Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mili86Ja ne mislim da su Adenimovi komentari ni podli, ni podmukli, niti njega vidim kao takvu osobu. Ali forum je svakako javno mesto i sigurno svakom od nas ne odgovaraju svi ljudi koji pisu ovde. Ukoliko neko ne moze bas da pise zbog nekog drugog, onda mislim da mu motivacija za forum nije bas jaka... pa ne mozemo ga naterati da pise, niti treba da ga teramo na nesto sto njemu ne prija.
a zasto da pisu kad svaki post naidje na podli i podmukli Adenimov komentar koji temu okrene u drugom pravcu....
Originally posted by bigirlOriginally posted by m..Nije problem u tome.
Jao boze, ti ljudi koji citaju, a imaju jako ruzno misljenje o ljudima na forumu te nece da pishu. Koja patologija. Mislim wtf, sta su previse dobri da bi podelili svoje cenjeno misljenje sa nama, ili kajgod, ma hajde...
Recimo, ja na gomilu tema ne odgovaram lately. Zašto? Zato što kad vidim kako se neko koga poznajem prosrao i nasrao - ispizdim i prosto odem sa teme, ne bih li napisala nešto što ne bi trebalo. Pritom, sa tim "prosrao i nasrao" ne mislim "mišljenja nam se ne poklapaju" nego... Znate ono - znate da je neko ljubomorni-posesivno-opsesivni freak, a vidite kako piše da uopšte nije ljubomorna osoba i sl. Ili, neko ko u životu nije imao ozbiljnu vezu niti je ikoga voleo, pa krene da se proserava o ljubavi... E tu mi se želudac prevrne!
Originally posted by Dinaza njega kao osobu me zabole ona stvar... jer on ne dotice ni jedan milimetar mog mozga da bih o njemu imao misljenje ili da ga posmatram kao osobu. medjutim njegovi postovi jesu podmukli i cesto dovode da tema bude zatvorena ili bojkotovana... ali da je samo on... ima tu jos mnogih koji jednostavno ne mogu da nadju neko zadovoljstvo u svom privatnom zivotu pa smaraju forum i opterecuju svojim komplexima i teznjom da se izdignu iznad vecine, ,,, na zalost to sto drze Vujakliju pored kompa nece im pomoci da sacuvaju lak na nokticima, vec im samo pomaze u tome da ga ogule dok kuckaju svoje postove......Originally posted by mili86Ja ne mislim da su Adenimovi komentari ni podli, ni podmukli, niti njega vidim kao takvu osobu. Ali forum je svakako javno mesto i sigurno svakom od nas ne odgovaraju svi ljudi koji pisu ovde. Ukoliko neko ne moze bas da pise zbog nekog drugog, onda mislim da mu motivacija za forum nije bas jaka... pa ne mozemo ga naterati da pise, niti treba da ga teramo na nesto sto njemu ne prija.
a zasto da pisu kad svaki post naidje na podli i podmukli Adenimov komentar koji temu okrene u drugom pravcu....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!