Pogled na super provod promenio se sa godinama...
Nekada(period od II godine gimnazije pa nadalje)nisam mogla da zamislim weekend(petak i subota)i makar jos jedan dan u nedelji bez izlaska.Ako bih preskocila izlazak tamo(osim ako nije bilo neke private zurke)makar jednu od te dve obavezne noci iz nekog razloga osecala sam se uzasno,na ivici ludila-kao da cu propustiti ko zna sta...U pitanju je bila,bez pogovora-"Akademija",pre toga je moglo da se sedi kod nekog,svrati do Omena,Dollara,SKCa...I uvek skoro isti pocetak noci-ljudi sa kojima sam imala dogovor da izadjem,ljudi koje sam tamo obavezno sretala,muzika koja je bila kao da sam je ja birala-cak sam i znala koja stvar ce ici posle koje-cirka,trava,djuskanje,frajeri i ostajanje do fajronta a posle kuci ili kuda vec jutro odvede(tu je cesto postojao "faktor iznenadjenja u zavisnosti od dogadjanja te veceri tj noci)...Posle par godina mi je to izazenje kao pod obavezno dosadilo i pocelo je vise da mi odgovara spontano zezanje po gajbama(neke '95 sam imala 2 godine povratnickog vikednastva na Akademiji)...bilo je bitno samo da smo svi in the mood,za pice i jos ponesto bilo je lako snaci se...Vremenom je i drustvo pocelo da se osipa iz raznoraznih razloga(posao,ozbiljne veze...).Na clubove sam skoro i zaboravila a blejanje po kaficima nikada nije bio moj fazon...
Prosle godine sam par puta izasla(ne racunam koncerte)i to je uvek ispadalo spontano-fazon-"e,mogli bi negde da odemo da vidimo kako je sada posle toliko godina...".I opet me/nas je put vodio na "Akademiju" jer nikada nikome nije padalo drugo mesto na pamet gde bi mogli da cujemo muziku koju volimo...Nekako,sve je bilo kao "flash back"-ja u elementu i ponovo djuskam uz stare,drage mi hitice...Samo je poznatih ljudi sve manje,na red su dosle neke nove generacije(pri pomisli da sam okruzena ljudima od kojih su neki i po 17 godina mladji od mene u jednom momentu sam se sokirala).Ali bilo je cool svaki put...skroz opusteno i veselo...Definitivno sam jos u formi-nisam se osecala tako "matoro"
,prijatelj i ja ludo smo se zabavljali nasom specijalnom dirty djuskom za animiranje okoline
...
Ipak,bitna je spontanost i bitni su ljudi..makar mozda to bio samo jedan jedini covek sa kojim ces izaci...nista duboko isplanirano ne pali-bar ne kod mene...
Nekad mi se desi da se super provedem i na gajbi ako se raspolozenje potrefi sa onim s'kim sam...Mozda zvuci blesavo ali i 2 coveka uz dobru glasnu muziku mogu da naprave dobar provod i u 5pm na svojoj gajbi(ne znam samo kako to izgleda prolaznicima posto se muzika cuje super i napolju a radi se o prvom spratu
)...Ma,sve je stvar dobrih vibracija i pogodjenog momenta-onda party time moze da bude bilo kada i bilo gde...