Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Nedavno sam "isprobavao" ostale forume na nasem srpskom cyber nebu i dosao do zakljucka da mi je gay-serbia forum najintersantniji u smislu da postoji neki osecaj zajednistva,druzenja i zblizenosti koje nisam primecivao na ostalim internet forumima te sam stoga ostao veran ovom forumu i na ostale retko odlazim! :kolo:
Koliko ste vi verni ovom forumu a koliko vremena provodite na ostalim internet forumima?:gatara:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da i dali mislite da je osecaj zblizenosti koji se oseca na ovom forumu nastao iz toga shto smo svi pripadnici iste drustvene kategorije koja je ugrozena i diskriminisana u ovom drustvu? :pop:
Ili tu mozda ima jos nekih razloga?:zastava:
Korisnikov avatar
By decko
Ovo je jedini forum na koji idem i to mi je dosta....isao sam neko vreme na jos 2-3 cisto zbog download-a muzike i nekih linkova i onda sam prestao da idem a od svih mi se ovaj najvise svidja (mislim na sam izgled GS foruma, i zato pohvala za GS team/moderatore/itd :D )

:kiss: :meda:
Korisnikov avatar
By gorilica
Trenutno (skoro 8 meseci), ovo je jedini forum na kome sam aktivan.
Korisnikov avatar
By gari
Varam, varam, saram-saram-varam...He, he. Idem i na druge Forume ali najvise vremena ipak provodim ovde jer me OVDE najvise VOLU.

:dvaprsta: :jumpfuck: :tumble:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
GS jedini i najbolji,chak ni francuski gay forumi nisu ovako zanimljivi
:jerry: :jerry: :jerry:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:indijanac: Da i forum je vizuelno odradjen mnogo bolje od ostalih domacih foruma. :obraz:
Posebno to shto svaki post zauzima dovoljno mesta da moze jasno da se procita+na ostalim forumima dozvoljavaju avatare koji su toliko smesno mali da ih nema svrhe postavljati jer se skoro ni nevide dok su na ovom forumu avatari dovoljno veliki:astral2:
Moguce da to ima veze sa cinjenicom da vecina gay-ljudi ima dobar smisao za vizuelno pa se to odrazava i na forum:indijanac:
Korisnikov avatar
By EYA
Verna sam forumchetu najmilijem :love: , sa povremenim ˝one night˝ izletima na neke druge, cisto kad me potraga za zeljenom informacijom odvuce...

evo sad prelistavam http://www.teorijaevolucije.com
:cita:

i, cisto da ne kuckam po svim onim temama koje govore o dosadi, padu kvaliteta foruma i slicno:
nije forum dosadan, samo je nekim ljudima dosadno, a ne umeju ili ne zele da menjaju sebe.
Korisnikov avatar
By Draco
Pa sad, koliko je on neveran meni tj. koliko se daje i ostalim juzerima, ja sam andjeo prema njemu.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma aktivna sam na jos 5-6 foruma, vecinom su to forumi na koje sam isla i pre nego sto sam dosla na GS, ali ovaj ima posebno mesto na mom cyber nebu.
Korisnikov avatar
By Draco
I na mom cyber nebu :roll:

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam pisala na jednom drugom forumu pre GS, pa sam pocela da ga varam sa GS. Na kraju GS pobedi ali smo u otvorenoj vezi tako da s vremena na vreme odem i na onaj drugi forum :lol: Takodje, citam nekoliko foruma na kojima bih mozda pisala da imam vise vremena.

Inace ovde sam upoznala dosta ljudi i onda mi je forum postao drugaciji, vise ziv (to sam vec negde pisala). Sem toga ovde su mi i nekoliko bliskih prijatelja :grouphug: kao i vise osoba sa kojima delim neke slicne stavove, interesovanja itd. Ja malo nemam zivaca da razgovaram sa ljudima sa kojima se tesko razumem, kojima moram ne znam koliko da objasnjavam ili da se pravdam i da im opet nista ne bude jasno pa moram sve iz pocetka. Mislim da je to gubljenje vremena i za mene i za druge osobe. Seaman mi to stalno prebacuje kao neku moju nedovoljnu otvorenost, smatra da imam previse novih ljudi sa foruma a premalo sa drugih strana. Ali to nije zato sto su ljudi odavde ili odande nego jednostavno sto ih prepoznam kao sebi bliske ili ih ne prepoznam...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmm interesantno zasad je vecina verna g-s forumu. :vegi:
Izgleda da je gay-populacija vernija nego shto se misli!
:party: ...bila sam samo jedna od sto,ja srce ti dala ti dao mi boool..:offtopic:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Dina
Ja sam pisala na jednom drugom forumu pre GS, pa sam pocela da ga varam sa GS. Na kraju GS pobedi ali smo u otvorenoj vezi
Bezboznice jedna-treba da preuzmes nick TRAMP od njujorcanke:D :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ovaj, fakultetski i to je to
Korisnikov avatar
By jukie
Pa trenutno je situacija sledeća:
a) jedna mejling lista koja je kao forum - uglavnom ne učestvujem jer nemam šta da kažem na te teme (sem poneke)
b) forum gs - u poslednjih nedelju ili dve dana skoro da nisam pisao sem u trash kvizovima jer nema zanimljivih tema
c) strani strukovni forum - pišem i čitam jer ima veliki protok
d) drugi strani strukovni forum - praktično potpuno zamro
e) učlanjen sam na još par foruma koji mi stoje u nekom folderu u favorites ali više i ne idem na njih
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by unic0rn
ovaj, fakultetski i to je to
isto
Korisnikov avatar
By Kiborg
Na GS forumu provodim najviše vremena, ali često sam i na jednom stručnom forumu i na jednom SF forumu. Registrovan sam na još par, ali on nisu ni vredni pomena.
By ~ Le Saint X ~
ovo je prvi forum na kome sam se zakacio i ostao mu veran...
nisam bio ni na jednom drugom niti imam nameru...
Korisnikov avatar
By bigirl
Samo gs. Imam i druge stvari u životu pored interneta.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Postoje drugi forumi? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mr.Ja
Nemam pojma tako kazu. :shocked: :shocked: :shocked: :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Marvin
Na b92 imam valjda 20ak postova za 3 godine.
Procitam josh 2 komada svake prestupne.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Lakiboy_ns
:drama:
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Meni je ovaj forum extra....al idem na još par...:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
:drama:
:elektro:Zaboravi na sve shto si cuo:elektro::senilko::senilko:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Varam, naročito u poslednje vreme. Najviše na džinovskom paradox-ovom forumu (Threads: 221,142, Posts: 4,580,089, Members: 64,099 ), gde je upravo izbio "sveti rat", koji ne bi propustio ni za šta.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bigirl
Samo gs. Imam i druge stvari u životu pored interneta.
potpisujem :andjelak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!