Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ^mary^@spliff- Serena uopste nije debela, jedva da ima sala (za razliku od Ane). Prosto, takva je.
Kupper, bio si u pravu sto se Serene tice. Pravi je stampedo!
Originally posted by Mars(Federerov tenis) Znaci, jedini covek koji igra sve, sve, sve i sve i to najbolje, sve. Igra najzanimljiviji tenis na svetu. I od Samprasa, Agasija, Lendla, Mekinroa, Edberga..jer igra sve sto su bile njihove specijalnosti i igra kao oni svoje. Covek zna sve. Ako on nije zanimljiv to je druga tema, diskusija.
anemičan je to tenis meni, totalno.
Originally posted by tinkerbell??? Vaidisova ima 17, Nadal je Novakov vrsnjak, Marej je mladji.
Ima jooos puuuuuno vremena za Noleta...nema ni 20 godina![]()
Originally posted by tinkerbellPametno.
btw, od sada navijam za Sarapovu i Rodika![]()
Originally posted by tinkerbellFaca je (Federer) koliko svi mi zajedno pa na kub pa na treci.
Kao on je neka faca....ne moze mu niko nista.... bla bla...![]()
Originally posted by ^mary^Potpuno savrseni teniser koji sve zna i koji igra najlepsi i najbolji tenis sveukupno. Nema poteza koji nije doktorirao.
Nije prepotentan (Federer). Covek je savrsen![]()
Originally posted by Kupper
@Tinker - 'Federer igra najbolji tenis, ali mi je skrooooz antipatican... + ne pokazuje emocije... Kao da je covek - robot!' - to si ti napisala i ja se slazem s tobom. Zato i ne navijam nikad za njega (sem u duelima s Nadalom).
Samo ja taj dosadan i predosadan post nisam pisao o njemu vec o njegovoj igri.
Originally posted by spliffvala bash!
@ kupper: baksuzu jedan baksuzni!![]()
Originally posted by SkyenI Kim Klajsters moze da naudi Sereni. A ja bih jako voleo da joj neko naudi.
serena osvaja open, nema sumnje. jedino bi sharapova mozda mogla da je namuci, tamo negde u finalu. kada joj vidis pogled (sereni), mozes samo da se sledis, zverina!
Originally posted by tennis maniac200 poena fore dajem Slovakinji i opet gubi.
jedva cekam mec klajsters-hingis,blagu prednost dajem kim iako volim i martinu,serena osvajala aus open 2003,2005,na dve godine,nece valjda i sad,haha
Originally posted by Jelena_BlissNisam baksuz samo pokusavam da budem realan:DOriginally posted by spliffvala bash!
@ kupper: baksuzu jedan baksuzni!![]()
a ja vishe necu nikom da drzim:fige:inache ce i preostali moji favoriti da ispadnu tj. Sharapova i Federer
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!