Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Verovatno misliš na mobilni?
:)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Malo je falilo da i ovde nista ne napisem, al ajd da ispostujem Marsovca...
Prvo, citajuci npr neku temu, cesto se desi da se totalno odluta od prvog posta, odnosno od same teme, te cak i ako sam imao zelju da odgovorim na pitanje/temu, sta vec, izgubim volju za tim...
Drugo, cesto se desi da napisem odgvor, ali posle provedenih pola sata pisanja, umesto send jednostavno odlucim da taj odgovor ne posaljem. Nije mi bas najjasnije zbog cega ovo radim...
Trece, po prirodi sam dosta cutljiv, i inace ne govorim mnogo.
Cetvrto, teme uopste nisu inspirativne (bar veci deo njih). Neka kazu da sam uobrazen i ne znam ni ja sta, ali ne mogu brate da pricam/pisem u prazno. Verovatno vecina tih tema nastaje kao produkt dosade - kakva inspiracija, takva i tema...
Peto, nekad jednostavno nisam raspolozen za pisanje. Cesto sam na forumu cisto da bih prekratio vreme, i to radim citanjem drugih postova...
Nadam se da su odgovori kolko tolko zadovoljavajuci :)
Korisnikov avatar
By mili86
a zasto da pisu kad svaki post naidje na podli i podmukli Adenimov komentar koji temu okrene u drugom pravcu....
Korisnikov avatar
By bigirl
Offtopic: Zašto ispod milijeve poruke dole desno stoji "Staff Warnings: 1"???
Korisnikov avatar
By Mars
Kod nekog (juni, rei...) je tu bio neki Čiča Gliša koji drka pače.

Elem, pojavu koju opisuje Mili sam primetio i ja. I pričao o njoj negde, možda u temi "Forum umire", ali bilo je par imena u opticaju tamo. Ne znam, čudno je... Upravo je to reakcija posle minirajućeg drugog posta-dignem ruke i sklonim se od takvih ljudi. Baš kao što radim i u životu.

Sava Savanovic je takodje to primetio (btw, i ti si pametan i lep dečko)

I opet mislim da bi moderatori trebalo i brže i primerenije da raguju.
Korisnikov avatar
By mili86
aj mi prevedi sta znaci to ? :P
Korisnikov avatar
By Mars
Koje? Čiča Gliša i pače? Ne znaš ko je to i šta radi??
Korisnikov avatar
By mili86
ne
ja u mom postu ne vidim nista
a drugi vide

sta?
Korisnikov avatar
By Mars
AAAaaa... fali jedno slovo. Zadnja reč: reaguju.
Korisnikov avatar
By Mars
Zezaš?
Na kraju svakog posta ,desno od potpisa, krajnje u uglu.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Sve sto ste primetili Vi primetih i ja ali meni je bolesnika dosta na poslu pa ih ovde izbegavam.Hvala Bogu pa dosta ljudi sa ovog foruma koje poznajem komunicira samnom preko u2u i raznih mesengera jer su i sami shvatili besmisao predugih ispraznih i zajedljivih prepiski.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by mili86
a zasto da pisu kad svaki post naidje na podli i podmukli Adenimov komentar koji temu okrene u drugom pravcu....
Ja ne mislim da su Adenimovi komentari ni podli, ni podmukli, niti njega vidim kao takvu osobu. Ali forum je svakako javno mesto i sigurno svakom od nas ne odgovaraju svi ljudi koji pisu ovde. Ukoliko neko ne moze bas da pise zbog nekog drugog, onda mislim da mu motivacija za forum nije bas jaka... pa ne mozemo ga naterati da pise, niti treba da ga teramo na nesto sto njemu ne prija.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Meni ne prija jedino jedino idiotluk pojedinca.
Ocekujem da se ON uskoro prepozna i ovde javi u vidu nekog posta.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bigirl
Originally posted by m..
Jao boze, ti ljudi koji citaju, a imaju jako ruzno misljenje o ljudima na forumu te nece da pishu. Koja patologija. Mislim wtf, sta su previse dobri da bi podelili svoje cenjeno misljenje sa nama, ili kajgod, ma hajde...
Nije problem u tome.

Recimo, ja na gomilu tema ne odgovaram lately. Zašto? Zato što kad vidim kako se neko koga poznajem prosrao i nasrao - ispizdim i prosto odem sa teme, ne bih li napisala nešto što ne bi trebalo. Pritom, sa tim "prosrao i nasrao" ne mislim "mišljenja nam se ne poklapaju" nego... Znate ono - znate da je neko ljubomorni-posesivno-opsesivni freak, a vidite kako piše da uopšte nije ljubomorna osoba i sl. Ili, neko ko u životu nije imao ozbiljnu vezu niti je ikoga voleo, pa krene da se proserava o ljubavi... E tu mi se želudac prevrne!

:elektro:

Pa ja nisam imala ozbiljnu vezu, medjutim znam poprilicno o ljubavi :D
Korisnikov avatar
By Mortis
Problem je sto niko nije otvoren za diskusiju i uzimanje u obzir argumente druge strane, vec se ljudi ukopaju u svoj "stav". Izuzeci postoje, pomenuti Adenim cesto zauzima stav sa kojim se ne slazem ali cuva i svoj i moj obraz pri razmeni misljenja. Svetao primer.
Korisnikov avatar
By mili86
ali uglavnom posle nekih komentara na post, tema ode u raspravu i gadjanje pudrijerama i stiklama i postane dosadna vecini...

setimo se teme o prebijanju u jednom clubu... umesto nekog konkretnog zakljucka tema se svela na laprdanje o muzickim ukusima i slicnim stvarima a izgubila se sustina....
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Dina
Originally posted by mili86
Ja ne mislim da su Adenimovi komentari ni podli, ni podmukli, niti njega vidim kao takvu osobu. Ali forum je svakako javno mesto i sigurno svakom od nas ne odgovaraju svi ljudi koji pisu ovde. Ukoliko neko ne moze bas da pise zbog nekog drugog, onda mislim da mu motivacija za forum nije bas jaka... pa ne mozemo ga naterati da pise, niti treba da ga teramo na nesto sto njemu ne prija.
za njega kao osobu me zabole ona stvar... jer on ne dotice ni jedan milimetar mog mozga da bih o njemu imao misljenje ili da ga posmatram kao osobu. medjutim njegovi postovi jesu podmukli i cesto dovode da tema bude zatvorena ili bojkotovana... ali da je samo on... ima tu jos mnogih koji jednostavno ne mogu da nadju neko zadovoljstvo u svom privatnom zivotu pa smaraju forum i opterecuju svojim komplexima i teznjom da se izdignu iznad vecine, ,,, na zalost to sto drze Vujakliju pored kompa nece im pomoci da sacuvaju lak na nokticima, vec im samo pomaze u tome da ga ogule dok kuckaju svoje postove......
Korisnikov avatar
By mili86
u sustini adenim mi je prvi pao na pamet, nije on los i ne zelim da neko ukapira da ga ja mrzim ili imam nesto protiv njega. svako ima pravo da napise sta zeli, ali se cudim moderatorima sto pojedine postove ne seknu :P

ima jos gorih od adenima, recimo meni su odvratni postovi ulixa i lthr_yu. ovog drugog pogotovu. :sekirica:
Korisnikov avatar
By tramp
racunajte i da ja moram da otvorim svaku temu u Kaficu uglavnom nekoliko puta da bi je pratila ... sto povecava broj citanja a bas da imam sta da kazem na svaku temu nemam .. i tako je sa svakim moderatorom ... nekad otvorim teme na koje imam sta da kazem ali onda vidim da je to vec neko rekao ... ili je tema skrenula sa pravca ili nije ono sto sam mislila iz naslova ili me zanima sta drugi imaju da kazu a ja nemam izgradjen stav (recimo dosta tema u DiPu citam a ne odgovaram jer se radi o stvarima o kojima nemam dovoljno informacija za definitivan stav)
Korisnikov avatar
By Mars
Ok, ok. Pa koliko sam puta već naglasio ovde: moje pitanje se odnosilo na one ljudi koji čitaju, a iz nekih razloga I PRINCIPA nikad ništa ne napišu. A ima ih, znam.

Naravno da ne pozivam na pisanje u svakoj temi, o stvarima o kome nemam pojma ili definisan stav.

Uživaj.

:pirat:
Korisnikov avatar
By spliff
marsa za moderatora!!!
By XanaX
evo, ja cu pisati malo... citajte ako vas zanima:

FALL OF THE HOUSE OF MELDRUM

The House of Meldrum has started to fall apart, since you left, though. Poor Ivy had to witness, whilst bringing in the morning tea, the strange sleeping arrangements: His Lordship with Lady Agatha, Cissy with Penelope and Madge Cartwright with Poppy (poor honourable Mr. Teddy had to barricade himself in his room beacuse of Mrs. Cartwright, she insisted on breaking into his room, and then started writing notes and shovling them under the door - Teddy showed the notes to His Lordship in the morning, and his comments were: Good God! Ts, ts, ts... :-) So, Teddy's starting to think he'll better off in Malaya, afterall... Mabel was late for work: "A /ei/ 'orse dropped dead in the middle of a /ei/ street, poor thing, noone cared, that's goin' to happen to me one of these days..." - Mrs. Lipton replied: "That's all very nice Mabel but I'll still have to deduct three quarters of a penny from your waigess." :-)

...to be continued (if there's interest...)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by spliff
marsa za moderatora!!!
da, krajnje je vreme :klap:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars
Kod nekog (juni, rei...) je tu bio neki Čiča Gliša koji drka pače.
erm... :zid:
necu ni komentarisati...
Korisnikov avatar
By gari
Nisam najbolje razumeo? Kome treba da se pise? Deda Mrazu? Pa, prosla je Nova godina?

Izvinjavamo se, mlogo se izvinjavamo...Gluposti!

:djavo: :merlinka: :foto:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by spliff
marsa za moderatora!!!
Ti nemaš drugi poso.

:pirat:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!