Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tinkerbell
Kao on je neka faca....ne moze mu niko nista.... bla bla... :whatever:
Ma ja mislim da čak nije ni prepotentan. Na momente kao da se izvinjava što onako dobro igra.
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Mars

Ma ja mislim da čak nije ni prepotentan. Na momente kao da se izvinjava što onako dobro igra.
Nije prepotentan. Covek je savrsen :love:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ^mary^
Kupper, bio si u pravu sto se Serene tice. Pravi je stampedo!

@spliff- Serena uopste nije debela, jedva da ima sala (za razliku od Ane). Prosto, takva je.

anemičan je to tenis meni, totalno.
(Federerov tenis) Znaci, jedini covek koji igra sve, sve, sve i sve i to najbolje, sve. Igra najzanimljiviji tenis na svetu. I od Samprasa, Agasija, Lendla, Mekinroa, Edberga..jer igra sve sto su bile njihove specijalnosti i igra kao oni svoje. Covek zna sve. Ako on nije zanimljiv to je druga tema, diskusija.
Ima jooos puuuuuno vremena za Noleta...nema ni 20 godina :up:
??? Vaidisova ima 17, Nadal je Novakov vrsnjak, Marej je mladji.

btw, od sada navijam za Sarapovu i Rodika :roll:
Pametno.

Faca je (Federer) koliko svi mi zajedno pa na kub pa na treci.

Originally posted by ^mary^

Nije prepotentan (Federer). Covek je savrsen :love:
Potpuno savrseni teniser koji sve zna i koji igra najlepsi i najbolji tenis sveukupno. Nema poteza koji nije doktorirao.

Navijam za Rodika (iako nije ni blizu Federeru niti ce biti iko skoro) jer mi je zanimljiviji on, kao i vecina drugih i Sharapovu. Ja nemam obicaj da posmatram tenisera posle poena (sem ako je ekstremno zanimljiv ili ne (Nadal, npr)).

I na kraju - Novak je igrao odlicno, na momente nikad bolje a Jelena? Drago mi je kad neko izgubi a onoliko nista ne uradi za sat i po.
Korisnikov avatar
By spliff
@ kupper: baksuzu jedan baksuzni! :P

mada i ja sam se bio ohladio kad sam video kako je serena oprala petrovu... ali, nada umire poslednja

bit cce bolje sledecci put
Korisnikov avatar
By Mars
Dosada koju sam osećao čitajući Kuperov post može da se uporedi samo sa dosadom koju osećam dok gledam Federerov tenis (ništa lično, kao i uvek).

Neka je sve tako kao štostoji u toj analizi, ali, meni je mnogo
bio zanimljiviji tenis svih ovih drugih tenisera koje si (i nisi) pomenuo, svih njih koji su raspolagali samo nekim od udaraca (Štefi sa ubitačnim forhendom, Navratilova sa igrom na mreži, Kris Evert koja se pretvara u neprobojni zid u igri na osnovnoj liniji...), i samo nekim tehnikama i strategijama, i koji su imali slabe tačke i bili ranjivi na terenu, u nekom aspektu igre. Sve je to meni bio mnogo, mnogo zanimljiviji tenis.
By tennis maniac
steta za jecu imala je velike sanse za polufinale-finale.ovako verujem da ce strija-salava serena daleko da dogura,donji deo zreba je potpuno otvoren,jeleni danas nije nista polzailo za rukom,dok je serena bila odlicna,mada mislim da to nije njen maksimum,sledi mix dubl sa zikijem pa turnir u tokiju,pa beograd,svaka cast jelena,pitam se hoce li prenositi nasi muski i mix dubl,tesko
sto se federera tice stvarno smara,stoji da je nepobediv,ali to samo muski tenis cini manje zanimljivijim,nole je igrao kako je mogao,i za njega je ovaj turnir relativno uspesan,sledi skok na atp listi na 13-14 mesto,sto se jelene tice ako snider izgubi sutra od cakvetadze jeca ce biti 10,ako snider dobije ostace na 11,ana pada na 15-16,inace dobijamo novu broj 1 sarapovu
moji favoriti posto su nasi ispali su klajsters,li,rodik i blejk
By tennis maniac
jelena ce u tokiju najverovatnije biti 4 nosioc,ana 5,turnir pocinje 29 januara
nole pauzira do 12 februara,tj do turnira u marseju
Korisnikov avatar
By zboO
ehhh...

Marat Safin ispao .....katastrofa :placko: :rida: :rida:

Novak Djokovic ispao (lakse nego sto se ochekivalo) :placko:

Jelena Jankovic ispala (nikad gori mech...sta joj se desilo??) :placko:

Ana Ivanovic ispala (ocekivano) :placko:

malo vremena imam za gledanje, i eto dva dana odvojim za tenis, kad ono svi poispadali!! :sarana:
Korisnikov avatar
By Kupper

Dosada koju sam osećao čitajući Kuperov post može da se uporedi samo sa dosadom koju osećam dok gledam Federerov tenis (ništa lično, kao i uvek).

Uvek je licno, ne moze drugacije. Licno, da li ti razumes igru zvanu tenis?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Kupper - :lol: Bas ti je 'zanimljiv' post! :lol: ....... :kiss:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
E da i jos nesto...slazem se sa Marsom... Mozda (ajde neka bude sigurno) Federer igra najbolji tenis, ali mi je skrooooz antipatican... + ne pokazuje emocije... Kao da je covek - robot!
Korisnikov avatar
By Mars
Jaooo... ni ti ne razumes igru zvanu tenis. :roll:
Nista, Tinki... idemo ti i ja sutra ispred zgrade, da se igramo nekih jednostavnih igrica... :mini:

A sad - da procitamo jos jednom Kuperov post i slatko zaspimo...
ZZZzzzzz.....
Korisnikov avatar
By IriS
Nenad Zimonjic SRB/Jelena Jankovic SRB
Mahesh Bhupathi IND/ Daniela Hantuchova SVK

4:6 7:6 10:8

:yay:
Korisnikov avatar
By spliff
sharapova vs. zvonareva - 7:5 i 6:4 :up:

nadal i murray se opsano biju... vamos rafa!!! :tenis:
Korisnikov avatar
By Kupper
Dobro je sto je Nadal pobedio zbog Djokovica. Taman je prestigao Mareja i bas ne bi bilo dobro da mu se ovaj mnogo odlepi. Najbolji mec koji sam dosad gledao.

@Tinker - 'Federer igra najbolji tenis, ali mi je skrooooz antipatican... + ne pokazuje emocije... Kao da je covek - robot!' - to si ti napisala i ja se slazem s tobom. Zato i ne navijam nikad za njega (sem u duelima s Nadalom).

Samo ja taj dosadan i predosadan post nisam pisao o njemu vec o njegovoj igri.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by spliff
Slika
vamos rafa!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Kupper

@Tinker - 'Federer igra najbolji tenis, ali mi je skrooooz antipatican... + ne pokazuje emocije... Kao da je covek - robot!' - to si ti napisala i ja se slazem s tobom. Zato i ne navijam nikad za njega (sem u duelima s Nadalom).

Samo ja taj dosadan i predosadan post nisam pisao o njemu vec o njegovoj igri.
:yay: Sada se razumemo!

:hug:
Korisnikov avatar
By Mars
I ja! I ja!
Brzo nađi 3 smajlija koja se grle!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Martina Hingis nema pojma. Em je kao baba, em nema pojma. Treba je izbaciti sto pre.
By tennis maniac
ziki i jeca gubili 4:6 1:4 protivnici imali loptu za 1:5,i sjajni preokret,sledeci mirnji/azarenka u sredu,sutra ziki i santoro igraju cetvrtfinale dubla
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss

vala bash!
a ja vishe necu nikom da drzim:fige:inache ce i preostali moji favoriti da ispadnu tj. Sharapova i Federer
By tennis maniac
jedva cekam mec klajsters-hingis,blagu prednost dajem kim iako volim i martinu,serena osvajala aus open 2003,2005,na dve godine,nece valjda i sad,haha
By tennis maniac
i naravno ono najvaznije sto sam prizeljkivao ana cakvetadze pobedila snider i tako omogucila jeleni da bude 10 teniserka,svaka cast
sto se mene tice ostali su od mojih favorita jos rodik i klajsters
Korisnikov avatar
By Skyen
serena osvaja open, nema sumnje. jedino bi sharapova mozda mogla da je namuci, tamo negde u finalu. kada joj vidis pogled (sereni), mozes samo da se sledis, zverina!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Skyen
serena osvaja open, nema sumnje. jedino bi sharapova mozda mogla da je namuci, tamo negde u finalu. kada joj vidis pogled (sereni), mozes samo da se sledis, zverina!
I Kim Klajsters moze da naudi Sereni. A ja bih jako voleo da joj neko naudi.
Originally posted by tennis maniac
jedva cekam mec klajsters-hingis,blagu prednost dajem kim iako volim i martinu,serena osvajala aus open 2003,2005,na dve godine,nece valjda i sad,haha
200 poena fore dajem Slovakinji i opet gubi.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Jelena_Bliss

vala bash!
a ja vishe necu nikom da drzim:fige:inache ce i preostali moji favoriti da ispadnu tj. Sharapova i Federer
Nisam baksuz samo pokusavam da budem realan:D

@Jelena_Bliss, mislim da Federer ne bi mogao da izgubi turnir ni kad bi ga neko sve vreme drzao tamo dole:)
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
:lol:
poshto do sada nisi greshio u prognozi,verujem da nece izgubiti :D
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam chak siguran da netje. mada bih voleo, nije da ne bih... :rafa:

kod devojaka vishe nisam siguran da cce maria tako lakhko da osvoji titulu. serena jebe kevu svima redom!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!