Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by bigirlEvo ja te zovem.
Evo i ja se javljam. Igrala sam ga pre dve godine onako skoro pa redovno po igraonicama i uvek sam bila prva i to baš u podzemnom kod Vuka. Sad nešto i nemam vremena, a niko me ne zove...
Originally posted by Instruare... kaže se 'ispred zadrugu'', što se tiče Boys VS Girls, do sada nisam video neku devojku koja igrom može da parira uigranim momcima ...
" Devojke su bolje u Counter Strike-u! "
Yeah u wish. Ima da vas pocepam ko seljak ladno pivo izpred zadruge...
Originally posted by bigirl
"Ova" devojka je razbila uigrane momke u igraonici ispod Vuka. Bila PRVA svih sat vremena koliko je igrala dole.
(E sad, što je to bilo davnooooooo... To je druga stvar...)
Originally posted by maryIjao daaaa!!! Možeš misliti kakav je to udar na njihov ego kad vide da ih je devojka hedšotnula ('bem me u glagol...)!Originally posted by bigirl
"Ova" devojka je razbila uigrane momke u igraonici ispod Vuka. Bila PRVA svih sat vremena koliko je igrala dole.
i ja sam imala slicne momente. i onda onako besno zveraju po igraonici, da vide ko ih to 'kida' kad vide mene, bude ih malo blam
Originally posted by bigirlLepojko.. ja na to ''pre sto godina u mladosti sam ...'' To mora da se proveri pred svedocima! Daću ti hendikep, jer nisi skoro igrala ... i ostala deca mogu da se pridruže...
(E sad, što je to bilo davnooooooo... To je druga stvar...)
Originally posted by Draco
Evo i ja se pridruzujem!
U mojoj ex gimnaziji su ostale i dalje dve price medju profesorima:
1. kada je nas desetoro dalo krv ali smo napravili zastoj jer smo svi trazili da nam se izvadi iz leve ruke jer desna mora da bude pokretnija jer vodi misha
Originally posted by maryDa, mi smo se doveli do stanja da na onaj pistavi <za gluve, kako neko odvali > semafor kod skupstine svi cucnemo i gledamo gde je neprijatelj.Originally posted by Draco
Evo i ja se pridruzujem!
U mojoj ex gimnaziji su ostale i dalje dve price medju profesorima:
1. kada je nas desetoro dalo krv ali smo napravili zastoj jer smo svi trazili da nam se izvadi iz leve ruke jer desna mora da bude pokretnija jer vodi misha
ali samo kad se setim koliko smo mi bili ludi kao klinci za tom igricom...
sav se uzivis, kao da si u pravoj borbi. mislim da sam sebi skratila par god zivota od prezivljenih stresova, igrajuci CS - aaaa! ostao mi je jos jedan metak u Desert Eagle-u aaaa! imam jos mizerija helta... i slicno.
ali kad nekog zakoljes(jeste da grozno zvuci) tada ti nema ravnog
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!