ubistvo u stanju smanjene uracunljivosti.

MRZIM PMS! Radije bih krvarila ko likovi iz jeftinih horora.
Postajem tiranin, i po racunici bi trebalo jos minimum 3 dana tako da se zlopatim... Ajajajajajaj!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se trenutno borim protiv Sistema.

Život mi u zadnjih nekoliko dana liči kombinaciju Bucatijevih "9 spratova" (valjda ih je bilo devet) i procesa Jozefu K.

Verujem da bi te utesilo da čuješ pojedinosti ali ja želim da ih što pre zaboravim.

Taćnije, ne zaboravim do kraja, tek da me podsete da svega toga ne bi bilo.... da je Pera odmah otišao u policiju.

Sail away, sail away, sail away...

:pirat:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by m..
Danas samo sto babi nisam otkinula glevu sto mi je sipala vrelu supu u sholju (ne jedem nista toplije od sobne temperature, i racunam da bi toj supi u datim okolnostima trebalo jedno 8 sati da se ohladi do iste)...
vrela supa, mmmm :mljac:
Korisnikov avatar
By Mortis
Uni, je li prosla kriza, mifu?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kiss addict
:wow: tebe baš poteralo, šta si zgrešio crni sinko?

no, mene samo brine jesi li se prehladio zbog 'ladne vode i da li postoji mogućnost naknadnog ubacivanja tebe na spisak :)
Nisam se preladilo :D al zamalo :drama: :cvetic: :) )

Elem,
Slepci su u medjuvremenu updejtovali spisak i dodali ~ 160 studenata :smeh: Naravno bez ikakve naznake da je spisak updejtovan :) )

Kupio novi mikrofon...

Sad idem da se obrijem, valjda ce biti vode :lol:
Korisnikov avatar
By gari
A, TO kad krene ne traje nikada jedan dan. Nisi zasticen od negativnih uticaja osoba kojima si se zamerio, te ti oni sada salju losu energiju koja utice da ti se desavaju lose stvari.

Treba da odes kod osobe koja se bavi obnavljanjem aure i da na sebe stavis amulet koji ce te zastititi od losih uticaja.

:snob: :dancing: :ruzan:
Korisnikov avatar
By tramp
eee ... meni je tako trajalo godinu dana ... i to ne na sitnicama nego na veeelikim stvarima ... umiranje, gubitak posla i sl ... no (kuc kuc kuc) izgleda da je krenulo nabolje ... lepo mi je receno da cekam da prodje
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by mili86
ma neko te je ureko :P
:okret:

Izvini Junikorn fleksu, ali morao sam malo...
mislim kletava da nabacam.

Ko te je ter'o da mi daješ opomene?
Korisnikov avatar
By gorilica
A da ti uni, za svaki slučaj ipak odeš kod neke babe da ti prebaje? :lol:
By fazza
Originally posted by unic0rn
Sad idem da se obrijem, valjda ce biti vode :lol:
Mozda da pripazish na zilet, da se ne prekoljesh. :lol:

'e si gledao "A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS"? :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by m..
Sta fali meci? Taman sise prestanu da me bole, trenutno PMS-ujem i osecam se ko dvogrba kamila sa slightly dislociranim grbama koje bole i na promaju.
I jos se pitam sto sam vec 2 dana u ratu sto sa svetom sto sa samom sobom... Danas samo sto babi nisam otkinula glevu sto mi je sipala vrelu supu u sholju (ne jedem nista toplije od sobne temperature, i racunam da bi toj supi u datim okolnostima trebalo jedno 8 sati da se ohladi do iste)...
Uh, dobro je izjadah se, sad mi je bolje.
Samo da me niko ne iznervira danas, da mi ne sude posle za ubistvo u stanju smanjene uracunljivosti.

MRZIM PMS! Radije bih krvarila ko likovi iz jeftinih horora.
Postajem tiranin, i po racunici bi trebalo jos minimum 3 dana tako da se zlopatim... Ajajajajajaj!
Meni je tako bilo do prekjuče... :pms:
A od prekjuče me UBIJA STOMAK! Aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By m..
Joj ja bih radije da me ubija stomak, sise su mi sad narasle za broj, oce da explodiraju, ko lopte za odbojku, majka mu stara dokle cu da PMS-ujem?

Sta da ti kazem brufen, rapten i ostala cuda, meni sad ni terapija ne bi pomogla.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Mars
Ja se trenutno borim protiv Sistema.

Život mi u zadnjih nekoliko dana liči kombinaciju Bucatijevih "9 spratova" (valjda ih je bilo devet) i procesa Jozefu K.

Verujem da bi te utesilo da čuješ pojedinosti ali ja želim da ih što pre zaboravim.

Taćnije, ne zaboravim do kraja, tek da me podsete da svega toga ne bi bilo.... da je Pera odmah otišao u policiju.

Sail away, sail away, sail away...

Bilo ih je sedam. :D

Elem, meni kad je takav dan, obicno se zavrsi tako sto dobijem, pa kontam da je zbog hormonskog disbalansa. Ali, sta bi tebi moglo da bude, to vec ne znam.
Korisnikov avatar
By IriS
meni se najčešće dešavaju dani kada mi sve što uzmem u ruke ispadne :hypno: , a nema veze sa PMSom... imala sam tripove da je to neki povremeni neurološki poremećaj :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Draco
Elem, meni kad je takav dan, obicno se zavrsi tako sto dobijem, pa kontam da je zbog hormonskog disbalansa. Ali, sta bi tebi moglo da bude, to vec ne znam.
Ama žewno draga - ne pričam ti ja o mojim mentalnim projekcijama, nego o vrlo konkretnim stvarima!

Takodje jednog od TIH dana, kada je sve išlo naopako, napakuju meni saobraćajni prekršaj (navodni prolazak kroz crveno). Da te ne zamaram detaljima kako se to iskomplikovalo, koliko je trajalo, svedoci na mojoj strani itd. Dve godine je trajalo, optuže oni mene, PLATIM JA jebenu kaznu i ponadam se da je to sredjeno, iza mene.

HA!

Pre nekoliko dana dolazi onaj jadnik što živi od raznošenja tih poziva, sa papirčetom na kome piše - da ako ne izmirim tu novčanu obavezu, idem u zatvor! Nisam mogao da verujem... I onda opet po sudijskim sobama, u drugom gradu jer nazovi prekršaj nije napravljen kod mene kući (i zato je i prekršaj, kao što i kod mene šikaniraju sve druge sa stranim tablama a nas lokalce ne diraju)...

Fala dragom bogu te mi dade pamet i znajući gde živim - ja iskopirah sve papirne dokaze da sam platio, u više primeraka, i deponovah na razna sigurna mesta u kući i van nje. A najbolje su bile reakcije činovnika u Procesu (ono dok te šalju od kancelarije do kancelarije): "Jao, pa šta to oni rade?? Kako su mogli?? Ts, ts, ts..."

I eto, da se to nije rešilo, odoh ja u zatvor, tamo se pobijem sa nekim, on udari glavom u radijator, umre, mene osude na 20god, i ja završim karijeru kao tattoo majstor u bloku "C", mnogopoštovan, kao i sve ubice tamo.

7 spratova, kažem ti.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!