Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by tennis maniace pa sad jbga,ne moze chovek da gubi namerno samo da tebi ne bi bio smor:P
federer je takav smor da vise necu gledati turnire gde on ucestvuje jer se zna da ce ga osvojiti
Originally posted by spliff
puche rafa![]()
Originally posted by kiss addictTi si znala nesto sto mi nismo?
znači igraće Serena i Šarapova u finalu (moja prognoza)![]()
Originally posted by tennis maniacEh, to sam i ja mislio ali luce Gonzales cisti gde stigne (a koliko samo pre nekoliko meseci Novak ga je 'ladno dobio).
finale pre finala rodik-federer,klajsters-sarapova,steta
Originally posted by maryRodila ga majka:klap: Ja kao navijao za Rodika. Tuga.
Federer![]()
...koji je to lik![]()
Pocistio je Rodika k`o da je pocetnik![]()
i nemojte da kazete da nema emocije.![]()
![]()
Originally posted by Jelena_BlissMa ko je Has? Posle 1000 godina posteno odigrao neki turnir nekad najveca nada. Gonzales je cudo, zaista. Zao mi je samo sto se vidi da je napredovao bar 10 puta brze od Novaka a, rekoh, sasvim lako ga je pobedio pre nekoliko meseci (Rolan Garos valjda).
stvarno neverovatno.mozda Gonzales i napravi iznenadjenje u finalu i uzme jedan set Federeru:kokice:
Originally posted by tennis maniacPa da,chisto da ne bi bilo dosadno,jeste da navijam za Federera,ali mogao bi da pusti jedan set Gonzalesu meni za ljubav:lol:
haha jelena luda si,pa nadamo se da ce gonza uzeti bar set
Originally posted by tennis maniackakav?mozesh li da pojasnish malo?
kakav nacin za mariu da se vrati na vrh wta liste
Originally posted by tennis maniacVratila se ulaskom u cetvrtfinale. Sto se tice pobede Serene mislim da tenis vise nema svrhu koju je imao i da ga valja ukinuti sto pre. Ona ne bi smela da se bavi takvim sportom. Mozda rvanjem ili necim slicnim. Boks, da, to bi joj bilo najbolje.
Originally posted by Kuppere bash tako!!!Originally posted by tennis maniacVratila se ulaskom u cetvrtfinale. Sto se tice pobede Serene mislim da tenis vise nema svrhu koju je imao i da ga valja ukinuti sto pre. Ona ne bi smela da se bavi takvim sportom. Mozda rvanjem ili necim slicnim. Boks, da, to bi joj bilo najbolje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!