Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Adenim
Seks da. Ne bih oprostio paralelnu vezu.
isto.
odnosno, sex bih(najverovatnije) oprostila, jer do sada, nisam imala sta da oprastam :)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Hm...pa prastam...
Zapravo zavisi koliko mi je do neke osobe stalo..i tu je mozda greska,sto popusim...medjutim,istina je da ne mogu da zaboravim ...ali posle druge sanse-NEMA TEORIJE da bi oprostio...

Naravno zavisi i sa kojom osobom me je prevario...ako bi me prevario sa nekim ruznim,masnim,odvratnim tipom ne bih oprostio:D
Naravno sala mala-ali ima istine u njoj...
Korisnikov avatar
By Instruare
Covek nije savrsen i samim tim gresi. Ako se neko iskreno pokaje ne vidim razlog zasto da ne. Sebe smatrati covekom koji ne sme da bude prevaren po meni je dosta gordo, samim tim neko vas slaze svaki dan a da to ni ne skontate
:bicikl:
Korisnikov avatar
By Oziris
Zavisi sta je prevara... Nekad mozda i ne bih, a sada ne bih pravila veliku dramu oko toga... Ili bar tako mislim...
Korisnikov avatar
By tramp
prastam, uglavnom, mada sve zavisi od situacije... da me neko ostavi zbog nekog pa da se vrati ne bi oprostila, da se nekom zalomi nesto bih ... a trenutno ne bih bas dizala halabuku oko ... hm ... skitnje :smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tramp
prastam, uglavnom, mada sve zavisi od situacije... da me neko ostavi zbog nekog pa da se vrati ne bi oprostila, da se nekom zalomi nesto bih ... a trenutno ne bih bas dizala halabuku oko ... hm ... skitnje :smeh:

Joj sta naprica...a nista mi nije jasno! Ko koga tu...?
Korisnikov avatar
By Sky123
ne, ne, i hmm... tesko:bljak: :kokice:
Korisnikov avatar
By tramp
@Delete: :plavuso:

ovako ... (radi se dakle o tzv monogamnim vezama)
1. ona se spetlja ostavi me pa se vrati nakon mesec dana sa repom medju nogama i trazi da je primim nazad .... odgovor je NE
2. ona pokupi nekog usput i kresne ili ima nekog sa strane ko je sakriven od ocija javnosti ko pocepana carapa i to ne traje dugo ... mogu da prozvacem ako znam sta se dogadja

drugi deo ... potezanje pitanja ko je sta radio ovih dana ne ide meni u prilog :merlinka:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by anche
nisam ja bog(inja) pa da bilo sta prastam.
prastanje bez zaboravljanja nije pravi oprost.
duhovnici na tu temu imaju mnogo vise da kazu od mene.
potpuno se slazem da prastanje bez zaboravljanja nije pravi oprost. Posto malo sta zaboravljam, ja ne oprastam.
jedino sto mogu da "oprostim" bez vece frke jeste poljubac. sve ostalo-ne.
By fencysmurf
da. svakako. kad kog prevarim ja si to i velikodusno oprostim i kazem sad si veci covek , jer si oprostio a nisi zaboravio :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Teško.
Retko se vezujem, a kada se vežem, onda sam isključivo monogaman. Isto očekujem i od suprotne strane. Po svim ostalim pitanjima sam izuzetno tolerantan. Po pitanju prevare, ni u ludilu.
Korisnikov avatar
By EYA
sve dok ne prave decu, dobro je.
sex nije greh vec uzivanje :D
By Bombina
Za mene je DOSTA BILO I KAzu da nemaju kredita i meni se ljuti dve ta osobe koje nemaju kredita ma lazu imaju kredita i zamolila sam da izadjemo i drugi oce i one neki drugi otkazale ma dosta je bilo
dosta je prevartkinje odjebi
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma bre... Ako joj je bilo mnogo lepo jedino bi me udarilo po sujeti (Sta to ona moze da joj pruzi sto ja ne umem!), inace, seks sam po sebi bih oprostila... E sad, emocije... Pa ne bi valjda bila luda da voli neku drugu a bude u vezi sa mnom? :puzzle:

P.S.1 - Rec "oprostila" razumeti sa veeeelikom rezervom, jer ne smatram da sam Bogom dana da nekom sudim o delima.

P.S.2 - Ja sam poslednja osoba koja bi trebalo da naokolo moralise, pa bi bilo izuzetno licemerno da zavrsim vezu zbog seksualne prevare.
Korisnikov avatar
By DeVision
Desi se da oprostim, ipak ne treba biti licemer :opacupa:
ali nikada ne zaboravim :bundeva:
Korisnikov avatar
By DeVision
Desi se da oprostim, ipak ne treba biti licemer :opacupa:
ali nikada ne zaboravim :bundeva:
By SUNNY B
kao sto vec jednom napisah ovde, ako se "slucajno desi" jednom - mogu uz neki usputn razgovor i objasnjenje koliko me to boli da predjem preko toga ali ako to postane princip u vezi onda stvarno mars u pizdu materinu. posle te hladnokrvne kante obavezno sledi dugotrajno umiranje od tuge.
By srbija
nema toga kome bi oprostio prevaru........... tacno da je san snowa... :hiphip:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Ja mislim ako nekoga zavolim toliko mnogo da odlepim za njim da bi mu oprostio i prevaru!!!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne, nikad.

Koliko ja znam niko me do sada nije prevario.
Korisnikov avatar
By istok
might trick me once, I won't let you trick me twice
Korisnikov avatar
By V25
Koja je poenta veze u kojoj partneri dođu na ideju da prevare drugu stranu? Svi mi imamo seksualne nagone, ali se ne zavlačimo svi po tuđim krevetima. Ne bih oprostio prevaru ni u kom slučaju.
Korisnikov avatar
By Myself
Nema tu sta da se prasta ili ne prasta. Jednostavno ne bih bila vise u vezi sa tom osobom, ma koliko je volela. Onog trenutka kada pozelim nekog drugog, onog trenutka cu da izadjem iz veze. Isto to ocekujem od voljene osobe.

Ne bih imala mira ukoliko bih saznala za prevaru i nastavila vezu sa tom osobom. Mislila bih da ce ponovo da se desi. Manje boli ostaviti nekoga, nego muciti sebe 'ocekivanjem' nove prevare.
By Snow_Crystal
Originally posted by bigirl
NE!

Ranije sam bila kreten koji oprašta prevare, ali sada - no way!

Ako te prevari jednom, prevariće te opet.
Samo sto ja nisam nikad oprastala... Suvise bi bilo :iskusenje: u mojoj glavi
Korisnikov avatar
By селпередејз
Zavisi kako ste se dogovorili sta je prevara. :meda:

Ako bi njih dvojica spavala u MOM/NASEM krevetu i nasoj posteljini,
onda bi to bila, ne prevara, nego - IZDAJA.

A onda bih na sudu rekao da sam lud i izvukao bih se sa 5 godina za krvavo ubistvo i sakacenje. :makaze-secsec:
:osama:

:jazzva:
Korisnikov avatar
By XX001
Da, mogu oprostiti...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!