Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blablatron11
Shta je za vas super provod?Kako provedte weekend po tom pitanju?Volite loode zurke,zezanje....omiljena mesta za izlazak itd....
Aj spikajte.....

:dj:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mnogo zavisi od raznih stvari...

..evo, generalno.... volim da djuskam! mnogo volim da djuskam... i obicno djuskam uz muziku koju ne slusam kuci sama... to je moj provod! najkrace i najuprostenije...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cico, nedostajala si mi:)
skroz mi je slatko kad je neki novajlija tu, pa na startu postavlja ove fine temice, muzika, izlasci, moda... jedva cekam da se opustis i upustis u zucne rasprave:hyper: evo, vec te vrbujem za saveznicu:giggle:

on topic: ja sam kontao da ovoh vikenda postanem "boginja osvetnik", stavim puder na ove dvije koje imam na licu, i da izadjem u "najsnobovskije" mjesto u gradu, i molim boga da svi oni latentni pederi, drkadzije i sponzoruse kao mali NISU prelezali boginje!:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige

..evo, generalno.... volim da djuskam! mnogo volim da djuskam... i obicno djuskam uz muziku koju ne slusam kuci sama... to je moj provod! najkrace i najuprostenije...
A GDE JE U SVEMU TOME ALKOHOL?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Delete

A GDE JE U SVEMU TOME ALKOHOL?
u krvi.....
Korisnikov avatar
By blablatron11
..xaxaxaxa....bananice.....drzim ti fige u tvojoj podloj nameri......
..naravno..pakt je sklopljen.....:kiss:
Korisnikov avatar
By blablatron11
...ja sam neumorna shto se izlazaka tiche....nadjoh se u legendarnoj rechenici(ti nikad necesh odrasti mali veseljache).......:bouncy:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa super, mozda ces jednog dana uciniti nesto tako krupno, da ce i ostali pozeljeti da nikada ne odrastes, bas kao i mali remorker:)

i ja sam neumoran, baby, desavalo mi se da dodjem iz PG sa jurke, i to stop-om oko 8 ujutro, i da u 9 podjem da polazem ispit:D
Korisnikov avatar
By blablatron11
:hyper:.....drago mi je da to chujem.....zezanje ,zezanje i samo zezanje......:hyper:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne SAMO zezanje! :bic:
moras znati svoje obaveze i ispunjavati ih sto bolje mozes.. kako bi uvijek mogla i da se zezas, kontas?

boze, zvucim kao moja mama:pegla:
Korisnikov avatar
By blablatron11
a to naravno pa ja sam veri bizi devojchica,mnogo se radi ali se zato svaki moguci trenutak koristi for fun.......i got your point babe:)
Korisnikov avatar
By colorado
Manje-vise sve mogu da istolerisem dokle god su sa mnom moje kucke i dobro se zabavljaju.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Nekada mi prija da odem u neki klub da se napijem i izdjuskam se....nekada mi prija da odem u kafic sa najboljim prijateljima i ismejem se....a nekada mi prija da se vidim sa nekom osobom sa kojom se nisam dugo video...nekada mi prija da izblejim kod ortakinje na kafi celu noc....a nekada mi prija da ostanem kod kuce...

.....p.s.relevantna stvar koja zavisi od raspolozenja:)
Korisnikov avatar
By Deksi
Dok god sam sa mojim drustvom super mi je!
Mesto manje-vise moze da utice na raspoloznje i provod ali ako su oni happy i spremni za lumpovanje i ja sam!!!
:sluske:
Korisnikov avatar
By blablatron11
:klap:...samo pishite.....podrazumeva trenutak kad ste bash bash raspolozeni...
..pa..Tom Novy.....evo me stizem...heheh...... :sluske: :B
Korisnikov avatar
By colorado
koje kucke?
NEMOJ da moram da te podsecam da si jedna od njih!!
By fazza
Super provod mi je kad ne znam za sebe. :D
Korisnikov avatar
By Egon
jedini provod je kad je potpuno spontano.

kad samo krene "talas" i kad je sve mogucje ....

ako samo kazhem ... vecheras cju da se dobro provedem i djuskam i napicju se .... od toga u najavi nema nishta ...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by colorado
koje kucke?
NEMOJ da moram da te podsecam da si jedna od njih!!

......znam, ali volim da mi se kaze......
Korisnikov avatar
By malecka
mmm... obozavam tehno zurke i ako su tu meni drage osobe obavezno se lepo provedem... :trep:
ali u sustini svakog vikenda izlazim sa drugim ljudima... narocito volim okupljanja moje drage sekte... :luda:
Korisnikov avatar
By blablatron11
Bila u Ander-u sinoc,loodo se provela i skakala do ranih jutarnjih....:bouncy:
Korisnikov avatar
By Hlebezabla
najbolji i neprevazidjeni provod u klubu Fest u Zemunu, hala Pinki, cetvrtkom karaoke. Ko ne veruje neka proveri...:gitara:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Pogled na super provod promenio se sa godinama...
Nekada(period od II godine gimnazije pa nadalje)nisam mogla da zamislim weekend(petak i subota)i makar jos jedan dan u nedelji bez izlaska.Ako bih preskocila izlazak tamo(osim ako nije bilo neke private zurke)makar jednu od te dve obavezne noci iz nekog razloga osecala sam se uzasno,na ivici ludila-kao da cu propustiti ko zna sta...U pitanju je bila,bez pogovora-"Akademija",pre toga je moglo da se sedi kod nekog,svrati do Omena,Dollara,SKCa...I uvek skoro isti pocetak noci-ljudi sa kojima sam imala dogovor da izadjem,ljudi koje sam tamo obavezno sretala,muzika koja je bila kao da sam je ja birala-cak sam i znala koja stvar ce ici posle koje-cirka,trava,djuskanje,frajeri i ostajanje do fajronta a posle kuci ili kuda vec jutro odvede(tu je cesto postojao "faktor iznenadjenja u zavisnosti od dogadjanja te veceri tj noci)...Posle par godina mi je to izazenje kao pod obavezno dosadilo i pocelo je vise da mi odgovara spontano zezanje po gajbama(neke '95 sam imala 2 godine povratnickog vikednastva na Akademiji)...bilo je bitno samo da smo svi in the mood,za pice i jos ponesto bilo je lako snaci se...Vremenom je i drustvo pocelo da se osipa iz raznoraznih razloga(posao,ozbiljne veze...).Na clubove sam skoro i zaboravila a blejanje po kaficima nikada nije bio moj fazon...
Prosle godine sam par puta izasla(ne racunam koncerte)i to je uvek ispadalo spontano-fazon-"e,mogli bi negde da odemo da vidimo kako je sada posle toliko godina...".I opet me/nas je put vodio na "Akademiju" jer nikada nikome nije padalo drugo mesto na pamet gde bi mogli da cujemo muziku koju volimo...Nekako,sve je bilo kao "flash back"-ja u elementu i ponovo djuskam uz stare,drage mi hitice...Samo je poznatih ljudi sve manje,na red su dosle neke nove generacije(pri pomisli da sam okruzena ljudima od kojih su neki i po 17 godina mladji od mene u jednom momentu sam se sokirala).Ali bilo je cool svaki put...skroz opusteno i veselo...Definitivno sam jos u formi-nisam se osecala tako "matoro" :kosa: ,prijatelj i ja ludo smo se zabavljali nasom specijalnom dirty djuskom za animiranje okoline :dancing: ...
Ipak,bitna je spontanost i bitni su ljudi..makar mozda to bio samo jedan jedini covek sa kojim ces izaci...nista duboko isplanirano ne pali-bar ne kod mene...
Nekad mi se desi da se super provedem i na gajbi ako se raspolozenje potrefi sa onim s'kim sam...Mozda zvuci blesavo ali i 2 coveka uz dobru glasnu muziku mogu da naprave dobar provod i u 5pm na svojoj gajbi(ne znam samo kako to izgleda prolaznicima posto se muzika cuje super i napolju a radi se o prvom spratu :lol: )...Ma,sve je stvar dobrih vibracija i pogodjenog momenta-onda party time moze da bude bilo kada i bilo gde...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:balon: Girls just wanna have fun:balon:
Gays takodje:D:party:
Korisnikov avatar
By Adenim
Generalno su mi gay zurke uvek bile najopustenije za provode, pogotovo sada kada postoji Alijansa.
Korisnikov avatar
By m..
Ehm, ajde, ja vazim za party animal-a.

Ovako: dobar celovecernji provod: dobro mesto, dobra muzika, dobro piche, kad imam taj setting, e onda mozemo da pricamo - zanimljivi ljudi oko mene pod obavezno (volim dobar razgovor, dobar flert, volim da posmatram ljude, gledam kako reaguju na razlicite stvari, posmatram govor tela, zanimljive teme, lepe ljude, interakciju u bilo kom smislu), dobra atmosfera - mogu ja da animiram ljude, ali vise volim kad je veselo samo po sebi, dinamicno, prosto volim da sam okruzena s dosta lepo raspolozenih ljudi i da komuniciram s njima na razlicite nacine... Najcesce izadjem ili sa najboljim prijateljem ili sa drugim najboljim prijateljem zato sto znaju dosta ljudi na mestima gde izlazimo pa ne moram da ih bejbisitujem (mrzim da izadjem s nekim ko ne ume da se zabavlja i nije komunikativan, ide mu se kuci, vruce mu je ili je zahtevan u bilo kom smislu - takvi ljudi jako brzo krenu da mi idu na nerve, nisam izasla da cekam nekog ispred wc kabine, da mi upada u rec, da trazi 100% moje paznje, da moram da pazim na njegove stvari, saucestvujem u necijem bolu izazvanom previsokim stiklama i slicno, s takvima mogu da se vidim na kafi, a ako hoce da se provode po klubovima, nek si nadju adekvatnog parnjaka, kad sam u klubu ako neko hoce moju paznju na duze od "cao kako si", mora da je zasluzi). Ili izadjem sama. Znam brdo ljudi i ovako i onako, cak iako se desi da ne znam nikog (a desi se jednom ili 2x godisnje) onda verovatno znam dj-a, ma iako ne znam nikog nije bitno, ako je muzika dobra djuskacu, a verovatno cu naci nekog s kim da cavrljam... Mislim izlazim po tim klubovima dobrih 10 godina, znam i ljude i osoblje... Znam gde da se provedem za medalju ako izadjem solo u utorak vece... Aerobik.

A ovako volim i druzenja na kafi, setnju, bioskop, blajanje gajbi, samo ako je s pravim ljudima i nije blejanje radi ubijanja vremena, nego se razmenjuju neke ideje, uvek sam za druzenje ako je konstruktivno...

Jedino sto mi ide na nerve su debeli vratovi i tako ti neki kreteni sto muvaju i hoce da komuniciraju i ne umeju da odjebu na suptilan signal... that's what gets me into trouble.
Korisnikov avatar
By colorado
Svidja mi se kako razmislja ova m... Aj izlazimo zajedno kad se preselim za BG? :)
Korisnikov avatar
By m..
Moze :)

A mozemo id a nastavimo da se srecemo po alijansi :)
Korisnikov avatar
By colorado
Moze, s obzirom na to da ce me drzava jos duuuugo zvati u ZR, pa bas i ne mogu da se preselim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!