Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
Zaboravih na ovu temu. Evo nesto sto sam crtao 2000te, sa malo svetlosti dodate u photoshopu.

Trebalo bi uskoro da skeniram neke skorije radove.

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Thx.

Meni se veoma svidja tvoja treca po redu slika.
Svaka cast.

Vidim i da je uramljena.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Meni se svidja 2. Renoirova. :love:
Korisnikov avatar
By gari
Renoar je pokushao da kopira Tuluz Lotreka prvom slikom a druge dve su valjda impresija na roman "Robinzon Kruso"? Mr Ja nema veze sa slikanjem a 2 kune bi mogao da bude samo zvonar Bogorodichine crkve sa svojim radom.

Ma, shalim se, ne se sekirajte. Sa malo rada na sebi tj na slikama uskoro cete biti primljeni u ULUS i ULUPUDS /skrachenice za neka likovna udruzenja/.

:cita: :duh: :wtf:
By Swanheart
@Kiwi postavi sta god hoces
@Muz(Mr.Ja) :yay: idiot od profesora nije hteo da mi da da iskopiram rad(slika koju si postavio)...c c c i posle se pitam zasto mrzim pripremnu nastavu
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by gari
Renoar je pokushao da kopira Tuluz Lotreka prvom slikom

:cita: :duh: :wtf:
Baby..tvoje poznavanje istorije umetnosti/slikarstva nije zadivljujuce po ovom komentaru...
Nije u pitanju Tuluz Lotrek, vec Kirhner...
A, da...jeste pokusaj kopije :)
tj, moja verzija slike koju volim....
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Svejedno - predivna je slika...puno simbola...ruza,dete pod drvetom ali mi nekako deluje premoreno,izmuceno i staro...pokusava da dohvati ruzu ali ne moze....slika mi odise nekim nedostatkom kontrole i uticaja nad nekim svarima.....izgleda kao nemoc....
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Instruare - vrlo interesantno i zanimljivo....koja tehnika je u pitanju?
Svidja mi se nacin crtanja.....very nice jos jednom
Korisnikov avatar
By Deksi
Evo jedan mali vilenjak kog sam poceo da crtam na casu likovnog a dovrsio sam ga kuci posle pauze od mesec dana....rad sam zavrsio negde u oktobru ja mislim

Slika
Korisnikov avatar
By Adenim
Deksi, vilenjak je predivan...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
evo i nekih mojih raaaanih radova:)

Slika

Slika

nama koji ne umijemo da crtamo, fotografija ostaje kao jedini izraz u kome bi mogli da budemo iole uspjesni.

sto ne znaci da ce moje biti ocijenjene kao takve:)
Korisnikov avatar
By Instruare
@Renoir
Hvala. Inace moj prvi pokusahaj portreta (ne racunam decurlijska posla) :)

@Deksi:
Tnx! Tehnika, hmmm. Rapidograf + Digitalac + Neshto malo PhotoShopa...
Stil kojim si crtao ovog vilenjaka je zaista touchy... Voleo bih da vidim i obojeno.

@bananica
Sve shto treba je da nadjes inspiraciju i trudis se da je sprovedes u delo. Vezba, vezba, vezba

@topic:
Huh inace imam oko 300-350 radova. I draw all the time...
Evo jednog svezeg... Ima josh da poradim na njemu... Senke, ruka preexponirana, pozadina, detalji... Ima dosta do kraja.
A da ova tema bude sticky?

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Dexi

Linija ti je perfektna. Iskreno. Zaista imas dar.

@ Instruare

Veoma zanimljivo.. licno sam vilenjake uvek posmatrao poput vampira, ili ajde, vampire poput krvolocnih vilenjaka, dakle neki cudno gotski momenat, (posebno sto se odece tice) okrenut ka monumentalnosti ali ne i (takvoj) strogoci, ali u svakom slucaju kao veoma elegantne.

Poslednji crtez me podseca na tu ideju.
Korisnikov avatar
By Instruare
@svejedno
Hvala, uglavnom jos uvek tragam za svojim stilom ali najvise me zad sad privlaci goth-abstract-fractal i fantasy. ma super si:klap:
Kod mene se jos uvek moze videti da nemam osecaj za proporcije ali doci ce to vremenom

@topic
Evo jos jedan. Vi recite kad da stanem u protivnom ima sve radove da okacim:nunchake:

Slika
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Instruare,Odlican rad!!!
Obraduj me jos nekim radom!:klap:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Jedna moja slika.Nocni rezim na aparatu bez blica.
Slika
Korisnikov avatar
By Instruare
@svejedno
Jao izvini nisam video sliku gore. Svidja mi se kako si uhvatio izraz lica i ruza naravno... Nekako me rastuzuje.

@^RAY^
Hvala na komentaru. Kacicu jos samo da pozajmim digitalac...
Svidja mi se magla na obali. Gde je snimljeno ako nije tajna...
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Sutomore,Octobar,2006 :-)
nesto pre ponocji..,.
Korisnikov avatar
By Instruare
nikad nisam video more... zato mi se i jako svidja:placko:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
ovaj...objasni mi to malo ako mozes hehe
kako nisi?
Korisnikov avatar
By Instruare
Nije bitno da li vam se slika svidja ili ne, razmislite o onima koji ne mogu da je vide... Cak ni tako prostu sliku kao ova tacka...

Slika
Korisnikov avatar
By Deksi
@ Instruare - Predivno je..... :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By GolaEva
ja volim da fotkam sve redom i pravim izlete od makro, do pejzaza, pa preko urban do aktova........ali da ne davim evo nekoliko fotki koje stoje u kompu, a drugi put nesto odabrano sada sam u trci oko izlozbe mog muza. e da :) pozivam vas na izlozbu. 22.januara u 19 sati u skc-u galerija "cirkus". izlozba "balerina".
a sada malo ja :)
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

nadam se da nisu lose :) a evo vam i plakat koji sam uradila pa izvolite bice nam drago da vas vidimo u ponedeljak :)
Slika
Korisnikov avatar
By Instruare
@GolaEva:
Slicice su ti extra, samo ne kontam kako se uklapa ona treca slika u ovu pricu al ajd. 1, 2, i 4 su zadivljujuce. Keep it comming

E da: Sledeci put kad budes radila plakat, plz let me know, da se konsultujemo, mogu i da ti odradim design nije frka, besplatno offcourse... Posto ovaj "Balerina", pa recimo da mi bode oci
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!