Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ^RAY^Postoji ovakva tema? Molim te, da li se salis? Reci da se salis?
pa naravno da je neispirativan
pogledajmo samo teme:
Sta bi ste rekli za avatar iznad?
Sta bi ste rekli za avatar ispod?
Prokomentarisite jedanaesti avatar iznad vas?
Sa kojim forumasem bi spojili forumasa sa 3 strane.4 post?
Koliko listicja toalet papira koristite radnim danima a koliko vikendom?
Najaktivnije teme su gore navedene zatim moja fotka,moja hot fotka,sutra ce da osvane moja hot charapa....
Originally posted by MarsYup. To je razlog za one za koje ja znam da ne pišu.
Neki, da.
Jer generalno imaju JAKO ružno mišljenje o ljudima koji su aktivni na forumu, i ne žele da se (na taj način, makar!) identifikuju sa njima.
Originally posted by bigirlda se i ja pridruzim: to je razlog za one za koje i ja znam da ne pisuOriginally posted by MarsYup. To je razlog za one za koje ja znam da ne pišu.
Neki, da.
Jer generalno imaju JAKO ružno mišljenje o ljudima koji su aktivni na forumu, i ne žele da se (na taj način, makar!) identifikuju sa njima.
Originally posted by bigirl
Ja, lično, pootvaram skoro sve teme i onda čitam i čitam... I počnem da se krstim kakve sve gluposti ljudi pišu i kažem sebi "Ana, nemoj da se nerviraš zbog budala... zatvori lepo temu i iskuliraj... kretena će, nažalost, uvek biti... ne moraš biti jedan od njih...".
Originally posted by m..Nije problem u tome.
Jao boze, ti ljudi koji citaju, a imaju jako ruzno misljenje o ljudima na forumu te nece da pishu. Koja patologija. Mislim wtf, sta su previse dobri da bi podelili svoje cenjeno misljenje sa nama, ili kajgod, ma hajde...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!